Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:18, 18. 12. 2012.

Dušan Jocić 4. put najbolji sportski novinar

dusan

Urednik sportske redakcije Narodnih novina Dušan Jocić izabran je 4. put za najboljeg sportskog novinara Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dora Peacock

    18:31 // 18. 12. 2012.

    Jocic je potpuno zasluzeno cetvrti put proglasen za najboljeg. Na niskoj novinarskoj sceni osim njega vrede jos Zoran Petkovic sa TV 5 i Ljubica Stojanovic iz Juznih vesti. Nadam se da nikoga nisam izostavio. Svi ostali su copy/paste novinari, koji uglavnom prepisuju sa b92. Zalosno

    • Goran Jovanovic

      23:07 // 18. 12. 2012.

      А чиме се то Љубица С. истиче да би била уз раме са осталом двојицом?

    • Svetozar Mitic

      00:12 // 20. 12. 2012.

      U srbiji su svi strucnjaci za sve!
      Da si malo pazljivije citao majstore provalio bi da neki od tvojih pulena ne stoje najbolje sa gramatikom i padezima cak i kad kucaju tekst (kao svoj) od 5 recenica!
      P.S
      Ispred nosa su ti .... tekstovi!

  • Support JS OFM

    01:21 // 19. 12. 2012.

    PS: Kakav niški sport takvi i sportski novinari. Lako je biti najbolji kada ne postoji nikakva konkurencija.

  • Pera

    00:01 // 19. 12. 2012.

    Samo Braca Tonic

    • AnonimnoDaMeBracaNeBije

      00:21 // 20. 12. 2012.

      Braca Tonic iz URSa? Na njega mislis? Braca Tonic koji snima Posetioce i u isto vreme je clan najgore partije svih vremena? Na njega mislis? On je sportski novinar?

    • Pera

      11:20 // 20. 12. 2012.

      Iskreno nisam znao da je u ursu,a i gledam ga kao sportskog novinara i spikera politika me nesto ne zanima

    • Anonimus

      15:03 // 20. 12. 2012.

      A da li mozes da mi objasnis kako Braca Tonic iz Nisa zapuca pravac u Kragujevac da cita ko izlazi ko ulazi na utakmicama KK Radnicki? U Kragujevcu nema coveka koji zna da cita? Za to treba neki poseban talenat? Zna se ko je na vlasti u KGu... Slusam ga onomad jednom na televiziji prica o tome kako su pravili atmosferu u hali za ep u rukometu, kako su maestralno radili taj posao, kako ima osecaj bla bla... Neko bi stekao utisak na osnovu price da je on neki doktor a ne prinauceni komentator. Jos jedan primer kakva je ovo zemlja i kakvi sve likovi prolaze kod nas...

  • Djuric Vladimir

    22:12 // 18. 12. 2012.

    Bravo majstore ,svaka cast !!!

  • dragan djordjevic

    01:52 // 19. 12. 2012.

    Dule sve cestitke! pozdrav od karatista "Nisa"...

  • Sasa Vasilic

    08:45 // 19. 12. 2012.

    zasluzeno priznanje!kada otvorim narodne,sportska strana je prvo sto citam.za tri koplja je gospodin iznad svih sportskih novinara.

  • Dragica

    12:24 // 21. 12. 2012.

    Briljantan mladić. Šteta što nije u situaciji da bolje kapitalizuje svoje evidentne rezultate. Sve najlepše.

  • Support JS OFM

    01:21 // 19. 12. 2012.

    Inače podatak da je sa 28 godina sakupio 12 godina radnog staža je veoma zanimljiv. Znači dečko se zaposlio sa 16 godina kada je još uvek bio srednjoškolac. :D Veoma talentovan mladić, a i kriterijumi zapošljavanja Narodnih su za svako poštovanje. :D

    • Mateja Cvetkovic

      03:40 // 19. 12. 2012.

      Igrom slucaja poznajem doticnog D.J. godinama i bilo bi potpuno pristrasno da komentarisem da li je zasluzio ili ne nagradu. Nemam dilemu :)
      Stvarno mi je zao sto svaki besposlicar i probisvet krijuci se iza raznoraznih naziva moze da pokusa da pljune na krvav rad, kvalifikacije i skolovanje nekog kao sto je Dusan Jocic.
      Zavrsiti jednu od najboljih gimnazija u regionu maksimalnim ocenama tokom celog perioda skolovanja, pa Pravni fakultet u Nisu takodje izuzetno visokim prosekom a pritom 12 godina raditi i to sa takvom ljubavlju i posvecenoscu novinarstvu i sportu ne moze svako. Biti 12 godina na svakoj press konferenciji, svaki vikend uz sportske terene, u organizaciji vaznih sportskih dogadjaja u Nisu, iz spostvenog dzepa finansirati odlaske i pracenja Evropskih rukometnih prvenstava van zemlje radi donosenja ekskluzive za Narodne novine i jos mnogo toga siguran sam da moze samo Dusan Jocic.
      Cepaj i dalje OFM i zadrzi frustracije i gluposti za neki OFM forum.

    • Nemanja Stankovic

      10:54 // 19. 12. 2012.

      Bitna činjenica: sa 16 godina je počeo da VOLONTIRA u Narodnim novinama. Niko mu nije poklonio šansu, za nju se izborio krvavim radom. Dok se velika većina mučila čak i sa školskim obavezama, on je jurio iz škole u Narodne, pa potom kući na učenje.
      Ti si se verovatno u to vreme borio sa domaćiim zadacima, i kukao kako je svet (čitaj: profesor matematike) nepravedan i ne prepoznaje tvoje kvalitete.Skroz si promašio sa komentarom, svoju ciničnost zadrži ze nekog ko je zaslužuje, jer to ovde sigurno nije slučaj. Nije sve u ovoj zemlji za pljuvanje, treba pohvaliti i isticati kvalitet.
      BRAVO DULE!
      (sve informacije su lako proverljive, tako da je moja subjektivnost nebitna :) )

  • Aleksandar Djordjevic

    11:08 // 24. 12. 2012.

    Dule je jedan pametan, vredan i pošten momak koji je sam zaslužan za svoje uspehe. Ne znam zbog čega je nekome čudno što je sa 16 godina počeo da volontira i ulazi u svet novinarstva. Možda sam subjektivan, jer smo zajedno završili srednju školu a kasnije i studirali zajedno, ali svako ko ga upozna zna o kakvom momku se radi. Ovakve ljude treba hvaliti i podržavati ih u radu i napredovanju. Samo napred Dule majstore!!!

  • Janko

    14:39 // 24. 12. 2012.

    Sto se sporta tice za mene je najbolja emisija Telesport na NTV. Cak sam i na petici video da je to ubedljivo najgledanija sportska emisija u Nisu. Godinama gledam tu emisiju u 19.20 i tu mogu da vidim kompletan pregled sportskih desavanja. Tiraz Narodnih novina je mali i cudno mi da se toliko favorizuje Dusan Jocic da vec cetvrti put dobija tu nagradu, a da su izostavljeni ljudi koji nas decenijama izvestavaju o sportskim desavanjima u Nisu.

  • Svetozar Mitic

    00:50 // 20. 12. 2012.

    Kakvi strucnjaci?
    I ovaj njihov drug sa namestenim komentarom.
    Kraljica u 5 recenica pogresi 7x!
    Citaj malo pazljivije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: