Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:17, 6. 10. 2011.

| Sport

FK Radnički: posle poraza stiže Sloga

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki, milos petrovic
Miloš Petrović (desno) neće igrati zbog povrede; foto: Marjan Nikolovski

Nakon prvog ovosezonskog poraza, fudbaleri Radničkog u 10. kolu Prve lige ugostiće ekipu Sloge iz Kraljeva u subotu, 8. oktobra od 15h na stadionu na Delijskom Visu.

Prvi poraz i gubitak prvog mesta na tabeli Prve lige već je iza fudbalera Radničkog. Duel sa Novim Sadom je arhiviran, tim je okrenut ka drugoj polovini jesenjeg dela prvenstva gde ga očekuju dueli u Nišu sa ekipama iz vrha. Prva na Delijski Vis stiže Sloga, a svi u Radničkom veruju da će pozitivna serija opet početi.

- Sloga je priredila iznenađenje pre dva kola kada je savladala Banat u Zrenjaninu. Učinićemo sve da im to ne dozvolimo i na Delijskom Visu. Ne plašimo se Sloge, mi u svaki meč ulazimo da pobedimo. Pozivam Meraklije da dođu u što većem broju jer nam je potrebna njihova podrška - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Ekipa Sloge je trenutno na četvrtom mestu sa 5 bodova manje od Radničkog. Sloga je već gostovala u Nišu jer je u prvom kolu u gostima izgubila od Sinđelića sa 2:0. Nakon toga pretrpela je poraz samo još jednom i to u Novom Sadu od istoimene ekipe, one koja je u sredu nanela i prvi poraz Radničkom.

- Sloga je dobra, čvrsta ekipa. Retko daje, ali i retko prima golove. Verujem da će čekati kontre ili polukontre. Mislim da ćemo mi da pobedimo u subotu - rekao je Ivan Milenković koji se vraća u prvi tim nakon povrede i kraće pauze.

U sastavu Radničkog u subotu neće biti ni Ivana Pejčića i Miloša Petrovića koji su povređeni na utakmici u Novom Sadu. Umesto Miloša Petrovića u sastavu će biti Duško Radosavljević.

- Ne bih se okretao na duel sa Novim Sadom. Za dva dana čeka nas bitna utakmica koju možemo da dobijemo. Ne sme da nam se ponovi igra na našem terenu, pred domaćom publikom. Pretrpeli smo jedan poraz, pa i Barselona pretrpi poraz. Nema vremena za žaljenje, idemo dalje - rekao je Duško Radosavljević.

Duel na Delijskom Visu počinje u subotu, 8. oktobra u 15h, a ulaz je besplatan.

Ostali parovi 10. kola:

08.10. u 15h Radnički (S) - Sinđelić
08.10. u 15h Napredak - Mladenovac
08.10. u 15h Mladi radnik - Novi Sad
08.10. u 15h Inđija - Donji Srem
08.10. u 15h Čukarički - Teleoptik
08.10. u 15h Bežanija  - Kolubara
09.10. u 15h Proleter - Mladost (L)
09.10. u 15h Srem - Banat

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nislija

    23:35 // 6. 10. 2011.

    radnicki pobedjuje 2 0 i sindjelic pobedjuje u somboru sa 1 0 radnicki je izgubio u novom sadu ali nema veze idemo dalje sve do jelen lige jedan je real sa nisave

  • Joca

    16:07 // 6. 10. 2011.

    Ovom Radosavljevicu nije dobro!! Sta li bunca covek a ima dve leve!

  • Meraklija sa Trosarine

    14:07 // 6. 10. 2011.

    Ljudi, glavu gore, igraci u subotu mora da kidaju! Znaci svi idemo da napunimo stadion i da damo podrsku igracima. Mora da se ceo grad u subotu trese!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: