Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 21. 6. 2019.

| Sport

Ekspedicija Radničkog u Sloveniji, prva kontrola već u nedelju

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki pripreme
Ekipa Radničkog na pripremama u Sloveniji; foto: FK Radnički

Ekipa niškog Radničkog, koju čini 21 fudbaler i 9 članova stručnog štaba, otišla je u Sloveniju gde će nastaviti pripreme do 3. jula kada se očekuje povratak. U sastavu vicešampiona Srbije nema mladog Ivana Krstića koji se u ponedeljak priključio prvom timu. Radnički će igrati pet pripremnih utakmica, a prva je već u nedelju, 23. juna.

Ekspedicija "Reala sa Nišave" je u Termama Čatež, a tamo će odraditi glavni deo priprema za novu sezonu u kojoj je očekuje borba u Evropi, Superligi i Kupu Srbije.

U bivšu jugoslovensku republiku otišli su sledeći igrači: Milorad Kojić, Stefan Đorđević, Taras Bondarenko, Đorđe Crnomarković, Filip Stanković, Petar Ćirković, Milan Makarić, Petar Ristić, Aleksa Jovanović, Nikola Čumić, Petar Petrović, Nermin Haskić, Nikola Stevanović, Nikola Petrović, Veljko Batrović, Saša Stojanović, Riota Noma, Nemanja Tomić, Marko Knežević, Luka Čermelj i Aleksandar Todorovski.

Na spisku nema 19-godišnjeg Ivana Krstića, sina tragično nastradalog fudbalera niškog Radničkog i mladog reprezentativca Jugoslavije, koji se u ponedeljak priključio prvom timu.

Pored fudbalera, na pripremama su i šef stručnog štaba Nenad Lalatović, kao i članovi stručnog štaba Dragan Šarac, Vidak Bratić, Miroslav Stanković, Srđan Mitić, Marko Stanković, Miloš Zlatković, Želimir Krstev i Milan Cvetanović. Sa ekipom je otputovao i sportski direktor Marko Jovanović.

Radnički će imati pet prijateljskih utakmica u Sloveniji, a prva je već u nedelju, 23. juna protiv ekipe Domžala, iz istoimenog slovenačkog grada.

Tri dana kasnije Nišlije će igrati sa ljubljanskom Olimpijom, vicešampionom Slovenije, a 29. juna protivnik Radničkog biće NK Gorica.

Četvrta provera je 1. jula protiv ekipe Bravo iz Ljubljane, a dan kasnije je duel sa novim članom ruske Premijer lige Sočijem.

Nova sezona za Radnički počinje 11. jula kada gostuje Flori u Talinu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Nedelju dana kasnije je revanš na "Čairu" i to pred praznom južnom tribinom, a ako prođe prvo kolo, igraće protiv Ajntrahta i to 25. jula u Nišu i 1. avgusta u Nemačkoj.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Slavoljub

    07:01 // 22. 6. 2019.

    Otiso je mali Krstic u Sloveniju sa dan zakasnjenja. Video sam na instagramu radnickog. Srecno!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: