Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Ozren Sokobanja

  • fk-ozren,-sokobanja,-foto-jv-ljj

    Fudbalski stogodišnjak iz Sokobanje čeka novu mladost

    Jedan od najstarijih aktivnih fudbalskih klubova na jugu Srbije Ozren iz Sokobanje nedavno je obeležio 106. rođendan, ali nije imao mnogo razloga za slavlje pošto je, zbog finansijskih problema, morao da umesto u četvrtom rangu ove sezone zaigra u rangu niže. Klub, kom je najveći uspeh bilo igranje u Srpskoj ligi, čeka bolje dane igrajući sa mladim igračima iz Sokobanje.

    detaljnije
  • gradski derbi Sinđelic Car Konstantin

    Srpska liga istok: Nišlije u vrhu, od južnjaka ispali Moravac i Ozren

    Pobedama u poslednjem kolu niški srpskoligaši su sačuvali svoje pozicije u trećem rangu fudbalskog takmičenja. Sezonu je Car Konstantin završio na drugoj, debitant Budućnost iz Popovca je odmah za njim, dok je Sinđelić četvrti. Od ranije je bilo poznato da će od južnjaka iz Srpske lige istok ispasti Ozren iz Sokobanje, a pridružio mu se i Moravac iz Mrštana.

    detaljnije
  • Srpska liga Istok

    Srpskoligaši: Car Konstantin i Pukovac konačno slavili

    Kako je Trajal iz Kruševca odigrao nerešeno, a Sinđelić pobedio Ozren iz Sokobanje minimalnim rezultatom, Nišlije sada samo bod zaostaju za liderom tabele. Pobede su u 10. kolu Srpske lige Istok zabeležili i Car Konstantin i Pukovac, a najubedljiviji trijumf ostvarilo je Jedinstvo iz Bošnjaca, koje je sa 3:0 savladalo Tabane iz Jagodine.

    (1) detaljnije
  • Car Konstantin

    Srpskoligaši: Debakl Cara Konstantina, goleada Pukovčana

    Uprkos pobedi nad Radanom u Lebanu, Sinđelić je ostao na 3. poziciji Srpske lige Istok, dok je drugi predstavnik Niša u ovom takmičenju Car Konstantin ubedljivo poražen u Paraćinu, od drugoplasiranog Jedinstva sa 6:1. Nije se mnogo bolje proveo ni Ozren iz Sokobanje, koji je na svom terenu izgubio 4:0 od Trstenika.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: