Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:27, 30. 11. 2012.

| Sport

Džudisti Kinezisa u borbi za plej of

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-3011.JPG
Trener Nenad Vračar, Stevan Stamenković i Bojan Ivezić

U subotu, 1. decembra od 11h u sali Osnovne škole "Mika Antić" u Nišu džudisti Kinezisa dočekuju Partizan i rekord u poslednjem kolu Superlige. Nišlije bi pobedama mogle da izbore plasman u završnicu prvenstva.

Džudisti Kinezisa imaju šansu da na svom terenu izbore plasman u plej of Superlige i da ponove uspeh od prošle sezone. Ipak, to će biti mnogo teže nego prethodnih godina jer su se Nišlije ove sezone borile sa mnogim problemima.

- Imali smo pehove na koje nismo mogli uticati. Od avgusta smo dobro radili, ali smo imali dosta problema. Uroš Kostadinović je naprasno prestao trenirati, bilo je problema oko registracije Bojana Ivezića, pre početka sezone mnoge takmičare smo pustili u druge klubove - rekao je Milovan Bratić, predsednik Kinezisa.

Kinezis je u prethodna 3 kola zabeležio 2 pobede i 4 poraza i trenutno je na šestom mestu Superlige. Obe pobede u subotu ne bi značile i siguran prolaz na završnicu jer sve zavisi od ostalih rezultata.

- Ove godine su sve ekipe izašle sa najjačim sastavima. Ekipa je motivisana da uradi sve najbolje što može. Želja nam je da domaćinski ispratimo oba kluba - rekao je Mirsad Nurkić, šef stručnog štaba.

Partizan je trenutno četvrti sa po 3 pobede i 3 poraza, a Rekord je na trećem mestu sa 4 pobede i 2 poraza.

- Momci su motivisani, daće maksimum. Izlazimo u najjačem sastavu, oslanjamo se na klupski pogon. Ostajemo sigurno u Superligi - istakao je Nenad Vračar, trener ekipe.

Sastav Kinezisa još nije poznat, a u kategoriji do 66kg mogu da nastupe Mihajlo Mihajlović ili Nikola Lemić. U kategoriji do 73kg konkurišu Bojan Ivezić i Lazar Stojanović, dok u kategoriji do 81kg je siguran Nenad Stamenković. U kategoriji do 90kg su Nikola Milošević i Stevan Stamenković, a preko 90kg je Nikola Zuvić.

- Ne dajem konkretnu prognozu. Jaki su to klubovi, samo nam pobede znače. Zavisi od forme i takmičara koji izađu na tatami - rekao je Stevan Stamenković.

Program počinje u sali OŠ "MIka Antić" u 11h, a prvi će na strunjačama biti takmičari Kinezisa i Partizana. Slede dueli Partizana i Rekorda, a u trećem duelu su Kinezis i Rekord.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: