Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:59, 8. 5. 2018.

| Sport

Emotivne scene na meču Radničkog i Vojvodine

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Noma Recko Radnicki
Lepa atmosfera i na terenu i oko njega; foto: Vanja Keser

Prvotimac Aleksandar Stanisavljević, koji je nakon meča poklonio svoj dres futsal treneru Vladanu Miladinović, koji se oporavlja od šloga, ovacije za doskorašnjeg igrača niškog sastava Lazara Arsića i novog-starog kapitena Aleksandra Jovanovića, te reči trenera Dragana Antića da je Riota Noma srce i duša tima, događaji su koji su obeležili meč Radničkog i Vojvodine.

Po prvi put u istoriji Radnički ima kapitena stranca, a to je Riota Noma. Japancu je traka dodeljena kao nagrada za zalaganje, rekao je ranije trener Dragan Antić, a nakon utakmice sa Vojvodinom još jednom je imao samo reči hvale za njega. Radnički Jovanović Pavkov Subić Stanisavljević Nakon mesec dana, Aca Jovanović vraćen na mesto prvog kapitena; foto: Vanja Keser

Moram da pohvalim Nomu kao jednog izvanrednog profesionalca i srca i duše Radničkog, koji nam je falio u prethodnim utakmicama u kojima nije igrao. Sad smo videli svi koliko Noma znači za Radnički Niš - ispričao je Antić.

Što se tiče lepog gesta Stanisavljevića, on sam kaže da u trenutku kada je predao dres bivšem igraču, treneru, a sada i predsedniku niškog kluba Kalča, nije znao ko je on.

Moram da priznam, ja čoveka ne znam. Ja sam posle utakmice pogledao u desnu stranu i video sam tri čoveka u kolicima. Samo mi je srce reklo: Tom čoveku daj dres. Ja sam samo prišao i pitao ga samo da li dolazi na svaku našu utakmicu, rekao je da je tu stalno, ja sam mu samo dao dres i otišao. Nisam znao za toliku povezanost, posle sam saznao da je trener, da je dok je igrao nosio broj 11 - priča Stanisavljević.

Još jedna novina, koja se mogla na "Čairu" minulog vikenda, je nova pesma Radničkog, koju je snimio niški kantautor Velibor Rašić Rale.

Podsetimo, utakmica je završena sa istorijskih 5:0 za Radnički. Lepo vreme i besplatan ulaz okupili su na stadionu drastično više publike od onoga što je ove sezone bilo uobičajeno, ne računajuće duele sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Pred niškim sastavom sada su još dve utakmice, u kojima su im neophodne pobede kako bi ispunio višedecenijski san i plasirao se u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Pesma je puštena u etar dva dana pre utakmice Radničkog i Vojvodine, a na "Čairu" se čula pre početka meča

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: