Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:10, 11. 10. 2018.

| Sport

Druga košarkaška liga: Zdravlje i Napredak igraju kod kuće

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Napredak Konstantin
Tri predstavnika juga u Drugoj ligi nastupaju u subotu; foto: Vanja Keser

Duelom u Leskovcu u petak, 12. oktobra, između Zdravlja i kragujevačkog Radničkog otpočeće 3. kolo Druge košarkaške lige. Od južnjaka, kod kuće će igrati i aleksinački Napredak dan kasnije, kada će dočekati Proleter iz Zrenjanina, dok će niški Konstantin i Pirot gostovati u Beogradu, odnosno Boljevcu.

Početak meča u Leskovcu zakazan je za 19 sati. Oba aktera ovog duela imaju polovičan učinak ove sezone, pošto su po jedan meč dobili i izgubili, s tim što Kragujevčani imaju bolju koš-razliku.

Isto je i u slučaju Napretka i Proletera, čiji je duel zakazan za subotu, 13. oktobar od 18 sati.

Iako je do sada zabeležilo dva poraza Žarkovo nije nimalo naivna ekipa, smatra trener Konstantina Marko Cvetković, s obzirom na to da ima mnogo "mladih i poletnih" igrača. Nišlije u meč, zakazan za subotu, 13. oktobar od 18 sati, ulaze nošene entuzijazmom stečenim nakon pobede nad Napretkom u prošlom kolu.

U tu utakmicu moramo da uđemo sa punim fokusom i da potpuno zanemarimo njihove prethodne rezultate i činjenicu da su minulog leta znatno podmladili tim. Mi smo vidno napredovali u odnosu na startni meč sa Slogom što znači da smo izvukli pouke i da smo već protiv Napretka izgledali daleko bolje nego u Kraljevu - kaže Cvetković.

U istom terminu kao Konstantin igraće i Pirot, kada će gostovati Rtnju u Boljevcu. Oba tima su do sada zabeležila po jednu pobedu i poraz, s tim što Piroćanci imaju bolju koš-razliku, pa su samim tim i bolje pozicionirani.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: