Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:35, 30. 9. 2020.

| Sport

Đuričković se vratio u Radnički

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Petar Đuričković
Vratio se u Niš i svoj bivši klub; foto: FK Radnički Niš

Iskusni vezista Petar Đuričković se vratio u Radnički u kome je ponikao i čije je boje branio od 2014. do 2016. godine. Kaže da je imao nekoliko ozbiljnih ponuda i da je prethodna dva meseca razmišljao gde da nastavi karijeru, a prelomio je poziv Ivice Tončeva da se vrati na "Čair".

Posle kraha Radničkog protiv Voždovca iz kluba su saopštili da su danas na "Čair" doveli ozbiljno i zvučno pojačanje. U klub se vratio Petar Đuričković koji je imao 69 nastupa i postigao 5 golova u dresu Nišlija, a navode i da se profilisao kao jedan od najboljih igrača sredine terena u Superligi.

Sam Đuričković kaže da je posle nekoliko razgovora sa "zamrznutim" predsednikom Radničkog Ivicom Tončev prepoznao visoke ambicije za naredni period i da su se brzo dogovorili.

Nadam se na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je što sam se vratio u klub u kojem sam ponikao. Radnički je moj klub, Niš je moj grad, tako da sam na moje veliko zadovoljstvo danas potpisao ugovor na stadionu Čair. Imao sam nekoliko ozbiljnih ponuda i dva meseca unazad sam vagao i razmišljao gde da nastavim karijeru, ali nakon poziva Ivice Tončeva lako sam doneo odluku - rekao je Đuričković odmah po potpisivanju ugovora.

Da je pre odlaska u Partizan sa kojim je bio prvak Srbije Đuričković bio veliki ljubimac niške publike, takođe navode u klubu, a podsećaju i da je igrao za grčki Ksanti, bio je član Sopota, Radničkog iz Kragujevca i Crvene zvezde.

Kaže da mu je to što ga je publika na "Čairu" volela još jedan motiv, te da voli klub u koji se vratio i drago mu je što će ponovo obući dres Radničkog i donositi radost navijačima još nekoliko godina.

Klub je sada na visokom nivou što se tiče ogranizacije i smatram da ovde mogu da podignem kvalitet, a i da sam napredujem kao fudbaler. Sakupio sam puno iskustva u prethodnih nekoliko godina i mogu da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve - dodaje.

Takođe, smatra da će se brzo uklopiti u ekipu, jer je pratio utakmice novog-starog kluba i razgovarao sa trenerom Radoslavom Batakom, te misli da neće imati problem da se adaptira.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola

    13:06 // 1. 10. 2020.

    Imam utisak, i siguran sam da me ne vara, da ova linglong liga - nikoga ne zanima. Neka se u FSS zamisle - zašto?

  • Dzamutka

    23:15 // 30. 9. 2020.

    Ah, sav sam se najezio, zamalo i suza da krene ! Pricica za naivne i botove !

  • 1923

    22:55 // 30. 9. 2020.

    Fk tončev toliko zanima Nišlije da čak ni Mara nije komentarisala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: