Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:55, 12. 4. 2019.

| Sport

Desetkovani Dinamo gostuje Mačvi, danas odluka o stadionu “Jumko”

Autor:M. T.Izvor:Južne vesti
dinamo
Danas odluka o stadionu "Jumko"; foto: JV / Vanja Keser

Nakon završetka osnovnog dela Superlige vranjski Dinamo započinje borbu za opstanak, a u prvoj utakmici plej-auta Vranjanci gostuju Mačvi u Šapcu u subotu, 13. aprila. Šef stručnog štaba Dragan Antić kaže da, iako desetkovani, idu po bodove.

Dva tima do sada su odigrala dve utakmice, u prvoj su minimalcem slavili Vranjanci, dok je druga završena bez golova. Antić kaže da očekuje nezgodnu utakmicu, zbog atmosfere koja vlada kada se igra u Šapcu.

Idemo desetkovani, ali to ne znači da idemo da se predamo nego idemo po bodove, sada više nema opuštanja svaki bod je veliki. Znamo da je teško igrati u Šapcu, publika je nezgodna, hvataju na galamu, viku i tuču - kaže Antić.

Mačva je nakon remija sa Radničkim i poraza od Voždovca trenutno na 12. poziciji i nakon podele bodova ima 6 više od Dinama, koji je pretposlednji sa 10 bodova.

Utakmica 31. kola Superlige igra se u 19 sati na Gradskom stadionu u Šapcu.

Inače, Dinamo će u ovaj meč ući oslabljen i za pomoćnog trenera, pošto je danas osvanula vest da je Saša Ćurčić napustio klub, po rečima Antića, bez pozdrava.


Antić: Na stadion "Jumko" danas stiže komisija

Nakon brojnih najava, odlaganja i probijanja rokova za renoviranje stadiona “Jumko”, ovog puta je predsednik i trener Dinama Dragan Antić uvereniji nego ikada da će sledeće nedelje osvanuti dan kada će se u Vranju igrati superligaški meč. Reč je o drugom kolu plej-auta, u kome Dinamo dočekuje Voždovac.

Danas dolazi komisija, nadam se da će sve da bude u redu, skoro sve smo završili tako da sledeće nedelje dočekujemo Voždovac u Vranju - dodaje Antić.

Podsetimo, ni stadion "Jumko" ni Gradski stadionu u Vranju ne ispunjavaju uslove da se na njima igraju superligaški mečevi. Zato je čitavu svoju debitantsku sezonu u Superligi Dinamo bio domaćin u Surdulici, što su u vranjskom klubu često isticali kao veliki hendikep.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: