Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:43, 6. 2. 2017.

| Sport

Dobra partija Konstantina protiv lidera

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Konstantin
Niški košarkaši imali su odličan procenat šuta za 3 poena; foto: Vanja Keser

Iako se očekivala laka pobeda trenutnog lidera na tabeli, niški košarkaški klub Konstantin pružio je možda i najbolju partiju ove sezone i, bez trojice prvotimaca, dobro namučio Vršac koji je ipak slavio sa 91:85.

Iskupljujući se za promašaje u ključnim trenucima prošlog meča, najefikasniji je bio Kajl Rendal koji je ubacio 31 poen, dok se kod domaćih istakao Nikola Jeftić sa 20 i Bojan Krstović sa 18 poena. 

U prvih 5 minuta delovalo je kao da su timovi zamenili uloge na terenu, pa su Nišlije rešetale mrežu protivnika koji je imao velikih problema i u napadu i u odbrani. Ipak, u 2. četvrtini su se Vrščani malo povratili i na poluvremenu imali prednost od 4 poena, za koju se ispostavilo da je bila ključna za pobedu jer su timovi bili potpuno izjednačeni u drugom delu igre.

Da su se ovako i u prethodnim utakmicama borili i šutirali niški košarkaši, verovatno da se ne bi nalazili na pretposlednjem mestu Košarkaške lige Srbije, sa svega 1 pobedom u 16 kola. Oni će u sledećoj utakmici ugostiti Tamiš koji je 7. na tabeli.

VRŠAC – KONSTANTIN 91:85 (19:24, 32:23, 20:20, 20:18)

Hala: “Milenijum”, Vršac

Sudije: Vladimir Jevtovic, Nemanja Ninkovic i Marko Strika

Vršac: Pavković 14 (4as), Pavlović, Mitrović 11, Munižaba, Krstović 18 (3sk), Jovović 2, Uzelac 5, Spasojević, Savović 6 (11sk,3 as), Dimić 15 (6as), Mrđa, Jeftić 20 (7sk,4 as)

Konstantin: Dojčinović 5, Simović, Kostić, Šišić 20 (5sk, 3as), Anđelković 3 (5sk, 3as), Stojanović 7 (5sk), Antić 15, Rendal 31 (3as, 6sk), Bogavac, Stanković, Živković 4 (3sk)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: