Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 15. 12. 2021.

| Sport

Dominacija TAŽ-a na regionalnim prvenstvima, dva zlata za niške tenisere

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
teniseri
Novi uspesi za tenisere i teniserke TAŽ-a; foto: TAŽ

U seniorskim finalima na Prvenstvu regiona u tenisu našlo se četvoro takmičara niške Teniske akademije Živković, a prvo mesto osvojili su Emilija Zdravković u ženskoj konkurenciji i Mateja Milošević u muškoj.

Zdravkovićeva je bila bolja od klupske drugarice Jovane Nikolić, dok je Milošević bio bolji od Uroša Jovića, čime je nastavljena regionalna dominacija TAŽ-a.

Predsednik niške teniske akademije Nikola Živković kaže da je ovogodišnja sezona bila turbulentna zbog zdravstvene situacije.

Trudili smo se da naši teniseri i teniserke učestvuju na brojnim turnirima u našoj zemlji, a u skladu sa mogućnostima i na međunarodnim. Uspeli smo da održimo dobar ritam i završimo ovu godinu i te kako uspešno. Dominirali smo regionalno, ali imali i odličnih međunarodnih rezultata, poput Nikole Jovića na završnom mastersu u Monte Karlu, a po prvi put se desilo da u Nišu na tradicionalnom međunarodnom turniru iz serije Tennis Europe oba pehara završe u našim rukama. Do titule su stigli Anja Stanković i Nikola Jović - rekao je Živković.

Na regionalnim prvenstvima teniseri i teniserke Teniske akademije Živković osvojili su i najveći broj srebrnih, odnosno bronzanih medalja. Takođe, pre uspeha u seniora i seniorki, šampionske titule osvojili su i Hana Ilić na prvenstvu TSIS-a do 12 godina, Uroš Živković do 14 godina, Mateja Stanisavljević do 16 godina i Anja Stanković u konkureniciji do 18 godina.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar SNS

    16:03 // 15. 12. 2021.

    Sine Despote ja i Žile smo poznanici dugi niz godina . Bili smo po Nemačkoj . Po Švapskoj . Optika Zlatanović je sponzor pa je red i da se zove tako . Sine Despotović Petre . Hehe.

    • Des - pot

      16:45 // 15. 12. 2021.

      E svaka ti čast na objašnjenju!Sad mi je sve jasno.Pošto ste bili po Nemačkoj i Švapskoj, stvarno treba da se zove Zlatanović. Kaži mu da promeni ime!

  • Petar SNS

    12:25 // 15. 12. 2021.

    TAZ - Teniska akademija Zlatanovic je za pohvalu. I lepo je što donira ovakve stvari. Eto mučili smo se ja i Žilijen po Nemačkoj dok je političar Djani glumio ludilo što i dalje čini sa šarene papuče i gaće a stariji od mog dede. Žikice tebi ispade narodna "kako sam se nadao dobro sam se udao"

    • Des - pot

      13:54 // 15. 12. 2021.

      Da pratiš tenis vidi se po tome da ne znaš da je Teniska akademija Živković što ti piše u tekstu,ali nisi pročitao,no nešto si načuo pa ajd' da lupiš

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: