Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:04, 20. 8. 2018.

| Sport

Dragan Antić: Duronjić vređao moje tamnopute igrače

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Sukob Dinamo Voždovac
Antić tvrdi da je Duronjić vređao igrače, Vojinović ne veruje u tu tvrdnju; foto: print screen/Superliga.rs

Tenzija tokom utakmice 5. kola Superlige između Dinama i Voždovca eskalirala je po njenom završetku, pošto su se fudbaleri i stručni štabovi sukobili. Epilog “čarki” na krovu tržnog centra bio je crveni karton za Miloša Antića, a trener Vranjanaca Dragan Antić rekao je da je Borko Duronjić vređao tamponute igrače njegovog tima.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka Miloš Antić i Duronjić su se sukobili, mada se na snimku objavljenom na sajtu Superlige ne vidi kako je sve počelo. Umešali su se fudbaleri i stručni štabovi, nastala je gužva na terenu. Neki su, čini se, imali nameru da razdvoje zaraćene strane, neki da pomognu saigračima, a sukob je potrajao par minuta.

Treneri dva tima Dragan Antić i Branko Vojinović nastavili su raspravu, a sudija pozvao samo jednog od vinovnika incidenta Miloša Antića i udelio mu crveni karton.

Kao uzrok sukoba strateg novajlije u superligaškom društvu Antić naveo je provokacije Duronjića upućene tamnoputim igračima gostujućeg sastava. On je rekao i da “takav bezobrazluk nije video dugo”. Crveni karton Miloš Antić Crveni karton "zaradio" par minuta nakon završetka meča; foto: print screen/Superliga.rs

Neko od naših igrača otišao je tamo sa publikom i onda se iskomplikovalo. Mali, sedmica iz Voždovca (Borko Duronjić) je trčao 60 metara da on brani publiku, ja ne razumem šta i tu je i nastao ceo taj cirkus. Celu utakmicu je provocirao i vređao mi crnce moje nazivajući ih majmunima, provocirao je. Ja ne znam sudija šta je gledao - priča Antić.

Antić Vojinović O nesuglasicama sa terena raspravljali i na konferenciji za štampu; foto: print screen/Superliga.rsIpak, trener “zmajeva” Vojinović nije tako mislio, te je istakao da je siguran da se ni od koga nije tokom meča moglo čuti bilo šta što bi uvredilo nekoga u Dinamu.

Malo je teška optužba za malog Duronjića da je nazivao crne igrače majmunima. Ja ne da ne mogu da verujem, nego sam siguran da to nije uradio. Isto koliko Vi verujete Vašim igračim, isto toliko i ja verujem mojim. Znam mentalni sklop tog momka i siguran sam da takve reči nije uputio - rekao je Vojinović.

Utakmica je završena sa 2:0 za domaćine, a golove su fudbaleri Voždovca postigli za svega 4 minuta. Antić je ocenio da je njegov tim zabeležio još jedan naivan poraz, te da njegov tim nema kvalitet za Superligu, jer fali nekoliko igrača.

Podsetimo, ekipa iz Vranja je loše otpočela debitantsku sezonu u eliti, pošto je u pet kola pretrpela isto toliko poraza, a dala svega jedan gol i to iz penala.

Ružna scena na krovu tržnog centra

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Babadevojka

    22:44 // 20. 8. 2018.

    "Celu utakmicu je provocirao i vređao MI CRNCE MOJE nazivajući ih majmunima, provocirao je." - reče trener i ostade živ...

  • Merak

    21:46 // 20. 8. 2018.

    I na cairu su sa klupe vozdovca provocirali zapad... antic govori istinu... pogledajte snimak, trener vozdovca kao lalat - da odbrani svog igraca, mali duronjic cim je mali ima problem...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: