Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:00, 11. 1. 2023.

| Sport

Dvojac iz niškog Radničkog na Piksijevom spisku za Ameriku

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Nikola Štulić, FK Radnički
Nikola Štulić, najbolji strelac Radničkog; foto: Aleksandar Kostić

Kombinovani sastav reprezentacije Srbije, koji će igrati prijateljsku utakmicu sa Sjedinjenim Američkim Državama u Los Anđelesu, čine i golman Dragan Rosić i napadač Nikola Štulić iz niškog Radničkog. Meč je 26. januara, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi videće formu igrača iz domaće Superlige i trojicu iz MLS lige.

spisak reprezentacja srbije Piksijevo jato "orlova"; foto: Fudbalski savez Srbije Priliku da se pokažu selektoru Srbije, ali i pokušaju da se nametnu za naredne obaveze reprezentacije, imaće dvojica igrača Radničkog iz Niša. 21-godišnji Nikola Štulić je najbolji strelac niškog tima, dok je 26-godišnji Dragan Rosić standardni između stativa ekipe Nenada Lalatovića.

Utakmica će biti igrana 26. januara od 4 sata po našem vremenu na stadionu Los Anđelesa, aktuelnog šampiona MLS lige.

Samo trojica pozvanih igrača nisu iz domaće Superlige, a to su golman Đorđe Petrović, štoper Ranko Veselinović i napadač Dejan Joveljić.

Na spisku su: golmani Đorđe Petrović (Nju Inglend Revolušn) i Dragan Rosić (Radnički Niš), igrači odbrane Ranko Veselinović (Vankuver Vajtkeps), Nemanja Stojić (TSC), Nemanja Petrović (TSC), Filip Damjanović (Voždovac) i Marko Mijailović (Voždovac), igrači sredine terena Mirko Topić (Vojvodina), Miloš Pantović (Voždovac), Vladimir Lučić (Čukarički), Luka Ilić (TSC), Luka Bijelović (Spartak), Mirko Ivezić (Voždovac), Veljko Simić (Vojvodina) i Nikola Petković (Čukarički), kao i napadači Dejan Joveljić (Los Anđeles Galaksi) i Nikola Štulić (Radnički Niš).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    19:51 // 11. 1. 2023.

    ...posle dugo,dugo vremena...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: