Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:59, 13. 7. 2017.

| Sport

Dinamo iz Vranja želi u Super ligu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dinamo Vranje
Dinamo je dobar deo prošle sezone proveo u zoni ispadanja, ali je onda sve krenulo nabolje; foto: Dragorad Stanić/Vranjske

Pozicija na sredini tabele na kraju prethodne sezone bila je uvertira u ciljanje Super lige, koje je, kako kaže predsednik i trener Dinama Dragan Antić, jedini cilj u sledećoj. Tim je gotovo kompletan, pa u klubu iz Vranja imaju čemu da se nadaju.

Fudbaleri se za napad na najjače domaće klupsko takmičenje pripremaju od 26. juna. Trenutno su na trodnevnoj pauzi, kako je to objasnio Dragan Antić, nakon čega nastavljaju sa pripremama.

Sastav je 90% kompletiran, fali nam samo još jedan levi bek i jedan špic, imamo dosta ponuda pa ćemo da vidimo, ne žurimo. Ostao nam je kostur tima, otišao je samo Nikola Jovanović, levi bek - kaže Antić.

Učinak na kontrolnim utakmicama nije najsjajniji, ali s obzirom na rivale, u klubu iz Vranja su zadovoljni prikazanim.

Odigrali smo dve pripremne utakmice, jedna je bila sa prvakom Rumunije, koji sada igra kvalifikacije za Ligu šampiona i izgubili smo 4:0. Drugu smo odigrali sa mađarskim drugoligašem, trebalo je da ih dobijemo, imali smo 3 zicera, ali su nas neke greške koštale pobede - priča trener.

Takođe, on je rekao i da planiraju još nekoliko kontrolnih utakmica, kako bi što spremniji otpočeli ligu, koja bi trebalo da počne 19. avgusta, a tamo je njihov jedini cilj plasman u Super ligu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: