Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:52, 6. 10. 2014.

| Sport

Ekipa "Safari kluba" najbolja na "Šuting reliju"

Autor:S. J. Izvor:Južne vesti
Shooting-rally-(2).JPG
"Šuting reli" okuplja zaljubljenike u ekstremne sportske discipline (foto: Vanja Keser)

Najbolji rezultat među 20 ekipa iz Srbije, Rusije i Slovenije koje su se takičile na “Šuting reliju” ove godine su ostvarili članovi koji su predstavljali niški Safari klub - Predrag Tomić i Goran Janković.

Shooting-rally-(4) Ekipa dobija bodove na osnovu uspešnosti na borbenim linijama i brzine vožnje (foto: Vanja Keser)Drugo mesto pripalo je ekipu "Dotka plus Arsić" koju čine Milan Milošević i Nikola Mihajlović, dok je treće zauzela ekipa "Feniks" iz Bele Palanke. Za nju su vozili i pucali Nenad Jovanović i Mišel Cvetković.

To znači da su na "borbenim linijama" na izletištu Gradac kod Knez sela oni bili najuspešniji u gađanju vatrenim i hladnim oružjem u mete, kao i da su terencem najbrže stizali na mesto zadatka.

Takmičenje u ovoj originalnoj sportskoj disciplini, koja predstavlja kombinaciju relija terenaca i sportskog streljaštva, održano je 18. put.

Shooting-rally-(6) Ekipe mogu koristiti bilo koji terenac (foto: Vanja Keser)Izaziva veliku pažnju zaljubljenika u ekstremni sport, a preciznost i spretnost svake godine pokušavaju da dokažu predstavnici Žandarmerije, "Kobri“, Vojske Srbije, policije, ali i lovci i amateri.

Takmičenje na stazi dugoj 1,4 kilometra pratilo je i više stotina ljudi. Navijali su dok su njihovi favoriti  u mete, gongove i balone gađali pištoljima, lovačkim puškama, borbenim pumparicama, a ovog puta i hladnim oružjem.

Prošle godine su pobedili lovci Aleksandar Sinidžić i Goran Čomagić iz Donje Omašnice kod Trstenika.

Shooting-rally-(5) Ove godine najbolja ekipa "Safari kluba" (foto: Vanja Keser)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • hm

    10:44 // 6. 10. 2014.

    Zandarmerija i Kobre na istom mestu! Hm!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: