Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:48, 23. 5. 2019.

| Sport

Dinamo sa minusom od 3 gola čeka revanš baraža za Superligu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
dinamo
Utakmica odluke u nedelju; foto: Vanja Keser / JV

Tri gola za prvih pola sata fudbalera Inđije i crveni kartoni igrača Lefterisa Macukasa i trenera vranjskog Dinama Dragana Antića obeležili su prvi meč baraža za popunu Superlige. Inđija je na svom terenu slavila sa 3:0, a revanš je u Vranju u nedelju, 26. maja. Pobednik ovog dvomeča igraće naredne sezone u elitnom rangu.

Domaćin iz Inđije je poveo u 4. minutu iz penala koji je dva puta izvođen. Sudije su pokazale da su fudbaleri Dinama ranije ušli u kazneni prostor, pa je odbrana golmana Vranjanaca bila uzaludna. Iz drugog pokušaja Ivan Rogač bio je precizan i Inđija je povela sa 1:0.

U 22. minutu Srđan Dimitrov je, posle asistencije Andrejića, povisio prdnost Inđije na 2:0. Konačan rezultat (3:0) postavljen je u 32. minutu kada je popustila odbrana Dinama i Nikola Dimitrijević je ostao sam pred golom Vranjanaca, pa mu nije bilo teško da postigne gol.

Dinamo je utakmicu završio sa desetoricom igrača i bez trenera jer je prvo u 51. minutu Lefteris Macukas dobio crveni karton, a ubrzo je zbog negodovanja crveni karton dobio i trener Dragan Antić.

Imao je šanse gostujući tim, ali je u 30. minutu Nikola Popović pogodio spoljni deo prečke. U 57. minutu igrač Inđije Dimitrijević izleteo sam pred golmana Dinama, ali je promašio okvir gola.

Revanš je zakazan za nedelju, 26. maja od 16 sati na stadionu "Jumko" u Vranju.

INĐIJA - DINAMO VRANJE 3:0 (3:0)

Žuti kartoni: Dimitrijević, Bjeličić, Mihajlo Banjac (Inđija); Popović, Macukas, Stevanović (Dinamo)

Crveni karton: Macukas (Dinamo)

INĐIJA: Preković, Dimitrijević, Vraštanović (Banjac od 66. minuta), Bjeličić, Dimitrov (Maksimović od 88. minuta), Ilić, Andrejić, Anđelković, Rogač, Bađi (Damnjanović od 77. minuta), Vidić.

DINAMO: Lakić, Stevanović N. (Antić od 86. minuta), Veškovac (Nedeljković od 21. minuta), Dimitrov (Karapandžić od 65. minuta), Jovanović, Gašić, Matsoukas, Ožegović, Stevanović M., Pavišić, Popović.

Super liga 2018/19: Baraž: FK INĐIJA – FK DINAMO VRANJE 3:0 (3:0)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: