Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

Evropski kup

  • Naisa

    Naisa obe utakmice Čelendž kupa igra u Holandiji

    Dvomeč osmine finala evropskog Čelendž kupa Rukometni klub Naisa odigraće na gostujućem terenu, u Holandiji. Kako su napisali na sajtu Evropske rukometne federacije, utakmice između Nišlijki i ekipe Virto Kvintus zakazane su za 10. i 11. februar u Kvintsholu, u blizini Haga.

    detaljnije
  • Medicinar kajak

    Niška kajakašica druga na Evropskom kupu

    Veoma uspešan vikend je za kajakašima niškog Medicinara. Tako je nakon poslednjeg 4. kola Evropskog Kupa Olja Lazarević zauzela 2. mesto u ukupnom plasmanu, dok su pioniri i kadeti osvojili 19 medalja na Državnom prvenstvu, što je njihov klub pozicioniralo kao 2. u Srbiji.

    detaljnije
  • Naisa Bekament hala Mika Antić

    Izraelski Makabi prvi protivnik Naise u Čelendž kupu

    Drugog vikenda novembra u Tel Avivu Rukometni klub Naisa otpočeće novu evropsku avanturu, a protivnik u 2. kolu Čelendž kupa je Makabi Arazim Ramat Gan. Nišlijke, koje su osvajačice ovog takmičenja iz 2007. godine, nisu među nosiocima, ali nisu ni potpuni autsajderi.

    detaljnije
  • Biciklizam

    Leskovački i niški biciklisti uspešni na svim frontovima

    Parabiciklisti iz Leskovca osvojili su dve bronze na Evropskom Kupu u Slovačkoj, a Nišlijka će biti član biciklističke reprezentacije Srbije. Takođe, takmičari klubova Dubočica i Naissus su, uprkos jakoj konkurenciji, ostvarili dobre rezultate na međunarodnoj trci u Crnoj Travi.   

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: