Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:43, 15. 8. 2012.

| Sport

Direkcija ipak nadzire stadion

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
stadion Čair

Gradonačelnik Niša poverio je nadzor nad rekonstrukcijom niškog stadiona Čair Direkciji za izgradnju grada, potvrdio je Gradski većnik Milan Pešić.

Ali i dalje nije potpuno jasno ko će u ime Grada voditi radove.

Milan Pešić Milan PešićU izjavi za Nišku televiziju Gradski većnik Milan Pešić je rekao da je koordinator rekonstrukcije i dalje aktuelni direktor Gradske stambene agencije Miomir Pešić (DS).

U poruci preko tvitera Pešić je napisao da je novinar Južnih vesti izmislio njegovu izjavu da je juče, prilikom obilaska stadiona, rekao da trenutno ne postoji koordinator radova.

- Meni niko nije postavljao pitanja. Gradonačelnik je odgovarao. Ja sam slušao - napisao je većnik Pešić.

Na pitanje da li je Miomir Pešić ponovo postavljen za koordinatora, većnik Pešić je izjavio da on "nema informaciju da je bio razrešen".

Međutim, podsetimo, sam Miomir Pešić je 6. avgusta rekao da on više nije koordinator, a Većnik Pešić je 10. avgusta ovu vest potvrdio.

- Došlo je do jednog vakuuma, gde je staro rukovodstvo.. znači koordinator izvođenja radova na stadionu ispred investitora je bio Mimi Pešić. Gradsko veće nije odredilo novog koordinatora. Nadam se da ćemo u toku sledeće nedelje zajedno sa gradonačelnikom doneti odluku ko će biti zadužen na gradnji stadiona - izjavio je Milan Pešić.

Na sajtu Grada o ovoj temi za sada nema informacija, a Miomir Pešić ne odgovara na telefonske pozive.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragan Milutinovic

    13:04 // 25. 8. 2012.

    meraklije,molim vas i sve nislije, ja sam iz Smederevske Palanke, dozovite se pameti i uradite sledece, sve ovo do sada sto su uradili ne vredi nista. Dokle god ne zavrse stadion onako kako je prvobitno bilo receno i dok se ne srusi i napravi nova zapadna tribina, dok se sve ne uradi do tancina kako je bilo nagovestavano na samom pocetku projekta, nemojte da idete na stadion,ni po koju cenu.naterajte lopove da zavrse stvari kako treba, da ne bude jos jedan u nizu projekata koji su propali usled neodgovornosti, lopovluka i nestrucnosti sacice moralnih nakaza.Zelim svima dobro a pogotovo vama vrednim Srbima sa juga.Preklinjem vas i pozivam da ucinite ovo, da lopovi zavrse tamo gde im je mesto a Nis dobije ono sto zasluzuje!!!Osvesti se narode, od vas sve krece!!!poz

  • haha

    08:54 // 16. 8. 2012.

    ovo je ludilo,pa tebe niko i ne treba da pita nesto, ti da dajes komentare, da gradis stadione kad ceo grad zna ko si i koliko si ogranicen.

  • steva

    08:17 // 16. 8. 2012.

    Ovakvog strucnjaka bolje da nista i ne pitate. Dajte mu platu i neka se smeska. Cudo od strucnjaka, a na zalost i ostali vecnici nisu bolji. U gradskoj kuci svakog dana prikazuju se teletabisi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: