Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Partizan

  • FK Dubočica

    Fudbaleri Dubočice pred meč sa Partizanom: Iznenađenja u Kupu se dešavaju

    U sredu, 1. decembra od 16:15 na ”Čairu” će se u osmini finala Kupa sastati leskovačka Dubočica i Partizan , a pred utakmicu sa prvoplasiranom ekipom na tabeli Superlige, fudbaleri iz Leskovca obećali su da će na terenu pružiti svoj maksimum i da će pokušati da se prikažu u što boljem svetlu.

    (4) detaljnije
  • kostic, fk radnik, fudbal, nis, foto jv vanja keser

    Radnik nemoćan protiv Partizana

    Fudbaleri ”Radnika” nisu uspeli da prekinu negativnu seriju protiv ekipe ”Partizana”, pošto su u 13. kolu Linglong Superlige poraženi rezultatom 2:0 (1:0). Strelci za crno-bele bili su Jojić u 33. i Rikardo u 73. minutu.

    detaljnije
  • Radnički Niš

    Ubedljiv poraz Radničkog u Humskoj

    Fudbaleri Radničkog nisu uspeli da pruže jači otpor prvoplasiranom Partizanu, pošto su u utakmici 7. kola Superlige u Beogradu poraženi rezultatom 4:0 (2:0). Ovo je timu iz Niša bila peta utakmica na kojoj nisu uspeli da slave i sada se nalaze tek na 12. mestu tabele.

    (18) detaljnije
  • Radnicki Nis - TSC_07

    Radnički sa trenerom omladinske škole na klupi gostuje Partizanu

    Nakon serije loših rezultata Radnički je prošle nedelje ostao bez trenera, a pošto uprava za sada nije našla rešenje za klupu tima iz Niša, ekipu će sutra na meču protiv Partizana u Humskoj voditi trener omladinske škole Vladimir Đorđević. Meč 7. kola Superlige igra se od 21 sat.

    (17) detaljnije
  • kostic, fk radnik, fudbal, nis, foto jv vanja keser

    Radnik nemoćan protiv Partizana

    Prvi poraz u prolećnom delu Linglong Superlige doživeli su fudbaleri Radnika, koji su na gostovanju u okviru 23. kola poraženi od ekipe Partizana rezultatom 3:0 (1:0). Posle nekompletnog kola, Surduličani se nalaze na deobi 8. mesta sa ekipom Metalca iz Gornjeg Milanovca.

    (2) detaljnije
  • fudbal lopta sudija - kosta

    Surdulički Radnik izlazi na megdan Partizanu u Humskoj

    Nakon tri uzastopne utakmice bez poraza na početku drugog dela sezone, fudbaleri Radnika gostovaće u 23. kolu Linglong Superlige drugoplasiranoj ekipi Partizana. Utakmica u Humskoj se igra u nedelju 21. februara u 13 sati.

    (2) detaljnije
  • Gavrić Radnički Partizan fudbal Superliga oktobar 2020 oto Južne vesti Vanja Keser

    Radnički "srušio" Partizan na "Čairu"

    Nije bilo mnogo prilika, ni lepih akcija u derbiju 12. kola Superlige, ali je Radnički jednu od malobrojnih iskoristio i nakon godinu i po dana uspeo da savlada beogradski Partizan, rezultatom 1:0. Ovim je prekinuta serija od četiri superligaška meča bez pobede.

    (13) detaljnije
  • Vojvodina Partizan Kup finale Čair jun 2020 foto Južne vesti Vanja Keser

    Od 2:0, preko penal serije Vojvodina stigla do trofeja Kupa, na "Čairu" neredi i kratak prekid

    Pune tri tribine stadiona "Čair" imale su priliku da vide sve - i vođstvo Vojvodine i izjednačenje Partizana tokom sudijske nadoknade i to sjajnim "makazicama" i na kraju penale, u kojima su Novosađani bili bolji i vratili trofej Kupa na "Karađorđe" nakon šest godina.

    (16) detaljnije
  • stadion Čair

    Finale Kupa večeras u Nišu: borbu za trofej vode Vojvodina i Partizan

    Da li će beogradski Partizan svojim petim uzastopnim trijumfom da izjednači rekord Hajduka iz Splita u bivšoj Jugoslaviji ili će novosadska Vojvodina da drugi put u istoriji podigne trofej, biće poznato večeras na stadionu "Čair" u Nišu. Finale Kupa Srbije, zbog čijeg su održavanja tokom pandemije korona virusa zabrinuti neki građani Niša, počinje u 19 sati na niškom stadionu.

    (6) detaljnije
  • Stadion "Čair" spreman za finale Kupa; foto: JV / Ljubica Jocić

    Karte za fudbalski Kup od utorka u prodaji

    Ulaznice za finale Kupa koje će u sredu, 24. juna biti održano na stadionu "Čair" u Nišu biće u prodaji od utorka, 23. juna, kažu u Fudbalskom savezu Srbije i to preko sajta ticketline.rs i na njihovim prodajim mestima, kao i na biletarnicama stadiona “Čair”. Borbu za trofej u najmasovnijem takmičenju vodiće novosadska Vojvodina i beogradski Partizan.

    (11) detaljnije
  • Stadion Čair

    FSS odlučio: Finale Kupa u Nišu

    Na stadionu "Čair", 24. juna trebalo bi da se igra finale Kupa Srbije, u kome će se sastati Vojvodina i Partizan. Drugu godinu zaredom, Fudbalski savez Srbije je dodelio domaćinstvo Nišu, ali je prošle sezone odluka preinačena, pola godine nakon što je doneta.

    (21) detaljnije
  • Radnik Surdulica

    Radnik dočekuje Partizan u Kupu pred "herojima borbe protiv korone"

    Nakon skoro tri meseca Gradski stadion u Surdulici ponovo će primiti publiku, ali će tribine tokom susreta Radnika i Partizana imati neuobičajenu strukturu, pošto je Opština rešila da ulaznice podeli, kako su rekli, herojima borbe potiv korone - medicinskim radnicima, volonterima, policiji i predstavnicima komunalnih službi. Ovaj meč četvrtfinala Kupa biće igran u sredu, 3. juna od 17:3o.

    detaljnije
  • Radnički Čukarički ferbruar 2020 foto Južne vesti Vanja Keser4

    Golom iz penala u finišu Partizan savladao niški Radnički

    Pogotkom Đorđa Ivanovića u 85. minutu sa "bele tačke" fudbaleri Partizana pobedili su niški Radnički u Beogradu u 25. kolu Superlige. Niškim fudbalerima je ovo 10. poraz u elitnom rangu, a i nakon ovog kola ostaju na šestoj poziciji.

    (9) detaljnije
  • Radnik Radnički

    U poslednjem minutu Radnik dao gol Partizanu, ali izgubio

    Na Gradskom stadionu u Surdulici Partizan je prilično rano završio posao - za nešto više od 50 minuta postavio je 2:0, pa domaćem Radniku pogodak u 90. minutu nije doneo ni bod. Zaostali meč 6. kola Superlige završen je sa 1:2, pa su Surduličani porazom stavili tačku na 2019. godinu.

    detaljnije
  • rdn part, nis, foto jv vanja keser

    Dva penala, preokret i prekid meča u pobedi Partizana nad Radničkim u Nišu

    U derbiju 10. kola Superlige niški Radnički pretrpeo je na svom "Čairu" poraz od Partizana rezultatom 4:1 (2:1). Nišlije su povele iz penala, izjednačili su crno-beli takođe sa "bele tačke", a onda i preokrenuli i pobedili u meču koji je sredinom drugog dela igre bio prekinut zbog navijača gostujuće ekipe. Radnički ostaje na šestom mestu, dok se Partizan penje na vrh tabele bar do večeras.

    (27) detaljnije
  • stadion Surdulica foto fk radnik

    Odložen duel Radnika i Partizana, novi termin se još ne zna

    U okviru 6. kola Superlige u Surdulici je trebalo da u nedelju 25. avgusta zaigraju Partizan i Radnik. Međutim, zbog duela Beograđana u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ovaj meč je odožen, a novi termin biće naknadno određen.

    detaljnije
  • Stadion Čair

    Transparent navijača Partizana u Radničkom vide kao kompliment

    Na sinoć odigranoj utakmici između Partizana i velške ekipe Konas Ki Nomads, u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope, navijači crno-belih razvili su transparent sa porukom za UEFA - da razmotri regularnost nedavno odigranog superligaškog meča između Crvene zvezde i niškog Radničkog. Kao i obično, na “Čairu” nisu ostali nemi na ove optužbe, te su poručili da je za njih ovo kompliment.

    (5) detaljnije
  • Stadion Čair

    Radnički: Niš omalovažen od onih koji misle da je Beograd centar sveta

    Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev potez oduzimanja domaćinstva finala Kupa Srbije Nišu i njegovu dodelu Beogradu samo nedelju dana pre utakmice, ocenjuje sramnim. Na “Čairu” kažu da je ovim potezom Niš omalovažen “od onih koji misle da je Beograd centar sveta i da niko van njega u ovoj državi ne zaslužuje ništa”, a skreću pažnju i na finansijske gubitke kluba zbog preinačavanja odluke.

    (34) detaljnije
  • Radnički stadion Čair

    Niš neće biti domaćin "večitog derbija", finale Kupa ipak u Beogradu

    Iako je ranije danas u Fudbalskom savezu Srbije rečeno "Južnim vestima" da nema govora o promeni mesta odigravanja finala Kupa Srbije, predomislili su se i odlučeno je da se meč izmesti sa “Čaira” na beogradski stadion “Rajko Mitić”.

    (11) detaljnije
  • Stadion Čair

    FSS: Finale Kupa se igra u Nišu, nema govora o "seljenju" u Beograd

    Čim je postalo jasno da će Crvena zvezda i Partizan igrati u finalu Kupa, krenula su i nagađanja medija o tome hoće li se ova utakmica izmestiti sa ranije najavljenog "Čaira" u Beograd. Ipak, u Fudbalskom savezu Srbije kažu da će se finale, kao što je i najavljeno, igrati u Nišu, te da se i ne govori o izmeštanju.

    (3) detaljnije
KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: