Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:55, 9. 12. 2022.

| Sport

Dubočica protiv Proletera igra poslednji meč u 2022. godini pred domaćim navijačima

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
RK Dubočica
Utakmica u leskovačkoj Hali sportova igra u subotu od 18 sati; foto: M. M.

Dve utakmice ostale su rukometašima Dubočice do kraja kalendarske 2022. godine, a poslednji meč pred svojim navijačima Leskovčani će odigrati u subotu, 10. decembra, kada će u 12. kolu Arkus lige ugostiti Proletar iz Zrenjanina.

Više od 10 dana imali su ”Vukovi” da se pripreme za finiš prvog dela sezone, a trener Siniša Mičić ističe da će njegovi izabranici pokušati da izađu kao pobednici u oba duela do kraja godine i tako učvrste poziciju na sredini tabele.

Proleter je u staroj Jugoslaviji bio simbol rukometa, međutim poslednjih godina pa i ove sezone, ne beleže baš tako dobre rezultate. Imaju tri pobede do sada, ali se zna da smo u Leskovcu mi favoriti. Spremali smo se dobro i za ovaj i za meč sa Kikindom i nadam se da ćemo uspeti da pobedimo te obe utakmice i da tako na neki način bodovno ispravimo neke zaostatke koje smo napravili na početku prvenstva - rekao je Mičić.

Već duži vremenski period van stroja u timu iz Leskovca je krilo Lazar Anđelković, a problem sa povredom ima i Aleksandar Pavlović koji će se, po rečima Mićića, ipak naći u timu za subotnji meč.

Rukometaši Dubočice meč sa ekipom iz Zrenjanina dočekuju na 8. mestu sa 8 osvojenih bodova, a pored podrške sa tribina Leskovčani će imati i tradiciju na njihovoj strani, s obzirom na to da Proleter od povratka "Vukova" u elitni rang nije osvojio ni bod u Leskovcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: