Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 13. 10. 2018.

| Sport

Dinamo u Vranju dočekuje Crvenu zvezdu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički dinamo
Protiv šampiona kod kuće; foto: Vanja Keser

Zaostali meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde igraće se u Vranju, kažu u Fudbalskom savezu Srbije, na stadionu "Jumko". Utakmica je zakazana za sredu, 17. oktobar, a karte će, navode u Dinamu, biti puštene u prodaju već u ponedeljak, 15. oktobra.

Dugo se spekulisalo o tome hoće li se ovaj duel održati u Vranju ili u Surdulici, gde Dinamo u okviru Superlige igra kao domaćin, zbog loših uslova na svom stadionu. Ipak, sada je Fudbalski savez Srbije dao "zeleno svetlo", te će ljubitelji fudbala u Vranju moći da u svom gradu pogledaju ovaj meč.

U klubu navode i da će ulaznice za ovaj meč moći da se kupe u Turističkom info-centru na šetalištu, a da će cene biti naknadno poznate.

Podsetimo, ovo je repriza prošlogodišnjeg meča šesnaestine finala Kupa, s obzirom na to da je žreb i tada dodelio Dinamu crveno-bele za rivale. Tada se meč igrao na stadionu "Rajko Mitić", a Beograđani su slavili sa 3:0.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: