Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:41, 15. 10. 2021.

| Sport

Dubočica dočekuje Mokru Goru, Železničar gost Rudaru

Autor:Marko MItić Izvor:Južne vesti
rukomet
Utakmica u Leskovcu počinje od 18 sati, dok se u Kostolcu igra sat vremena kasnije; foto: Arkus liga

U okviru 5. kola Arkus lige, rukometaši leskovačke Dubočice u subotu od 18 sati dočekaće ekipu Mokre Gore, dok će se sat vremena kasnije u Kostolcu sastati Rudar i Železničar.

Nakon prošlenedeljnog derbija ”južne pruge” i slavlja Leskovčana, timovi sa juga nastavljaju svoje takmičenje u najjačem rangu takmičenja. Dubočica je do sada poražena protiv Partizana, a u duelu sa ekipom iz Zubinog Potoka biće veliki favoriti. Gosti su do sada osvtarili samo jedan trijumf i to u Nišu nad ”Željom”, dok su preostale mečeve ubedljivo gubili.

Trener Leskovčana Saša Pejčić očekuje da svi igrači budu na raspolaganju za utakmicu, te da njegov tim u narednom periodu igra sve bolje.

Uz dužno poštovanje gostima, na ovom meču smo veliki favoriti. Slede nam utakmice koje bi trebalo da dobijemo, a trebalo bi da imamo sve igrače na raspolaganju. Imamo kvalitet da možemo da odigramo dva poluvremena sa dve različite ekipe, što smo protiv Železničara i pokazali, a pogotovo su šansu opravdali mladi momci koji će dobijati šansu i u narednim mečevima - rekao je Pejčić.

Takođe u okviru B grupe, rukometaši Železničara imaće teško gostovanje, pošto je ekipa Rudara do sada, baš kao i Dubočica, pretrpela samo poraz od beogradskih crno-belih. U Kostolcu retko ko uspe da odnese čitav plen, ali će mladi igrači iz Niša imati priliku da još jednom vide gde su u odnosu na mnogo jače ekipe od sebe.

Tim trenera Đorđevića ove sezone još ne zna za trijumf, a na meču u Kostolcu sigurno će najveća opasnost po njihov gol biti prošle godine najbolji strelac Arkus lige Nenad Nedeljković, dok je na meču sa Partizanom svoj kvalitet pokazao i desni bek Stanisavljević.

Obe utakmice možete pratiti i na Jutjub kanalu Arkus lige.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: