Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:17, 30. 4. 2017.

| Sport

Desetkovani Kalča doživeo debakl u Novom Pazaru

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Kalča je ovim porazom pala na 5. poziciju, ali opstanak im je zagarantovan; foto: Vanja Keser
Kalča je ovim porazom pao na 5. poziciju; foto: Vanja Keser

U pretposlednjem kolu najjače domaće lige u malom fudbalu, niški Kalča igrao je u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe, a mali broj igrača koji je doputovao, kao i nesportsko navijanje publike, na šta su se požalili u niškom klubu, uzelo je danak, pa su gosti izgubili ubedljivim rezultatom od 13:2.

Da su Pazarci opasan tim, koji u drugom delu sezone igra neprepoznatljivo u odnosu na prvi, Nišlije su osetile još u četvrtfinalu Kupa, kada su od njih eliminisani u hali “Čair”. Ipak, tada su nijanse odlučile, za razliku od ovog puta, kada Kalča sa 7 igrača u rotaciji i bez prvog golmana Milana Đorđevića, nije imao nikakve šanse.

Trener Nišlija Vladan Miladinović rekao je kako je većina igrača imala lične obaveze i bila na poslu, jer vreme odigravanja utakmice nikome nije odgovaralo, a Miloš Đorđević je povređen.

Nemamo ekipu trenutno, jer se igrači zaposle, onda oni ne mogu da dođu da treniraju i igraju, to je glavni problem ove polusezone. Osim toga, najbolji igrači Jovan Đorđević i Marko Ilić dobili su crvene kartone na ovoj utakmici. Jedna tragična situacija, uz uvredljivo ponašanje publike - rekao je Miladinović.

Već u prvom minutu bilo je 1:0 za domaće igrače, koji su nastavili istim tempom, pa je nakon prvih 20 minuta bilo 6:1 za njih, a jedini koji je uspeo da poentira za niški tim u tom periodu bio je Nikola D. Stanković.

Ni nakon pauze se ništa nije promenilo, a ovog puta za Nišlije je gol dao Jovan Đorđević, par minuta pre nego što je dobio crveni karton i morao da napusti igru.

Poslednji meč Kalča će odigrati kod kuće, 8. maja, a protivnik je ekipa Deus Rol. Mošić iz Sremske Mitrovice, kojoj će od tog duela zavisiti opstanak u Prvoj futsal ligi.

Prva futsal liga, 21. kolo: Novi Pazar – Kalča 13:2 (6:1)

Hala: Pendik, Novi Pazar

Gledalaca: 200

Sudije: Đorđe Petrović i Bojan Burojević

Strelci: Novi Pazar - Karišik (1, 20 i 22. minut), Sadović (3. i 8. minut), Vukadinović (9. minut), Mutavdžić (15. minut), Micić (25. i 32. minut), Redžović (33. minut), Radetinac (33. minut), Stanišković (39. i 40. minut) Novi Pazar; Kalča - Stanković (17. minut) i Đorđević (32. minut)

Crveni kartoni: Kalča - Ilić (30. minut) i Đorđević (39. minut)

Novi Pazar: Rašljanin, Redžović, Sadović, Mutavdžić, Karišik, Vukadinović, Cvetanović, Stanišković, Mujović, Radetinac, Micić

Kalča: Pavlović, Stanković, Ilić, Matejev, Miljković, Ristić, Đorđević

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: