Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:25, 25. 1. 2018.

| Sport

Dva minuta “pada” koštala Radnički prve “zimske” pobede

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki
Nikola Stanković nije nastupio zbog prehlade; foto: Vanja Keser

Sa Botevim iz Plovdiva, petoplasiranim timom najjačeg bugarskog prvenstva, Radnički je odigrao prvu kontrolnu utakmicu na zimskoj pauzi u Turskoj. Iako su Nišlije bolje otvorile meč i povele, kako pišu na sajtu kluba, njihovi rivali su za dva minuta uspeli da preokrenu rezultat, pa je utakmica završena sa 2:2.

Prvi gol postigao je u 17. minutu kapiten Aleksandar Jovanović, kažu na sajtu Radničkog, nakon odličnog prodora oporavljenog Marka Golubovića, koji mu je asistirao.

Petoplasirani tim bugarske lige je pojačao ritam nakon primljenog pogotka, izvršio je veliki pritisak na poslednju liniju Nišlija i uspeo je da u roku od dva minuta preokrene rezultat - kažu u Radničkom.

Pogodak za izjednačenje postigao je Petkov u 32. minutu, a u 34. u strelce se upisao i Nedelev. Nakon pauze trener Boban Dmitrović izmenio je čitavu postavu, ali ostavio golmana Mladena Živkovića, s obzirom na to da je Bojan Šaranov tek juče potpisao za Nišlije.

Novo izjednačenje svom timu i konačan rezultat postavio je Slaviša Stojanović u 75. minutu.

U prvom poluvremenu boje Radničkog su branili: Živković, Aksentijević, Subić, Simunović, Miladinović, Petrović, Noma, Arsić, Golubović, Aleksandar Jovanović i Mrkić. U drugom delu su, sem golmana Živkovića, zaigrali Bulatović, Mijailović, Filip Stanković, Ćirković, Aleksa Jovanović, Mićić, Saša Stojanović, Babić, Žunior i Slaviša Stojanović.

Inače, sem duela sa češkom Sigmom 30. januara, kako su rekli u Radničkom, dogovreni su i mečevi sa šestoplasiranim timom Prve Bugarske lige Verejom 27. januara i južnokorejskim Daežonom 31. januara. Pred polazak kući, 4. februara, susrešće se i sa sedmoplasiranom ekipom najjačeg ukrajinskog šampionata Mariupolom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: