Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:27, 22. 11. 2021.

| Sport

Dva remija i tri poraza učinak vaterpolista Naisa na prvom turniru Regionalne lige

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
igor lazic, vk nais, nis, 21 septembar 2019, foto jv vanja keser
Drugi turnir Regionalne lige igra se od 14. do 16. janura; foto: JV / Vanja Keser

Od četvrtka do nedelje odigran je prvi turnir Regionalne A1 lige, a u prvih 5 kola, koliko je odigrano u Rijeci, vaterpolisti Naisa dva puta su remizirali sa svojim protivnicima, dok su u preostala tri meča poraženi.

Veliku priliku da pobedom započnu prvi turnir, vaterpolisti iz Niša propustili su protiv hrvatskog Medveščaka. Izabranici trenera Živića nisu na vreme prelomili meč, pa su Zagrepčani stigli do nerešenog rezultata (14:14). Već drugog dana turnira, vaterpolisti Naisa su se dva puta našli na bazenu ”Kantrida”, ali su poraženi i od Valisa (11:8) i Katara (12:11).

Poraz su niški vaterpolisti pretrepli i od prvoplasirane ekipe Primorja (13:7), iako su posle prve četvrtine imali prednost od 3:2. Poslednji protivnik u Rijeci bila je ekipa KPK, ali i pored toga što su Dubrovčani bili bez bodova u četiri utakmice, uspeli su da dođu do remija i tako spreče niški tim da upiše prvi trijumf ove sezone (12:12), s obzirom na to da ni u Superligi u 7 mečeva ne znaju za trijumf.

Nakon 5. odigranih kola, Nais u konkurenciji 11 timova zauzima 9. mesto sa 2 osvojena boda. Preostalih pet timova koji ove godine igraju Regionalnu A1 ligu prvi turnir odigrali su u Novom Sadu, a sve pobede zabeležila je domaća ekipa Vojvodine.

Drugi turnir po istom formatu igraće se od 14. do 16. janura, dok će treći turnir biti odigran od 4. do 6. marta. Gradovi domaćini narednih turnira još nisu određeni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: