Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:52, 21. 2. 2019.

| Sport

Dvojica niških fudbalera na spisku mlađe kadetske reprezentacije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički čeka žreb za šesnaestinu kupa Srbije
Mlade nade se spremaju za jesenje kvalifikacije; Ilustracija; foto: A. Kostić

Fudbaleri mlađih kategorija Radničkog Danilej Ranđelov i Ilija Spasić iz niškog Reala pripremaju se sa mlađom kadetskom reprezentacijom Srbije koja će na jesen imati kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Ova selekcija, koju kao selektor predvodi Svrljižanin Dejan Branković, ima dve provere u Podgorici, protiv Rusije i Crne Gore.

Igrači do 16 godina igraće protiv Rusije u četvrtak, 21. februara od 15:30, a četiri dana kasnije od 13 sati protivnik će im biti i Crna Gora.

dejan brankovic, foto fss Nekadašnji trener Svrljiga sada selektor mlađih kadeta Srbije; foto: FSS

Na spisku selektora Dejana Brankovića, nekadašnjeg trenera Svrljiga, nalaze se: golmani Marko Ćopić (Crvena zvezda) i Milutin Marić (Kiker), odbrambeni igrači Marko Luković (Vojvodina), Dragan Bojat (Partizan), Mateja Đorđević (Partizan), Stefan Despotovski (Crvena zvezda), Nikola Marinković (Napredak), Dušan Ikanović (Crvena zvezda), Stefan Obradović (Partizan), igrači sredine terena Atanasios Stojinović (PAOK), Nikola Stanković (Partizan), Goran Babić (Sautempton), Dario Grgić (Čukarički), Mateja Bačanin (Crvena zvezda), Nikola Knežević (Crvena zvezda) i napadači Mateja Đorđević (Brodarac), Boris Krstić (Partizan), Ognjen Ajdar (Čukarički), Danijel Ranđelov (Radnički, Niš), Ilija Spasić (Real, Niš), Darko Lukić (Grojter Firt).

Ova selekcija će od 24. do 30. oktobra u Minsku igrati prvi krug kvalifikacija za plasman na kadetsko Prvenstvo Evrope koje se 2020. održava u Estoniji, a rivali će im biti Belorusija, Mađarska i Letonija.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Derven

    16:09 // 21. 2. 2019.

    Bravo bre Šišo.
    Ponos si našeg Svrljiga i drago mi je.Samo se drži Novice Tončeva i za neku godinu če si budeš i selektor na ovija postari.Sve što ti Novica kaže ima da slušaš i izvršavaš i nemo ga ga nerviraš jer te progurao na toj mesto.Ima i Drvceta da slušaš jer i on ima golem uticaj kod tija Kokezu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: