Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Sinđelić

  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Od južnjaka samo Dubočica i Topličanin upisali pobede u Srpskoj ligi istok

    U poslednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige istok trijumfe su upisali samo leskovačka Dubočica koja je bila bolja od Moravca iz Mrštana (2:1) i prokupački Topličanin koji je savladao Rembas (2:1). Budućnost iz Popovca je uspela da "otkine" bod lideru Jagodini Tabane (1:1), ali to nije uspeo da iskoristi drugoplasirani niški Sinđelić koji je remizirao (1:1) sa Radanom iz Lebana.

    (1) detaljnije
  • U narednom kolu derbi juga Srbije

    Samo dva kluba sa juga Srbije slavila u Srpskoj ligi istok

    Pobede u 14. kolu Srpske lige istok od južnjaka ostvarili su samo Jedinstvo iz Bošnjaca i Radan iz Lebana koji su bili bolji od Temnića iz Varvarina i Trstenika. U niškom derbiju Car Konstantin i Sinđelić su igrali nerešeno (0:0).

    detaljnije
  • foto: Ari Bronstein, www.flickr.com

    Niški Sinđelić na bod zaostatka od lidera Srpske lige istok

    Fudbaleri Moravca iz Mrštana naneli su drugi poraz Jagodini Tabane (2:1), lideru Srpske lige istok, pa je pobedom nad Borcem iz Paraćina (3:0) niški Sinđelić došao na bod zaostatka od Jagodine.

    (1) detaljnije
  • foto, flickr, Mila Araujo @Milaspage

    Sinđelić prekinuo pobedničku seriju, još tri južnjaka trijumfovala u Srpskoj ligi

    Od 9 ekipa sa juga Srbije pobede u 12. kolu Srpske lige istok pobede su ostvarili Moravac iz Mrštana, niški Car Konstantin i Jedinstvo iz Bošnjaca koje je nanelo prvi poraz (2:1) niškom Sinđeliću nakon 6 uzastopnih trijumfa.

    (2) detaljnije
  • Derbi meč počinje u 15 sati

    Niški Sinđelić upisao šestu pobedu u nizu u Srpskoj ligi

    Trijumfom od 2:1 nad Vlasinom iz Vlasotinca fudbaleri niškog Sinđelića učvrstili su se na drugoj poziciji na tabeli Srpske lige istok, iza vodeće Jagodine Tabane. Pobede u 11. kolu trećeg ranga od južnjaka ostvarili su prokupački Topličanin, Budućnost iz Popovca i Jedinstvo iz Bošnjaca.

    (2) detaljnije
  • fudbal

    Niški Sinđelić izbio na drugo mesto Srpske lige istok

    Četvrtom pobedom zaredom fudbaleri niškog Sinđelića "preskočili" su Vlasinu iz Vlasotinca i zauzeli drugu poziciju na tabeli trećeg ranga takmičenja, iza Jagodine Tabane koja beži tri boda. Nišlije iz Durlana pobedile su u 9. kolu Srpske lige istok sa 1:0 Timočanin iz Knjaževca, a trijumfe u ovom kolu od južnjaka ostvarili su i prokupački Topličanin i Budućnost iz Popovca.

    detaljnije
  • foto: Ari Bronstein, www.flickr.com

    Sinđelić, Jedinstvo, Radan i Topličanin osvarili pobede u Srpskoj ligi istok

    Od 9 ekipa sa juga Srbije samo četiri su osvatile pobede u 8. kolu Srpske lige istok - niški Sinđelić je savladao Moravac iz Mrštana (3:1), lebanski Radan je minimalnim rezultatom (1:0) savladao Dunav iz Prahova, Jedinstvo iz Bošnjaca je sa 2:0 bilo bolje od leskovačke Dubočice, a istim rezultatom je prokupački Topličanin pobedio niški Car Konstantin.

    detaljnije
  • foto, flickr, Mila Araujo @Milaspage

    U Srpskoj ligi istok četiri južnjaka upisala pobede - niški Sinđelić najubedljiviji

    U 7. kolu Srpske lige istok pobede su zabeležili niški Sinđelić, Radan iz Lebana, popovačka Budućnost i Vlasina iz Vlasotinca koja nije uspela da se vrati na lidersko mesto. Sinđelić je bio najubedljiviji jer je sa 6:1 pobedio "fenjeraša" Trstenik u gostima.

    detaljnije
  • Kup grada jedinstveno takmičenje u Srbiji

    Vlasina izgubila i prepustila lidersku poziciju u Srpskoj ligi istok

    Porazom od 2:1 od Jagodine Tabane u 6. kolu Srpske lige istok, fudbaleri Vlasine iz Vlasotinca prepustili su ovom rivalu prvu poziciju na tabeli trećeg ranga takmičenja. Od južnjaka pobede u ovom kolu upisali su niški timovi Car Konstantin i Sinđelić, Moravac iz Mrštana, leskovačka Dubočica i prokupački Topličanin.

    detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Vlasotinačka Vlasina remizirala, ali ostala na vrhu Srpske lige

    Prvi put ove sezone fudbaleri Vlasine iz Vlasotinca nisu pobedili, a prvi remi upisali su protiv Topličanina u Prokuplju (2:2). Od južnjaka pobede u 5. kolu Srpske lige istok ostvarili su i Moravac iz Mrštana, Radan iz Lebana i leskovačka Dubočica.

    detaljnije
  • Fudbalska-lopta-A-K.jpg

    Vlasotinčani na vrhu Srpske lige istok

    Pobedom (1:0) nad ekipom Dunava iz Prahova, fudbeleri Vlasine iz Vlasotinca ostvarili su četvrti trijumf u Srpskoj ligi istok i jedini sa maksimalnim učinkom zauzimaju prvo mesto na tabeli trećeg ranga. Još četiri ekipe sa juga Srbije ostvarile su pobede u 4. kolu takmičenja.

    detaljnije
  • Sinđelić

    Srpska liga istok: Car Konstantin rutinski, Vlasina i dalje maksimalna

    Za debakl u prošlom kolu niški Car Konstantin donekle se iskupio rutinskom pobedom od 3:1 nad Jedinstvom iz Bošnjaca. Identičnim rezultatom drugi predstavnik Niša u Srpskoj ligi istok Sinđelić poražen je u Jagodini, a treći niški tim Budućnost ubedljivo je savladao Rembas iz Resavice, sa 3:0.

    detaljnije
  • Fudbal lopta foto Aleksandar Kostic

    Srpska liga istok: Novajlija iz Vlasotinca deklasirao Cara Konstantina

    Najubedljiviju pobedu u 2. kolu Srpske lige istok izvojevala je Vlasina, koja je savladala niškog Cara Konstantina sa 4:0 i izbila na lidersku poziciju. Više golova nego u Vlasotincu jedino je viđeno u duelu Rembasa i Dubočice, pošto su u Resavici slavili Leskovčani sa 3:2.

    (2) detaljnije
  • Car Konstantin Sinđelić

    Srpska liga istok: 6 pobeda i 3 poraza južnjaka

    Na startu nove sezone u trećem rangu takmičenja pobede su zabeležili Budućnost iz Popovca, prokupački Topličanin, Vlasina iz Vlasotinca, niški Car Konstantin, Moravac iz Mrštana i Radan iz Lebana. Poraze su pretrpeli niški Sinđelić, Jedinstvo iz Bošnjaca i leskovačka Dubočica.

    detaljnije
  • Kup grada jedinstveno takmičenje u Srbiji

    Kreće Srpska liga: Topličanin dočekuje Trstenik, Car Konstantin Temnić

    Ovog vikenda na scenu će stupiti trećeligaši, pošto počinje nadmetanje u Srpskoj ligi istok. U prvom kolu Prokupčani će moći da vide kako se njihov Topličanin snalazi u trećem rangu takmičenja, pošto će dočekati Trstenik, dok će Nišlije za meč uživo morati da se zapute na Bubanj, gde će Car Konstantin ugostiti ekipu koja je prošlu sezonu završila na drugoj poziciji - Temnić iz Varvarina.

    (3) detaljnije
  • Luka Arsenović i Petar Mitić

    Vezni red Sinđelića jači za 3 fudbalera, dvojica stigla iz gradskog rivala

    Novi član niškog Sinđelića je igrač sa prvoligaškim iskustvom stečenim u pirotskom Radničkom Ivan Milić. Takođe, kako navode u klubu, srpskoligašu su se priključila i dvojica fudbalera gradskog rivala Cara Konstantina - Petar Mitić i Luka Arsenović.

    (6) detaljnije
  • Saša Jovanović

    Bivši fudbaler Radničkog i Cara Konstantina postao trener Sinđelića

    Jedini veći niški klub za koji nije igrao Saša Jovanović je Sinđelić, s obzirom na to da je nastupao u Radničkom i Caru Konstantinu, pa je ovaj "propust" rešio da nadomesti tako što je postao trener najstarijeg niškog kluba. On je na mestu šefa struke zamenio Zorana Dimitrijevića sa kojim je klub, kako kaže njegov predsednik Zoran Anđelković, rešio da prekine saradnju, jer im je bila potrebna promena.

    (16) detaljnije
  • Radnički uspeo da se vrati u Prvu ligu Srbije

    Piroćanci se pobedom oprostili od Srpske lige

    Trijumfom od 3:1 nad niškim Sinđelićem fudbaleri Radničkog iz Pirota proslavili su ulazak u Prvu ligu, dok, nakon poslednjeg kola, u niži rang od ekipa sa juga ispada samo Pukovac. Pobednički pehar Piroćancima uručio predsednik Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije Novica Tončev. Od sledeće sezone Srpsku ligu istok jug Srbije predstavljaće i prokupački Topličanin i Vlasina iz Vlasotinca.

    detaljnije
  • Kolo pre kraja Piroćanci osigurali plasman u viši rang

    Piroćanci se vraćaju u Prvu ligu Srbije

    Kolo pre kraja Srpske lige Istok, fudbaleri Radničkog iz Pirota obezbedili su ulazak u viši rang, iako su na gostovanju u Lebanu osvojili samo bod koji je, uz poraz Temnića, bio dovoljan da se izabranici Marka Vidojevića sledeće sezone takmiče u Prvoj ligi Srbije. U poslednjem kolu, u meču bez rezultatskog značaja, Piroćanci dočekuju Sinđelić.

    detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: