Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:45, 9. 5. 2021.

| Sport

Dubočica nemoćna protiv Vojvodine

Autor:M. M.Izvor:Južne vesti
dubočica kikinda
"Lale" slavile sa 15 razlike; Ilustracija; foto: B. S.

Nisu uspeli rukometaši Dubočice ni iz četvrtog puta da dođu bar do boda protiv Vojvodine, koja je u 10. kolu plej-ofa Arkus lige u Leskovcu slavila rezultatom 37:22 (17:9). Ovim porazom Leskovčani su ostali na deobi 5. mesta se ekipom Dinama iz Pančeva, a obe ekipe su u dosadašnjem delu doigravanja sakupile po 6 bodova.

Oslabljeni sastav Dubočice nije mogao pruži jači otpor ekipi koja ove sezone ne zna za poraz. Sedmostruki šampioni države su sada na pragu i 8. titule, a od samog starta meča se videlo da će bodovi otići u Novi Sad. Nisu uspevali domaći da odgovore ni u jednom delu meča, pa je već u 11. minutu na semaforu stajalo 8:4. Izabranici Borisa Rojevića igrali su maksimalno svih 60 minuta, na poluvreme su gosti imali prednost od 8 golova prednosti (17:9).

Oba trenera su pokušala da daju šansu svim raspoloživim snagama, a trener Dubočice Pejčić, kada je utakmica praktično bila rešena u vatru je ubacio mlađe igrače, koji su ostavili dobar utisak. Ipak, to neiskustvo su koristili igrači Vojvodine koji su u drugom delu uvećavali svoju prenost. Konačnih 15 razlike bila je i maksimalna prednost aktuelnog osvajača Kupa (37:22).

Nakon 10. kola Vojvodina je ubedljivo prva na tabeli, dok su rukometaši iz Leskovca ostali na deobi 5. mesta sa pančevačkim Dinamom koji je u petak poražen od ekipe Partizana.

Vremena za odmor nema, pošto se već u sredu 12. maja igra 11. kolo plej-ofa, a ekipa Dubočica će gostovati u Šapcu trećeplasiranoj Metaloplastici.

Arkus liga, 10. kolo plej-of: Dubočica 54 - Vojvodina 22:37 (9:17);

Dvorana: SRC Dubočica;

Sudije: Đorđe Jevtić - Miloš Jevtić (Lazarevac);

Isključenja: Dubočica: 10 minuta; Vojvodina: 14 minuta;

Dubočica: Gašić (13 odbrana), Simić 1, Stanković 2, Nikolić 2, Marinković, Pavle Pavlović 2, Aleksandar Pavlović 1, Denić, Mitrović 4, Zlatanović, Stanojković, Matović, Atanasaković 5, Erić 1, Vojvodić 4;

Vojvodina: Kurteš 2, Kovačević 2, Milić 3, Mirković 1, Pribak 1, Vukovljak, Verkić (8 odbrana), Miljković, Milenković 4, Arsenić (6 odbrana), Ratković 3, Tomić 4, Stanković 1, Nikolić 3, Šotić 8, Babić 5;  

 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: