Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Crvena zvezda

  • Nikola Vasiljevic

    Niški golman prešao iz Radnika u Crvenu zvezdu

    I drugo pojačanje šampiona Srbije u ovom prelaznom roku dolazi sa juga Srbije, pošto je novi golman Crvene zvezde Nišlija Nikola Vasiljević. On je poslednje 4 sezone proveo u surduličkom Radniku koji će, kako kaže njegov sportski direktor Darko Gašić dobiti obešteće između 250 i 300 hiljada evra.

    (1) detaljnije
  • Pankov

    Zvanično: Pankov prešao iz Radničkog u Crvenu zvezdu

    Štoper Radovan Pankov prvo je pojačanje aktuelnog šampiona Srbije Crvene zvezde, saopštili su u beogradskom klubu, u koji stiže iz niškog Radničkog. Prema nezvaničnim informacijama, Nišlije će za štopera dobiti obeštećenje od 300.000 evra i 20 % od narednog transfera.

    (5) detaljnije
  • Stadion Čair

    Radnički: Niš omalovažen od onih koji misle da je Beograd centar sveta

    Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev potez oduzimanja domaćinstva finala Kupa Srbije Nišu i njegovu dodelu Beogradu samo nedelju dana pre utakmice, ocenjuje sramnim. Na “Čairu” kažu da je ovim potezom Niš omalovažen “od onih koji misle da je Beograd centar sveta i da niko van njega u ovoj državi ne zaslužuje ništa”, a skreću pažnju i na finansijske gubitke kluba zbog preinačavanja odluke.

    (34) detaljnije
  • Radnički stadion Čair

    Niš neće biti domaćin "večitog derbija", finale Kupa ipak u Beogradu

    Iako je ranije danas u Fudbalskom savezu Srbije rečeno "Južnim vestima" da nema govora o promeni mesta odigravanja finala Kupa Srbije, predomislili su se i odlučeno je da se meč izmesti sa “Čaira” na beogradski stadion “Rajko Mitić”.

    (11) detaljnije
  • Stadion Čair

    FSS: Finale Kupa se igra u Nišu, nema govora o "seljenju" u Beograd

    Čim je postalo jasno da će Crvena zvezda i Partizan igrati u finalu Kupa, krenula su i nagađanja medija o tome hoće li se ova utakmica izmestiti sa ranije najavljenog "Čaira" u Beograd. Ipak, u Fudbalskom savezu Srbije kažu da će se finale, kao što je i najavljeno, igrati u Nišu, te da se i ne govori o izmeštanju.

    (3) detaljnije
  • Haskić Čair Radnički

    Crvena zvezda sa dva penala savladala Radnički

    Iako su odlično parirali šampionu države u prvom poluvremenu, nisu uspeli fudbaleri Radničkog da se izbore sa Crvenom zvezdom, posebno nakon dva penala koja su dosuđena Beograđanima. Početkom drugog dela crveno-beli su prednost povećali na 3:0, a tako je i završen derbi Superlige u 1. kolu plej-ofa.

    (8) detaljnije
  • Radnički

    Na stadionu “Rajko Mitić” počinje “nedelja pakla” za Radnički

    Kao nedelju pakla, ali i nedelju istine sledeću sedmicu vidi trener Nenad Lalatović, tokom koje će se njegov Radnički sastati jednom sa Crvenom zvezdom i dva puta sa Partizanom. Ona će otpočeti u subotu, 13. aprila u Beogradu, kada će niški fudbaleri u 1. kolu plej-ofa Superlige gostovati na stadionu “Rajko Mitić” trenutnom lideru Crvenoj zvezdi.

    (3) detaljnije
  • Radnik

    Radnik propustio prilike, Crvena zvezda minimalcem pobedila u Surdulici

    Veoma skupo, kako to često kažu sportisti, "prodao je kožu" Radnik aktuelnom šampionu Srbije i lideru Superlige Crvenoj zvezdi. Na teškom terenu i po hladnom vremenu promešani sastav Vladana Milojevića slavio je sa minimalnih 1:0, a lako je moglo da se završi i drukčije, da nije bilo sreće i odličnog Milana Borjana na golu Beograđana.

    detaljnije
  • Radnik Jenisej

    Crvena zvezda gostuje Radniku u Surdulici

    U subotu, 23. februara na Gradskom stadionu u Surdulici Radnik će ugostiti aktuelnog šampiona i lidera Superlige Crvenu zvezdu. Beograđani u domaćem šampionatu nisu izgubili nijednom ove sezone, a Radnik u poslednja tri i po meseca.

    detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    Počela prodaja karata za meč Radnika i Crvene zvezde

    Na blagajni u centru Surdulice u prodaji su karte za meč 23. kola Superlige koji će u subotu, 23. februara odigrati surdulički Radnik i beogradska Crvena zvezda, šampion Srbije. Cene su 200 i 300 dinara.

    detaljnije
  • fudbal Radnički Hajdin Ranđelović

    Remi dva najbolja kluba u ligi: Radnički - Crvena zvezda 2:2

    Niko u Superligi nije uspeo da savlada Crvenu zvezdu ove sezone, a jedini je remi do sada izvukao Partizan. Sada mu se pridružio i Radnički, koji je u 17. kolu Superlige imao i pobedu "u džepu", ali mu se nije dalo, pa je krajnji rezultat na stadionu "Čair", postavljen u 65. minutu, ostao na snazi do kraja, pa je meč i završen sa 2:2.

    (22) detaljnije
  • Haskić Radnički Partizan

    Radnički na Zvezdu sa poštovanjem, ne i sa strahom

    Kako je Crvena zvezda bez straha pristupila, onda i savladala Liverpul, tako treba i Radnički da priđe šampionu Srbije, smatra trener niškog sastava Nenad Lalatović, u derbiju Superlige zakazanom za subotu, 24. novembar od 19 sati na stadionu “Čair”.

    (3) detaljnije
  • Babić Radnički Zemun

    Počinje prodaja karata za meč Radničkog i Crvene zvezde

    Na biletarnici hale “Čair” danas će početi prodaja ulaznica za utakmicu 17. kola Superlige, koju će na stadionu “Čair” igrati niški tim i Crvena zvezda. Duel zakazan za subotu, 24. novembar, ujedno će biti i derbi šampionata, s obzirom na to da ekipe zauzimaju prvu i drugu poziciju na tabeli.

    (7) detaljnije
  • Radnički dinamo

    Uz sporan pogodak Crvena zvezda ponovo savladala Dinamo

    Bitno drugačiji sastav Crvene zvezde zaigrao je protiv Dinama, u odnosu na onaj koji je izašao pred Liverpul, što se i osetilo u igri šampiona Srbije. Međutim, sporni pogodak Nikole Stojiljkovića okuražio je crveno-bele koji su Vranjance u Surdulici savladali sa 3:0, u 16. kolu Superlige.

    (1) detaljnije
  • fk dinamo foto vanja keser

    Dinamo: Kad je Zvezda mogla da iznenadi Liverpul, možemo i mi nju

    Bura u oba tima prethodila je meču 16. kola Superlige, koji će u subotu, 10. novembra u Surdulici igrati Dinamo i Crvena zvezda. Ipak, u vranjskom klubu kažu da, kako je Liverpul u Ligi šampiona bio izraziti favorit pa izgubio, tako i oni mogu da protiv šampiona Srbije uzmu makar bod.

    detaljnije
  • fk dinamo

    Dinamo pred punim tribinama u Vranju poražen od Zvezde

    Pred oko 5.000 gledalaca na stadionu "Jumko" u Vranju domaći Dinamo, koji je utakmicu završio sa desetoricom igrača, izgubio je rezultatom 2:0 od Crvene zvezde, aktuelnog šampiona Srbije i učesnika Lige šampiona, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

    detaljnije
  • Dinamo fudbal

    Crvena zvezda po prvi put u Vranju, bitniji spektakl od rezultata

    Zaostali meč šesnaestine finala Kupa Srbije donosi duel Dinama i Crvene zvezde na stadionu "Jumko", a ovo je, kaže trener Dragan Antić, prvi put da crveno-beli igraju u Vranju. Utamica je zakazana za sredu, 17. oktobar, a Antić priželjkuje spektakl i na terenu i van njega, dok rezultat stavlja u drugi plan.

    detaljnije
  • vranje tov, foto ms

    Veliko interesovanje za karte za meč Dinamo - Crvena zvezda

    Oko 1.000 karata je do 12 sati prodato za utakmicu Kupa Srbije u Vranju, koju će 17. oktobra na stadionu "Yumco" igrati domaći Dinamo i aktuelni šampion Srbije Crvena zvezda. Nema većih gužvi, ali je interesovanje veliko, kažu u Turističkoj organizaciji Vranja.

    detaljnije
  • Radnički dinamo

    Dinamo u Vranju dočekuje Crvenu zvezdu

    Zaostali meč šesnaestine finala Kupa Srbije između Dinama i Crvene zvezde igraće se u Vranju, kažu u Fudbalskom savezu Srbije, na stadionu "Jumko". Utakmica je zakazana za sredu, 17. oktobar, a karte će, navode u Dinamu, biti puštene u prodaju već u ponedeljak, 15. oktobra.

    detaljnije
  • Radnički čeka žreb za šesnaestinu kupa Srbije

    Nišlija na "Gardijanovoj" listi najvećih svetskih talenata u fudbalu

    Jedan od najpoznatijih svetskih listova britanski "Gardijan" i ove godine izdao je listu 60 najtalentovanijih fudbalara na svetu, a među njima našao se i 17-godišnji Nišlija Ivan Ilić, koga ocenjuju kao "jakog, tehnički potkovanog i vrednog levonogog defanzivnog vezistu sa sjajnim kretanjem".

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: