Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:25, 16. 3. 2011.

| Sport

FK Sinđelić izbačen iz svojih prostorija

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Nakon sudskog rešenja policija i sudski izvršitelji iselili sve stvari FK Sinđelića iz prostorija na stadionu u Durlanu.

Od 2002. godine vodio se spor oko vlasništva tih prostorija i sada je Vlastimir Stanković iz Gornjeg Matejevca dobio spor, pa su policija i sudski izvršitelji iselili stvari Sinđelića i zaključali kapiju stadiona.

- Vlastimir Stanković je tvrdio da su ove prostorije njegovo vlasništvo i da su imovinsko-pravni odnosi bili neraščišćeni. Sinđelić je koristio ovaj objekat i dobio teren jop 1972. godine, a od 2002. se vodio spor oko vlasništva – rekao je Marko Stanojević, sekretar Sinđelića.

Sinđelić za sada nema drugu alternativu koja bi poslužila kao zvanična kancelarija kluba.

- Trenutno su nam sve stvari u ispred Škole fudbala koja je blizu stadiona. Sutra ćemo znati više, ne znamo gde ćemo preseliti sve stvari – rekao je Zoran Pavlović, direktor kluba.

FK Sinđelić će u četvrtak održati konferenciju za štampu gde će biti i advokat kluba, a i predsednik Skupštine Branislav Jovanović. U nedelju, 20. marta Sinđelić gostuje ekipi Big Bull Radničkog u 19. kolu Prve lige.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • virus

    22:59 // 17. 3. 2011.

    Ja mozda mogu da pomognem,imam na placu jedan neiskorisceni svinjac koji bih mogao da ustupim sindjelicu na koriscenje,tu bi mogli da smeste kancelariju predsednika kluba i uprave !

  • Dusan

    16:20 // 17. 3. 2011.

    Jedini koji ovde imaju komplekse su pomenuta "gospoda" Jovanovic i Djordjevic, koji su i smislili taj projekat za unistenje RADNICKOG i "prisvajanje" stadiona Cair (u kome je Sindjelic, da se razumemo samo kolateralna steta, kao sto su pre njega bili Jastrebac, Zelja, OFK Nis).

    A vi dezurni kriticari koji prstom niste mrdnuli za niski sport i koji ste juce iz fotelje gledali takozvani "derbi" titovih blizanaca ne uzimajte Meraklije u usta !!!

  • Milutin Milanovic

    14:51 // 17. 3. 2011.

    CITAVA PRICA JE SLEDECA:
    -fiktivno je iseljenje i citav problem kojeg nema,

    -cilj da klub koji nema nista ''zgrabi'' Zeljin stadion dzabe ili za malu lovu,

    -i na kraju-ne poredite ''sugavi mali provincijski klub seljaka'' sa ''velikim gradskim Realom sa Nisave''

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: