Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Dinamo Vranje

  • lopta fudbal KOSTA

    Srpska liga Istok: Podela bodova Dubočice i Radničkog iz Pirota, Popovčani ubedljivi na startu

    Prošlog vikenda počela je Srpska liga Istok, a u centru pažnje ljubitelja srpskoligaškog fudbala bio je meč Dubočice i pirotskog Radničkog koji je završen remijem 1:1. Prošlogodišnji vicešampion tog ranga, ekipa Budućnosti iz Popovca, bila je sigurna na svom terenu i savladala je ekipu negotinskog Hajduk Veljka rezultatom 3:0.

    detaljnije
  • Saša Jovanović

    Recko napustio Dinamo, novi trener Vranjanaca Saša Jovanović iz Niša

    Nakon suspenzije od 18 meseci iz srpskog fudbala, dosadašnji trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Recko napustio je taj klub, a na njegovo mesto dolazi Nišlija Saša Jovanović.

    (4) detaljnije
  • dinamo

    Nova kazna za Dinamo iz Vranja - u Srpsku ligu iz minus 6

    Nakon napuštanja terena u Sremskoj Mitrovici i registrovanjem utakmice sa 3:0 u korist domaćina Radničkog , vranjski Dinamo kažnjen je odlukom Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije novčano, kao i oduzimanjem 6 bodova, pa će narednu sezonu u Srpskoj ligi Istok krenuti iz minusa.

    detaljnije
  • Fudbal KOSTA

    PLS: Radničkom derbi sa Dubočicom, Dinamo porazom završio sezonu

    U poslednjem, 34. kolu Prve lige Srbije, fudbaleri pirotskog Radničkog savladali su u derbiju juga zemlje ekipu Dubočice (1:0) i pobedom se oprostili od tog takmičenja. Dinamo iz Vranja porazom je završio sezonu, porazom od Loznice (2:3). Sve ekipe sa juga naredne seone igraće u Srpskoj ligi Istok.

    detaljnije
  • radnički dinamo

    Prekinuta utakmica Radničkog i Dinama registovana u korist domaćina

    Službenim rezultatom 3:0, direktor Prve lige Srbije registrovao je utakmicu Radničkog iz Sremske Mitrovice i Dinama iz Vranja koju su Vranjanci pri rezultatu 1:1 napustili u 54. minutu.

    detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Poslednje kolo PLS - Dinamo dočekuje Loznicu, Radnički i Dubočica u Pirotu

    Utakmicama 34. kola stavlja se tačka na ovu sezonu Prve lige Srbije, a kako su sve ekipe sa juga već ispale, utakmice neće imati rezultatski značaj. Dinamo iz Vranja dočekuje Loznicu , dok će se u Pirotu sastati Radnički i Dubočica iz Leskovca. Obe utakmice počinju u 17 sati.

    detaljnije
  • dinamo

    Dinamo Vranje čeka kaznu i poručuje: Neko je odlučio da nas izbaci iz Prve lige

    Nakon odluke da zbog, kako smatraju, katastrofalnog suđenja u meču sa Radničkim iz Sremske Mitrovice, napuste teren u 54. minutu utakmice, fudbaleri Dinama ostali su bez šansi da i naredne godine igraju u prvoligaškom društvu. Dok čekaju sankcije lige i FSS-a, iz kluba kažu da su stvari krenule po zlu od onog trenutka kada su odlučili da ne sudeluju u nameštanju utakmica dok su bili članovi Superlige, a da je to samo nastavljeno u nižem rangu.

    (1) detaljnije
  • dinamo

    Jug dogodine bez prvoligaša - ispao i Dinamo iz Vranja

    Nerešenim rezultatom 1:1 sa direktnim konkurentom, ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, fudbaleri Dinama iz Vranja i teoretski su ostali bez šansi da i naredne sezone budu deo Prve lige Srbije. Vranjanci su se tako pridružili Piroćancima i Leskovčanima, pa će jug zemlje u sledeće sezone biti bez predstavnika u tom rangu takmičenja.

    (4) detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga: Dinamo za nadu, Radnički i Dobočica za čast

    U 33. kolu Prve lige Srbije fudbaleri Dinama sastaju se sa direktnim konkurentom za opstanak, ekipom Radničkog iz Sremske Mitrovice, već prežaljeni Piroćanci gostuju Železničaru u Pančevu, dok Dubočica koja se takođe već preselila u niži rang, dočekuje IMT. Sve utakmice se igraju u subotu, 15. maja u 17 sati.

    detaljnije
  • dinamo

    PLS: Radnički već srpskoligaš, Dinamo pobedom sačuvao nadu

    Rezultatom 1:0 fudbaleri Dinama iz Vranja savladali su ekipu Zemuna pa 2 kola pre kraja zaostaju 3 boda za mestom koje osigurava ostanak u Prvoj ligi Srbije. Pirotski Radnički poražen je na domaćem terenu od ekipe Jagodine (0:1), dok Dubočica iz Leskovca svoj meč igra danas sa Grafičarem .

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga: Sve manje šanse za opstanak "južnjaka"

    Porazima u ovom kolu, sve ekipe sa juga Srbije udaljile se se od svog cilja za ovu sezonu - opstanka u prvoligaškom društvu. Dinamo iz Vranja poražen je od poslednjoplasirane Sloge (2:0), Dubočica je izgubila od Radničkog iz Sremske Mitrovice (0:1), dok se pirotski Radnički bez bodova vratio iz Dobanovaca (3:1).

    detaljnije
  • radnički dinamo

    Prva liga: Južnjacima neophodni bodovi

    Utakmicama 31. kola nastavlja se sezona fudbalske Prve lige Srbije - Dinamo gostuje poslednjoplasiranoj Slogi u Krajevu, Dubočica je domaćin Radničkom iz Sremske Mitrovice, dok Radnički igra u Dobanovcima sa ekipom Budućnosti. Sve utakmice počinju od 17 sati.

    detaljnije
  • fudbal lopta KOSTA

    Prva liga: Južnjacima samo 2 boda od mogućih 9

    Bez pobeda ekipa sa juga Srbije završene su utakmice 30. kola Prve lige Srbije odigrane za vikend. Dinamo je poražen u Vranju od Borca iz Čačka (0:1), Dubočica je remizirala u Kraljevu sa Slogom (2:2), a najviše bure bilo je u Pirotu gde je Radnički odigrao nerešeno sa Trajalom (1:1).

    detaljnije
  • fudbal

    Prva liga: Borba za opstanak "južnjaka" se nastavlja

    Pet kola ostalo je do kraja fudbalske Prve lige Srbije, a sve ekipe sa juga se nalaze u zoni ispadanja, pa su im bodovi prekopotrebni. Dinamo dočekuje Borac iz Čačka, pirotski Radnički igra na domaćem terenu sa Trajalom iz Kruševca, dok Dubočica gostuje Slogi u Kraljevu.

    detaljnije
  • fudbal

    Prva liga Srbije: "Južnjaci" pobedama probudili nadu za opstanak

    U utakmicama 28. kola Prve lige Srbije svi predstavnici juga države zabeležili su pobede - pirotski Radnički savladao je Loznicu (2:0), identičnim rezultatom Dinamo iz Vranja trijumfovao je protiv ekipe Žarkova , dok je leskovačka Dubočica pobedila Železničar iz Pančeva sa 2:1.

    detaljnije
  • Fudbal KOSTA

    PLS: Pobeda, poraz i remi "južnjaka"

    U vanrednom 26. kolu Prve lige Srbije od ekipa sa juga samo je Dinamo iz Vranja zabeležio pobedu i to nad vodećim Radničkim iz Kragujevca (2:1). Radnički iz Pirota odigrao je bez golova sa Borcem iz Čačka, dok je leskovačka Dubočica poražena minimalnim rezultatom od ekipe Budućnosti iz Dobanovaca.

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Prva liga Srbije: Ekipe sa juga nastavljaju borbu za opstanak

    Do kraja sezone Prve lige Srbije ostalo je još 9 kola, a u vanrednom 26. kolu u sredu i četvrtak ekipe sa juga nastavljaju borbu za opstanak. Pirotski Radnički dočekuje ekipu Borca iz Čačka, Dinamo u Vranju igra sa liderom prvenstva, ekipom Radničkog iz Kragujevca, dok Dubočica u Vlasotincu igra protiv Budućnosti iz Dobanovaca.

    detaljnije
  • dinamo

    "Južnjaci" nastavljaju borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije

    Ekipe sa juga Srbije ovog vikenda nastaviće borbu za opstanak u Prvoj ligi Srbije, a svi južnjaci će svoje utakmice igrati na gostovanjima. Pirotski Radnički u subotu igra sa ekipom Žarkova , istog dana Dinamo gostuje Jagodini , dok Dubočica u nedelju igra u Kruševcu sa Trajalom .

    detaljnije
  • Utakmica prekinuta pri rezultatu 2:0 za domaće

    Prva liga: Pobeda Radničkog, porazi Dubočice i Dinama

    U 24. koli Prve lige Srbije ekipe sa juga zemlje zabeležile su jednu pobedu i pretrpele dva poraza, pa je borba za opstanak i dalje glavna tema fudbalskih klubova iz ovog dela Srbije. Pirotski Radnički savladao je imenjaka iz Kragujevca sa 1:0, dok su poraze doživeli Dubočica od Kolubare (1:3) i Dinamo od Kabela (0:2).

    detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Pobeda, poraz i nerešen rezultat - učinak "južnjaka" u 23. kolu Prve lige Srbije

    Jedinu pobedu od ekipa sa juga zemlje u vanrednom 23. kolu Prve lige zabeležili su fudbaleri Dinama iz Vranja koji su na gostovanju u Dobanovcima savladali minimalnim rezultatom ekipu Budućnosti (0:1). Pirotski Radnički izborio je bod u duelu sa Kabelom u Novom Sadu (1:1), dok su fudbaleri Dubočice ubedljivo poraženi u Loznici sa čak 7:0.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: