Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Džiju-džicu klub NiF Aleksinac

  • Nikola Trajković Filip Trajković džiju-džicu

    Borac iz Aleksinca ponovo prvak sveta, medalju osvojio i njegov brat

    Na Svetskom prvenstvu u Mongoliji, Aleksinčanin Nikola Trajković odbranio je prošlogodišnju titulu prvaka sveta u borilačkom sportu džiju-džicu, u kategoriji do 85 kilograma. Njegov brat Filip Trajković osvojio je bronzu u kategoriji do 94 kilograma i nastupaće kao predstavnik Srbije na Svetskim kombat igrama u Saudijskoj Arabiji.

    (1) detaljnije
  • Nikola Trajković i Dragan trener

    Aleksinački borac prvak sveta

    Nakon uspeha na svetskim igrama i titula prvaka Evrope i Srbije 25-godišnji Nikola Trajković iz aleksinačkog kluba N&F osvojio je titulu prvaka sveta u kategoriji do 85 kg u borilačkom sportu džiju-džicu. On je prvi u istoriji koji je "osvojio sve" u jednoj godini, a tokom njegove 17 godina duge karijere trenirao ga je otac Dragan koji je i selektor reprezentacije Srbije koja je na Svetskom prvenestvu u Abu Dabiju osvojila dve medalje.

    (5) detaljnije
  • džiju džicu

    Bronzana medalja za aleksinačkog borca na Svetskom prvenstvu u Emiratima

    Reprezentacija Srbije osvojila je dve bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Abu Dabiju u džiju-džicuu, a jedan od osvajača je i Nikola Trajković iz aleksinačkog kluba N i F . Na turniru je nastupio još jedan član džiju-džicu kluba iz Aleksinca, Filip Trajković, koji je u svojoj kategoriji zauzeo 7. mesto u generalnom plasmanu.

    detaljnije
  • Džiju-džicu klub N i F

    Aleksinački džiju-džicu klub ponovo šampion Jadranske lige

    Na završni turnir Jadranske lige aleksinački džiju-džicu klub N i F plasirao se kao poslednji, ali je savladao prvo ekipu koja je osnovni deo lige završila kao prva - Slaviju iz Sarajeva, a potom u finalu bio bolji i od Feniksa iz Podgorice. Tako se po četvrti put u istoriji klub iz Aleksinca okitio zvanjem šampiona Jadrana.

    (2) detaljnije
  • džiju-džicu N i F

    U Skoplju Aleksinčanima 8 medalja i završni turnir Jadranske lige

    Međunarodni turnir i 2. kolo Jadranske lige odigrali su se u Skoplju, a aleksinački džiju-džicu klub N i F ima razloga da se kući vrati zadovoljan. Borci iz Aleksinca pojedinačno su osvojili 8 medalja, od čega 2 zlatne, dok su ekipno zabeležili dve pobede i jedan poraz, što je bilo dovoljno za plasman na završni turnir.

    detaljnije
  • Filip Trajkovic, aleksinac, nif, foto nif

    Aleksinčanin seniorskoj evropskoj tituli dodao juniorsku

    Nakon titule u seniorskoj konkurenciji, član kluba N&F Aleksinčanin Filip Trajković osvojio je zlatnu medalju u juniorskoj konkurenciji na Evropskom prvenstvu u džiju džicuu. Na istom šampionatu njegov klupski drug Nemanja Pejčić je bio treći.

    detaljnije
  • Filip Trajković džiju-džicu

    Još jedna grend slem medalja za aleksinačke borce

    German open, koji spada među grend slem turnire, takmičari aleksinačkog džiju-džicu kluba N i F završili su sa bronzom u juniorskoj konkurenciji i visokom 7. pozicijom u seniorskoj. Braća Filip i Nikola Trajković tako su se napunili pouzdanjem pred predstojeće Evropsko prvenstvo.

    detaljnije
  • Balkansko prv. i Svetski KUP 2019. osvajači 1. mesta iz Aleksinca

    Aleksinac dobio tri šampiona Balkana i prvakinju na Svetskom kupu

    Na Otvorenom Balkanskom prvenstvu za sve kategorije u Bukureštu zlatne medalje osvojili su takmičari aleksinačkog Džudo i džiu džicu kluba NiF Nikola Trajković, Nemanja Pejčić i Filip Trajković, dok je Danijela Joić bila prva na Svetskom kupu za mlađe kategorije. Bronzanu medalju sa ovog takmičenja doneo je Andrija Bogdanović.

    detaljnije
  • Filip Trajković

    Aleksinčanin otišao u Bukurešt da se kali, vratio se kao evropski prvak

    Po godinama još junior Filip Trajković otišao je na Evropsko prvenstvo za seniore, kažu u njegovom klub N i F iz Aleksinca, kako bi se kalio za svetsku i kontinentalnu smotru u mlađoj kategoriji. Ipak, u Bukureštu je prevazišao očekivanja, savladao svetskog prvaka i viceprvaka i okitio se zvanjem evropskog šampiona u džiju-džicuu.

    detaljnije
  • Srbije open džiju-džicu

    Mlade snage aleksinačkog džiju-džicu kluba osvojile 11 medalja

    Poletarci, pioniri, nade i kadeti aleksinačkog džiju-džicu kluba N i F nastupili su na međunarodnom turniru u Beočinu "Srbija open 2019" i osvojili 11 medalja. Mali borci iskazali su veliku želju za uspehom, kažu u aleksinačkom klubu, ali su manjak iskustva i hrabrosti učinili da broj odličja ne bude i veći.

    detaljnije
  • Filip Trajković džiju-džicu

    Aleksinčaninu zamalo umakla bronza na Grend slemu u Parizu

    Na najvećem Grend slem džiju-džicu turniru na svetu, kažu u klubu N&F, Aleksinčanin Filip Trajković borio se sa znatno starijim i iskusnijim reprezentativcima i ostvario polovičan učinak - po 2 pobede i poraza. U borbi za bronzu je i vodio protiv Donija Donkera, ali je pad koncentracije Srbina u završnici doneo pobedu iskusnom Holanđaninu.

    detaljnije
  • nif aleksinac

    Mladi Aleksinčani uspešni na međunarodnom džiju-džicu turniru

    U konkurenciji oko 400 takmičara iz preko 60 klubova iz 9 evropskih država na međunarodnom tuniru "Budapest open 2019" u Mađarskoj, takmičari Džiju-džicu kluba N i F iz Aleksinca osvojili su pet medalja, od čega tri zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu.

    detaljnije
  • dzijudzicu, aleksinac

    Aleksinački šampioni nižu uspehe u drevnoj japanskoj veštini

    Nastao kao ideja nekoliko pripadnika MUP-a, aleksinački Džiju-džicu klub NIF pozicionirao se kao najtrofejniji sa juga Srbije u ovom sportu, a okuplja na desetine mladih ljudi koji beleže velike uspehe u Srbiji, na Balkanu, ali i širom Evrope.

    detaljnije
  • Džiju-džicu turnir

    Aleksinčani odbranili titulu šampiona Jadranske džiju-džicu lige

    N&F džiju-džicu klub iz Aleksinca osvojio je po drugi put zaredom šampionsku titulu u Jadranskoj ligi, pošto je na finalnom turniru u Skoplju savladao prvo Štip iz Makedonije, a onda u finalu i Maribor, rezultatom 4:2.

    detaljnije
  • NiF Alekcinac džiju-džicu Dragan Filip Nikola Trajković Miloš Miljković

    Aleksinački borci u Nemačkoj i Rusiji osvojili tri medalje

    Sa Grend slema u nemačkom Gelzenkirhenu doneli su borci aleksinačkog Džiju-džicu kluba NiF jednu zlatnu medalju. Odmah potom zaputili su se u ruski Sankt Peterburg, u kome su nastupili na internacionalnom turniru, na kome su se okitili po jednim zlatom i bronzom.

    detaljnije
  • aleksinac, klub nif, dziu dzicu

    Uspešan vikend aleksinačkog džiu-džicu kluba u Sloveniji

    U konkurenciji preko 300 takmičara na Otvorenom međunarodnom džiu-džicu turniru "Slovenija Open 2018" u Brežicama takmičari kluba "N&F" iz Aleksinca osvojili su tri zlatne i jednu bronzanu medalju.

    detaljnije
  • Miljković Trajković

    Borci iz Aleksinca osvojili zlato i srebro u Bosni i Hercegovini

    Turnir održan u sportskoj dvorani “Peki” na Palama okupio je borce iz svih država bivše Jugoslavije sem Hrvatske, a u tolikoj konkurenciji takmičari iz aleksinačkog Džiju-džicu kluba N&F osvojili su po jednu zlatnu i jednu srebrnu medalju.

    detaljnije
  • NIF dziju-dzicu

    Borcima iz Aleksinca tri zlata u Banjaluci

    Najbolji mladi takmičari aleksinačkog kluba "N&F" nadmetali su se u Banjaluci, na međunarodnom džiju-džicu turniru Vidovdan open i osvojili tri medalje, od toga sve tri zlatne.

    detaljnije
  • nikola trajkovic

    Aleksinčanina povreda zaustavila na putu do evropske medalje

    Završio je nastup na Evropskom prvenstvu mladi aleksinački borac Nikola Trajković na 9. mestu u svojoj kategoriji. Iako debitant u reprezentaciji Srbije Trajković je odlično otpočeo džiju-džicu takmičenje koje se održavalo u Poljskoj, ali je onda obnovio raniju povredu i izgubio šansu za osvajanje medalje.

    detaljnije
  • džiju džicu Aleksinac N&F

    Tri medalje za aleksinačke borce u Budvi

    Preko 350 boraca iz svih država nekadašnje Jugoslavije nastupilo je na džiju-džicu takmičenju u Budvi, a mladi takmičari iz aleksinačkog kluba N&F osvojili su 3 medalje, od čega jednu najsjajniju.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: