Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Moravac Mrštane

  • Car Konstantin Sinđelić fudbal Srpska liga istok

    Srpska liga istok: Moravac, Piroćanci i Popovčani ubedljivi

    Najubedljivije pobede u 10. kolu Sprske lige istok ostvarili su Radnički iz Pirota i Budućnost iz Popovca savladavši sa 4 gola razlike Pukovac, odnosno Jedinstvo iz Paraćina. Ubedljivi su bili i Moravac iz Mrštana i niški Sinđelić, pobedivši sa po 3 gola razlike leskovačku Dubočicu i paraćinski Borac.

    detaljnije
  • Sinđelić car Konstantin

    Uspešan vikend za srpskoligaše sa juga Srbije

    Sem dva duela koja su odigrali klubovi sa juga jedni protiv drugih - Radan iz Lebana protiv Sinđelića, u kome su slavile Nišlije i Pukovca i Moravca, gde je pobedio tim iz Mrštana, svi predstavnici juga trijumfovali su u 9. kolu Srpske lige istok. Među njima je i Zaplanjac, koji je stao na put dosadašnjoj nepobedivosti lidera tabele Temnića.

    detaljnije
  • Sindjelić Car Konstantin

    Srpska liga istok: Budućnost i Car Konstantin nastavili sa pobedama

    Pošto je niški Car Konstantin vezao treću, a popovačka Budućnost drugu pobedu u 7. kolu Srpske lige istok, dva tima popela su se na četvrtu, odnosno petu poziciju na tabeli. Zaplanjac iz Gadžinog Hana vratio se ovog vikenda na pobednički kolosek, ali je ostao na drugoj poziciji.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić fudbal

    Srpska liga istok: Goleada u Durlanu i pobeda Cara Konstantina

    Vanredno 6. kolo Srpske lige istok donelo je smenu na vrhu tabele, pošto je Zaplanjac iz Gadžinog Hana po drugi put zaredom remizirao (0:0) i zato pao na drugu poziciju. Uzbudljivo je bilo u Nišu, gde je na gradskom derbiju između Sinđelića i Cara Konstantina slavila ekipa sa Bubnja (3:2), kao i u Mrštanu, gde je pirotski Radnički izvukao bod u nadoknadi vremena.

    (1) detaljnije
  • gradski derbi Sinđelic Car Konstantin

    Srpska liga istok: Sinđelić "skinuo" prve bodove Zaplanjcu

    Iako nije uspeo da pobedi, niški Sinđelić je u Gadžinom Hanu uspeo da “skine” prve bodove Zaplanjcu, pošto se ovaj susret 5. kola Srpske lige istok završio bez golova (0:0). Od južnjaka koji se takmiče u ovoj ligi, pobedili su Moravac iz Mrštana, Radnički iz Pirota i niški Car Konstantin.

    (2) detaljnije
  • Utakmica prekinuta pri rezultatu 2:0 za domaće

    Burno kolo u Srpskoj ligi istok: Prekidi, pobune i “kiša” kartona

    Nije prekid na utakmici u Varvarinu bio jedini nesportski događaj u 4. kolu Sprske lige istok, pošto su fudbaleri Radana meč protiv lidera ovog takmičenja Zaplanjca završili sa dva crvena kartona, a toliko ih je podeljeno i na utakmici između Budućnosti iz Popovca i Tabana iz Jagodine, dok je na meču Moravca iz Mrštana u Prahovu “palo” 10 žutih kartona.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Zaplanjac jedini sa maksimalnim učinkom u Srpskoj ligi istok

    Nakon tri odigrana kola Srpske lige istok, jedini tim sa svim pobedama je novajlija Zaplanjac iz Gadžinog Hana, pošto je u poslednjem meču sa 5:0 savladao Jedinstvo iz Bošnjaca. Od niških klubova Car Konstantin i Budućnost bili su sigurni, dok su Pukovčani minimalno pobedili Sinđelić.

    detaljnije
  • lopta

    Ekipe iz Bošnjaca, Mrštana i Gadžinog Hana maksimalne u Srpskoj ligi

    Od četiri tima sa maksimalnim učinkom nakon dva kola Srpske lige istok, tri su sa juga Srbije: Jedinstvo Bošnjace, koje ima i najbolju gol-razliku, Moravac Mrštane i debitant u trećoj ligi Zaplanjac iz Gadžinog Hana. Od niških timova, Car Konstantin odigrao je nerešeno, Sinđelić pobedio, a Budućnost iz Popovca izgubila.

    (1) detaljnije
  • Sinđelić Car Konstantin fudbal

    Trijumf Budućnosti nad Sinđelićem na startu Srpske lige istok

    Početak nove sezone u Srpskoj ligi istok doneo je jedan gradski derbi, pošto je u Popovcu gostovao Sinđelić, a Budućnost je slavila sa 3:2. Gostovao je i Car Konstantin u Gadžinom Hanu, gde je izgubio od novajlije Zaplanjca rezultatom 2:1.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok počinje za vikend, jug Srbije sa 10 predstavnika

    Od 18 timova koji će za vikend početi novu sezonu u trećem rangu takmičenja, čak 10 je sa juga Srbije. Borbu za Prvu ligu Srbije vodiće i niški Sinđelić i Car Konstantin, Radan iz Lebana, Jedinstvo iz Bošnjaca, Zaplanjac iz Gadžinog Hana, Radnički iz Pirota, Moravac iz Mrštana, Budućnost iz Popovca, Dubočica iz Leskovca i Pukovac.

    (3) detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    Surdulica domaćin finala regionalnog Kupa u fudbalu

    Nakon što se pokazala kao dobar domaćin ovogodišnjeg finala Kupa Srbije, kako kažu u Fudbalskom klubu Radnik, Surdulica će u sredu, 15. avgusta biti domaćin finalne utakmice Kupa Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije.

    detaljnije
  • Srpska liga Istok

    Srpskoligaši: Car Konstantin i Pukovac konačno slavili

    Kako je Trajal iz Kruševca odigrao nerešeno, a Sinđelić pobedio Ozren iz Sokobanje minimalnim rezultatom, Nišlije sada samo bod zaostaju za liderom tabele. Pobede su u 10. kolu Srpske lige Istok zabeležili i Car Konstantin i Pukovac, a najubedljiviji trijumf ostvarilo je Jedinstvo iz Bošnjaca, koje je sa 3:0 savladalo Tabane iz Jagodine.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin

    Srpskoligaši: Debakl Cara Konstantina, goleada Pukovčana

    Uprkos pobedi nad Radanom u Lebanu, Sinđelić je ostao na 3. poziciji Srpske lige Istok, dok je drugi predstavnik Niša u ovom takmičenju Car Konstantin ubedljivo poražen u Paraćinu, od drugoplasiranog Jedinstva sa 6:1. Nije se mnogo bolje proveo ni Ozren iz Sokobanje, koji je na svom terenu izgubio 4:0 od Trstenika.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: