Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Moravac Mrštane

  • Do kraja Srpske lige Istok ostalo još 3 kola

    Nišlije pomogle Piroćanicima u pohodu na Prvu Ligu

    Pobedom nad imenjakom na gostovanju u Svilajncu (2:4), ali i nerešenim rezultatom konkurentskog Temnića , fudbaleri Radničkog iz Pirota 3 kola pre kraja prvenstva ostali su na čelu tabele, sada sa 4 boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. U narednom kolu Piroćanci dočekuju Jedinstvo iz Bošnjaca.

    (1) detaljnije
  • Nišlije usporile Radnički u borbi za Prvu ligu Srbije

    Nišlije prekinule pobednički niz lidera Srpske lige

    Pobedom od 3:1 na gostovanju u Pirotu, Car Konstantin naneo je prvi prolećni poraz Radničkom iz Pirota, ali su Piroćanci ostali i dalje na čelu tabele sa 2 boda viška od ekipe Temnića koja je savladala Radan iz Lebana (2:1). Nakon 30. kola Radnički sada ima samo 2 boda prednosti od ekipe iz Varvarina, a do kraja je ostalo još 4 kola u kojem će se nastaviti trka u dvoje za plasman u Prvu ligu Srbije.

    detaljnije
  • U sledećem kolu Piroćanci dočekuju Car Konstantin

    Piroćanci novom pobedom “jure” ka višem rangu

    Dvanaestom pobedom u nizu na gostovanju Zaplanjcu u Gadžinom Hanu (0:4), fudbaleri Radničkog iz Pirota nastavili su svoj put ka povratku u Prvu ligu, a nakon nepotpunog 29. kola imaju 8 bodova više od Temnića koji ima utakmicu manje. Pobede su zabeležile i niške ekipe, Sinđelić i Car Konstantin koji u sledećem kolu gostuje upravo Piroćancima.

    detaljnije
  • Još 6 kola do kraja

    Piroćanci i dalje lideri Srpske lige Istok

    Ubedljivom pobedom (5:0) nad ekipom Dubočice iz Leskovca, fudbaleri pirotskog Radničkog nakon 28. kola Srpske lige Istok i dalje imaju 5 bodova prednosti u odnosu ekipu Temnića koja im je direktan konkurent za ulazak u viši rang. Visokim rezultatom pobede su ostvarili i Budućnost iz Popovca i Moravac iz Mrštana, a i Sinđelić i Car Konstantin pobedili su na gostovanjima.

    detaljnije
  • Piroćanci sačuvali lidersku poziciju, Car Konstantin treći

    Piroćanci usamljeni na čelu Srpske lige Istok

    Desetom pobedom u nizu fudbaleri pirotskog Radničkog ostali su na čelu Srpske lige Istok, a nakon 25. kola imaju 3 boda viška u odnosu na ekipu Temnića . Dubočica je pobedom od 1:0 pomogla Piroćancima, ali i osvojila važne bodove u borbi za opstanak. Car Konstantin je zabeležio novu pobedu i zadržao 3. poziciju, dok je poraz pretrpeo Sinđelić .

    detaljnije
  • pirot, radnicki pirot

    Piroćanci devetom pobedom u nizu čuvaju lidersku poziciju Srpske lige Istok

    Trijumfom (3:0) nad ekipom SFS Borac iz Paraćina, fudbaleri pirotskog Radničkog zadržali su prvu poziciju na tabeli Srpske lige Istok. Pobede su od južnjaka ostvarili i niški timovi Sinđelić i Car Konstantin, kao i Radan iz Lebana.

    detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Niški derbi bez golova, slavili Popovčani i Piroćanci

    Pobednički niz očuvali su fudbaleri pirotskog Radničkog, pošto su minimalcem (1:0) savladali Moravac iz Mrštana, a bitnu pobedu zabeležila je i Budućnost iz Popovca, nad Dunavom iz Prahova. Trijumf je doneo ovom timu i 3. mesto na tabeli Srpske lige istok, gde je smenio niškog Cara Konstantina, pošto je gradski derbi završen bez golova.

    (2) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Niški gradski fudbalski derbi na Bubnju

    Vanredno, 23. kolo Srpske lige istok koje se igra u sredu, 10. aprila od 16 sati doneće derbi za niške fudbalske “sladokusce”, pošto će na Bubnju igrati Car Konstantin i Sinđelić. Zanimljivo bi trebalo da bude i u Pirotu, gde će lider Radnički ugostiti Moravac iz Mrštana.

    detaljnije
  • Nastavlja se trka u dvoje

    Srpska liga Istok: Nova pobeda Piroćanaca, remi Cara Konstantina

    U 22. kolu Srpske lige Istok Radnički iz Pirota je novom pobedom zadržao prvo mesto na tabeli i do kraja prvenstva očekuje ga teška borba sa ekipom Temnića za ulazak u viši rang. Od ekipa sa juga Srbije pobedu zabeležio jedino niški Sinđelić .

    detaljnije
  • Smena na vrhu tabele

    Srpska liga: Piroćanci preuzeli čelo tabele

    U 21. kolu Srpske lige - Istok došlo je do smene u vrhu, nakon što je pobedom protiv Temnića iz Varvarina, direktnog konkurenta, Radnički iz Pirota preuzeo prvo mesto. Pobede su zabeležili i niški Car Konstantin i Budućnost iz Popovca.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić fudbal Srpska liga istok

    Srpska liga: Sinđelić i Budućnost ubedljivi, Piroćanci upisali peti trijumf u nizu

    U 20. kolu Srpske lige istok od južnjaka pobede su zabeležili niški Sinđelić, Budućnost iz Popovca, pirotski Radnički i Radan iz Lebana. Niški Car Konstantin poražen sa 3:1 u Svilajncu, a poraze su pretpreli i Moravac iz Mrštana, Pukovac i leskovačka Dubočica. Bodove su podelili Jedinstvo iz Bošnjaca i Zaplanjac iz Gadžinog Hana.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: Piroćanci i Popovčani dominantni, Nišlije izgubile od Paraćinaca

    Sa 4, odnosno 5 golova razlike deklasirali su pirotski Radnički i popovačka Budućnost svoje rivale u 19. kolu Srpske lige istok. Ubedljivu pobedu zabeležio je i Zaplanjac iz Gadžinog Hana, dok su oba niška kluba izgubila od predstavnika Paraćina.

    (1) detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Gotova pauza za srpskoligaše, pobede Sinđelića i Cara Konstantina

    Kako je završio jesenji, tako je Radan iz Lebana otpočeo i prolećni deo sezone, pošto je trijumfovao i prepustio poslednju poziciju Pukovcu. Gradski derbi u uvodnom kolu prolećnog dela sezone u Srpskoj ligi istok, završen je pobedom Sinđelića koji je bio bolji od Budućnosti, a Car Konstantin savladao je Zaplanjac iz Gadžinog Hana.

    detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Piroćanci slavili i u Durlanu za kraj polusezone

    Poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi istok donelo je neočekivano ubedljivu pobedu Cara Konstantina nad leskovačkom Dubočicom, kikseve popovačke Budućnosti i Moravca iz Mrštan, debakl Pukovca, te još jednu pobedu pirotskog Radničkog u Nišu.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: Za kraj jesenjeg dela sezone dva meča u Nišu

    Ovog vikenda igra se poslednje kolo jesenjeg dela sezone u Srpskoj ligi istok. Nijedan od timova sa juga nema šanse da završi kao jesenji prvak, ali zanimljivi dueli bi trebalo da se igraju u Nišu. U Durlanu će Sinđelić dočekati drugoplasirani pirotski Radnički, dok će se na Bubnju susresti dva tima koja u poslednja tri kola imaju sve same pobede - Car Konstantin i Dubočica.

    (1) detaljnije
  • fudbal Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: Dubočica savladala Zaplanjac, Piroćanci silovito

    Nakon lošeg početka sezone, leskovačka Dubočica se oporavila i trenutno ima najduži niz pobeda u čitavoj Srpskoj ligi istok, iako zauzima tek 12. poziciju, a u 16. kolu takmičenja savladala je favorizovani Zaplanjac sa minimalnih 1:0. Pirotski Radnički sa velikih 7:0 savladao je Radan iz Lebana, a pobedila su i sva tri niška tima - Sinđelić, Budućnost i Car Konstantin.

    detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Piroćanci sa 6 golova deklasirali tim iz Svilajnca

    Po osmi put uzastopno trijumfovao je Radnički iz Pirota, ponovo bez primljenog gola, a ovog puta deklasirao je kod kuće imenjaka iz Svilajnca. Sa druge strane, u 14. kolu Srpske lige istok niški Sinđelić pretrpeo je najubedljiviji poraz u sezoni, pošto je sa 5:0 izgubio od lidera Temnića.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: Bez golova u derbiju kola, Piroćanci slavili u Nišu

    Popovačka Budućnost i Zaplanjac igrali su derbi 13. kola Srpske lige istok u Gadžinom Hanu, ali u ovom meču nijedan gol nije viđen. Najefikasnija je bila Dubočica, koja je sa 5 golova za dvadesetak minuta savladala Jedinstvo u Leskovcu sa 6:1, dok je pirotski Radnički nastavio seriju pobeda slavljem protiv Cara Konstantina u Nišu, rezultatom 2:1.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić fudbal

    Srpska liga istok: Pobednički niz Moravca prekinuo Car Konstantin

    Dok su sa nizom pobeda u 12. kolu Srpske lige istok nastavili pirotski Radnički i popovačka Budućnost, seriju trijumfa Moravca iz Mrštana prekinuo je niški Car Konstantin, pošto su dva tima odigrala nerešeno (1:1). Dva tima sa dna tabele Pukovac i Radan iz Lebana, u ovom kolu konačno su došla do bodova.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin durlan

    Srpska liga istok: Peti vezani trijumf Radničkog, prvi poraz Zaplanjca

    Sa serijama pobeda nastavili su i u 11. kolu Srpske lige istok pirotski Radnički, Moravac iz Mrštana i Budućnost iz Popovca. U vanrednom kolu trećeg ranga takmičenja ekipa iz Mrštana nanela je prvi poraz u sezoni Zaplanjcu iz Gadžinog Hana.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: