Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:38, 23. 7. 2012.

| Sport

Dva pojačanja u Naisi

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
nina ribicic, naisa
Nina Ribičić

Ženski rukometni klub Naisa iz Niša doveo je juniorsku reprezentativku Srbije Ninu Ribičić i Milicu Čović iz beogradskog Radničkog.

Ni dok su igračice Naise na odmoru, uprava kluba ne staje sa radom. Tokom pauze uprava niškog tima obavila je razgovore sa svim igračicama iz prošlogodišnje postave, ali i dovela nova imena koja će se sledeće sezone boriti za plasman u neko evropsko takmičenje.

Naisu su pojačale srednji bek Nina Ribičić (20) iz Maks sporta koja je sa juniorskom reprezentacijom Srbije osvojila četvrto mesto na Svetskom prvenstvu i Milica Čović (24), levi bek iz Radničkog iz Beograda.

- Za razliku od prethodnih godina, sastav je ostao skoro isti. Otišle su dve igračice, a došle za sada dve. U završnim smo razgovorima sa jednim desnim krilom. U toku nedelje treba da završimo sve i da dobijemo desno krilo koje nismo imali prethodne sezone. Možda ćemo imati problema u odbrani, ali sigurna sam da će trener Jovanović naći rešenje - rekla je Vesna Milošević-Petrović, direktorka Naise.

milica covic Milica Čović, foto: balkan-handball.com

Naisa će u prvom kolu Superlige dočekati Crvenu zvezdu. Prošle sezone niški tim je zauzeo sedmo mesto i tako ostao bez plasmana u Evropu.

- Ne znam kako su se pojačale ostale ekipe. Sigurna sam da su Zaječar i Jagodina favoriti, a mi ostali ćemo biti slični po kvalitetu - rekla je Vesna Milošević-Petrović.

Za sada, iz Naise su otišle Suzana Ćubela i Zorica Grujić.

Pripreme za predstojeću sezonu niški tim će početi 30. jula ili 1. avgusta.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: