Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Džiju-džicu klub NiF Aleksinac

  • Nikola Trajković Filip Trajković džiju-džicu

    Borac iz Aleksinca ponovo prvak sveta, medalju osvojio i njegov brat

    Na Svetskom prvenstvu u Mongoliji, Aleksinčanin Nikola Trajković odbranio je prošlogodišnju titulu prvaka sveta u borilačkom sportu džiju-džicu, u kategoriji do 85 kilograma. Njegov brat Filip Trajković osvojio je bronzu u kategoriji do 94 kilograma i nastupaće kao predstavnik Srbije na Svetskim kombat igrama u Saudijskoj Arabiji.

    (1) detaljnije
  • Nikola Trajković i Dragan trener

    Aleksinački borac prvak sveta

    Nakon uspeha na svetskim igrama i titula prvaka Evrope i Srbije 25-godišnji Nikola Trajković iz aleksinačkog kluba N&F osvojio je titulu prvaka sveta u kategoriji do 85 kg u borilačkom sportu džiju-džicu. On je prvi u istoriji koji je "osvojio sve" u jednoj godini, a tokom njegove 17 godina duge karijere trenirao ga je otac Dragan koji je i selektor reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenestvu u Abu Dabiju osvojila dve medalje.

    (5) detaljnije
  • džiju džicu

    Bronzana medalja za aleksinačkog borca na Svetskom prvenstvu u Emiratima

    Reprezentacija Srbije osvojila je dve bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Abu Dabiju u džiju-džicuu, a jedan od osvajača je i Nikola Trajković iz aleksinačkog kluba N i F . Na turniru je nastupio još jedan član džiju-džicu kluba iz Aleksinca, Filip Trajković, koji je u svojoj kategoriji zauzeo 7. mesto u generalnom plasmanu.

    detaljnije
  • Džiju-džicu klub N i F

    Aleksinački džiju-džicu klub ponovo šampion Jadranske lige

    Na završni turnir Jadranske lige aleksinački džiju-džicu klub N i F plasirao se kao poslednji, ali je savladao prvo ekipu koja je osnovni deo lige završila kao prva - Slaviju iz Sarajeva, a potom u finalu bio bolji i od Feniksa iz Podgorice. Tako se po četvrti put u istoriji klub iz Aleksinca okitio zvanjem šampiona Jadrana.

    (2) detaljnije
  • džiju-džicu N i F

    U Skoplju Aleksinčanima 8 medalja i završni turnir Jadranske lige

    Međunarodni turnir i 2. kolo Jadranske lige odigrali su se u Skoplju, a aleksinački džiju-džicu klub N i F ima razloga da se kući vrati zadovoljan. Borci iz Aleksinca pojedinačno su osvojili 8 medalja, od čega 2 zlatne, dok su ekipno zabeležili dve pobede i jedan poraz, što je bilo dovoljno za plasman na završni turnir.

    detaljnije
  • Filip Trajkovic, aleksinac, nif, foto nif

    Aleksinčanin seniorskoj evropskoj tituli dodao juniorsku

    Nakon titule u seniorskoj konkurenciji, član kluba N&F Aleksinčanin Filip Trajković osvojio je zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu u džiju džicuu. Na istom šampionatu njegov klupski drug Nemanja Pejčić je bio treći.

    detaljnije
  • Filip Trajković džiju-džicu

    Još jedna grend slem medalja za aleksinačke borce

    German open, koji spada među grend slem turnire, takmičari aleksinačkog džiju-džicu kluba N i F završili su sa bronzom u juniorskoj konkurenciji i visokom 7. pozicijom u seniorskoj. Braća Filip i Nikola Trajković tako su se napunili pouzdanjem pred predstojeće Evropsko prvenstvo.

    detaljnije
  • Balkansko prv. i Svetski KUP 2019. osvajači 1. mesta iz Aleksinca

    Aleksinac dobio tri šampiona Balkana i prvakinju na Svetskom kupu

    Na Otvorenom Balkanskom prvenstvu za sve kategorije u Bukureštu zlatne medalje osvojili su takmičari aleksinačkog Džudo i džiu džicu kluba NiF Nikola Trajković, Nemanja Pejčić i Filip Trajković, dok je Danijela Joić bila prva na Svetskom kupu za mlađe kategorije. Bronzanu medalju sa ovog takmičenja doneo je Andrija Bogdanović.

    detaljnije
  • Filip Trajković

    Aleksinčanin otišao u Bukurešt da se kali, vratio se kao evropski prvak

    Po godinama još junior Filip Trajković otišao je na Evropsko prvenstvo za seniore, kažu u njegovom klub N i F iz Aleksinca, kako bi se kalio za svetsku i kontinentalnu smotru u mlađoj kategoriji. Ipak, u Bukureštu je prevazišao očekivanja, savladao svetskog prvaka i viceprvaka i okitio se zvanjem evropskog šampiona u džiju-džicuu.

    detaljnije
  • Srbije open džiju-džicu

    Mlade snage aleksinačkog džiju-džicu kluba osvojile 11 medalja

    Poletarci, pioniri, nade i kadeti aleksinačkog džiju-džicu kluba N i F nastupili su na međunarodnom turniru u Beočinu "Srbija open 2019" i osvojili 11 medalja. Mali borci iskazali su veliku želju za uspehom, kažu u aleksinačkom klubu, ali su manjak iskustva i hrabrosti učinili da broj odličja ne bude i veći.

    detaljnije
  • Filip Trajković džiju-džicu

    Aleksinčaninu zamalo umakla bronza na Grend slemu u Parizu

    Na najvećem Grend slem džiju-džicu turniru na svetu, kažu u klubu N&F, Aleksinčanin Filip Trajković borio se sa znatno starijim i iskusnijim reprezentativcima i ostvario polovičan učinak - po 2 pobede i poraza. U borbi za bronzu je i vodio protiv Donija Donkera, ali je pad koncentracije Srbina u završnici doneo pobedu iskusnom Holanđaninu.

    detaljnije
  • nif aleksinac

    Mladi Aleksinčani uspešni na međunarodnom džiju-džicu turniru

    U konkurenciji oko 400 takmičara iz preko 60 klubova iz 9 evropskih država na međunarodnom tuniru "Budapest open 2019" u Mađarskoj, takmičari Džiju-džicu kluba N i F iz Aleksinca osvojili su pet medalja, od čega tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu.

    detaljnije
  • dzijudzicu, aleksinac

    Aleksinački šampioni nižu uspehe u drevnoj japanskoj veštini

    Nastao kao ideja nekoliko pripadnika MUP-a, aleksinački Džiju-džicu klub NIF pozicionirao se kao najtrofejniji sa juga Srbije u ovom sportu, a okuplja na desetine mladih ljudi koji beleže velike uspehe u Srbiji, na Balkanu, ali i širom Evrope.

    detaljnije
  • Džiju-džicu turnir

    Aleksinčani odbranili titulu šampiona Jadranske džiju-džicu lige

    N&F džiju-džicu klub iz Aleksinca osvojio je po drugi put zaredom šampionsku titulu u Jadranskoj ligi, pošto je na finalnom turniru u Skoplju savladao prvo Štip iz Makedonije, a onda u finalu i Maribor, rezultatom 4:2.

    detaljnije
  • NiF Alekcinac džiju-džicu Dragan Filip Nikola Trajković Miloš Miljković

    Aleksinački borci u Nemačkoj i Rusiji osvojili tri medalje

    Sa Grend slema u nemačkom Gelzenkirhenu doneli su borci aleksinačkog Džiju-džicu kluba NiF jednu zlatnu medalju. Odmah potom zaputili su se u ruski Sankt Peterburg, u kome su nastupili na internacionalnom turniru, na kome su se okitili po jednim zlatom i bronzom.

    detaljnije
  • aleksinac, klub nif, dziu dzicu

    Uspešan vikend aleksinačkog džiu-džicu kluba u Sloveniji

    U konkurenciji preko 300 takmičara na Otvorenom međunarodnom džiu-džicu turniru "Slovenija Open 2018" u Brežicama takmičari kluba "N&F" iz Aleksinca osvojili su tri zlatne i jednu bronzanu medalju.

    detaljnije
  • Miljković Trajković

    Borci iz Aleksinca osvojili zlato i srebro u Bosni i Hercegovini

    Turnir održan u sportskoj dvorani “Peki” na Palama okupio je borce iz svih država bivše Jugoslavije sem Hrvatske, a u tolikoj konkurenciji takmičari iz aleksinačkog Džiju-džicu kluba N&F osvojili su po jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

    detaljnije
  • NIF dziju-dzicu

    Borcima iz Aleksinca tri zlata u Banjaluci

    Najbolji mladi takmičari aleksinačkog kluba "N&F" nadmetali su se u Banjaluci, na međunarodnom džiju-džicu turniru Vidovdan open i osvojili tri medalje, od toga sve tri zlatne.

    detaljnije
  • nikola trajkovic

    Aleksinčanina povreda zaustavila na putu do evropske medalje

    Završio je nastup na Evropskom prvenstvu mladi aleksinački borac Nikola Trajković na 9. mestu u svojoj kategoriji. Iako debitant u reprezentaciji Srbije Trajković je odlično otpočeo džiju-džicu takmičenje koje se održavalo u Poljskoj, ali je onda obnovio raniju povredu i izgubio šansu za osvajanje medalje.

    detaljnije
  • džiju džicu Aleksinac N&F

    Tri medalje za aleksinačke borce u Budvi

    Preko 350 boraca iz svih država nekadašnje Jugoslavije nastupilo je na džiju-džicu takmičenju u Budvi, a mladi takmičari iz aleksinačkog kluba N&F osvojili su 3 medalje, od čega jednu najsjajniju.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: