Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

FK Svrljig

  • Milenko Petrovic FOTO ALEKSANDAR KOSTIC

    In memoriam: Milenko Petrović

    Predsednik Udruženja penzionera i PUPS-a u Svrljigu, odbornik u lokalnoj Skupštini i dugogodišnji sportski radnik Milenko Petrović preminuo je u 78. godini u nedelju, 29. marta u Svrljigu.

    detaljnije
  • FK Svrljig stari i novi predsednik foto aleksandar kostic

    FK Svrljig dobio novo rukovodstvo

    Neslaganja sa lokalnom samoupravom o pomoći klubu, kao i nemogućnost ostvarivanja neophodnog budžeta za dalji rad, razlog su neopozive ostavke celokupne uprave na čelu sa predsednikom kluba Sretenom Bojićem. Za novog predsednika, na predlog lokalne samouprave, Skupština FK Svrljig izabrala je Milana Milutinovića.

    (3) detaljnije
  • Topličanin

    Zonaši: Trgovište se približilo Dubočici, Gadžin Han na 1. mestu

    Fudbalski klubovi Vranjska Banja i Pčinja iz Trgovišta zamenili su mesta u vrhu fudbalske Zone Jug, ali je leskovačka Dubočica i dalje lider, uprkos remiju u 5. kolu. Zaplanjac je, sa druge strane smenio ekipu Naša krila sa 1. mesta u Zoni Istok, dok je Topličanin upisao i 4 pobedu i opstao na vodećoj poziciji u Zoni Zapad.

    (1) detaljnije
  • fk-svrljig-juzne-vesti-KOSTA.JPG

    Goleada Svrljižana za prvo mesto Zone "Istok"

    Fudbaleri Svrljiga ubedljivo su u 10. kolu savladali ekipu “Nemetali“ iz Donje Bele Reke rezultatom 11:0 i nalaze se na vrhu tabele sa 24 osvojena boda. Svrljižani u narednom kolu dočekuju "Rtanj".

    (2) detaljnije
  • FK-Svljig.JPG

    Svrljižani lideri Zone "Istok"

    Fudbaleri Svrljiga pobedom u Kladovu nad ekipom “Brodoremont“ od 2:0 preuzeli su lidersku poziciju na tabeli Zone “Istok“.

    (1) detaljnije
  • 1 fk svrljig Juzne vesti

    FK Svrljig u baražu za Srpsku ligu

    Nakon oduzimanja bodova vranjskom Dinamu i registrovanja utakmice Budućnost (Popovac)-Svrljig službenim rezultatom 0:3, Svrljižani će igrati baraž za ulazak u Srpsku ligu Istok protiv ekipe Ozren iz Sokobanje.

    (1) detaljnije
  • 490x370-Ivanov-u-prodoru.jpg

    Balkanski deklasirao Svrljig

    Ubedljivom pobedom nad Svrljigom rezultatom 5:2 fudbaleri Balkanskog ponovo se umešali u borbu za sam vrh Niške zone, posle derbija 25. kola prvenstva pred oko 400 navijača u Dimitrovgradu.  

    detaljnije
  • FUDBAL-kosta.jpg

    Odigrane zaostale utakmice Niške zone

    Odložena utakmica zbog lošeg terena 18. kola sa ekipom “Radan”, odigrana je juče u Lebanu gde su Svrljižani pretrpeli poraz od 2:0. U još jednoj zaostaloj utakmici 22. kola Zaplanjac je pobedio Slogu sa 3:2.

    detaljnije
  • Davor-Petrov-na-treningu-Balkanskog-foto-Stanislav-Marinkov.jpg

    Vasov i Petrov kandidati za amatersku reprezentaciju

    Dvojica prvotimaca "Balkanskog" dobili su poziv selektora amaterske reprezentacije Niške zone Dejana Brankovića da nastupe na selektivnoj utakmici protiv odgovarajuće ekipe Pomoravsko-timočke zone.

    detaljnije
  • fk-svrljig-dobija-tribine.JPG

    Stadion FK "Svrljig" dobija tribine

    Ministarstvo omladine i sporta odobrilo je Projekat vredan 840.000 dinara opštini Svrljig za izgradnju tribina na Sportskom centru “Pastirište”.

    detaljnije
  • FK-Svrljig-JUZNE-VESTI.jpg

    Remi Svrljižana na startu Niške zone

    Svrljiški fudbaleri su na „Pastirištu“ igrali bez golova sve do 87. minuta protiv bujanovačkog BSK-a, nakon čega je meč prekinut zbog iznenadne smrti doktora Perice Milijića na klupi Svrljižana.

    detaljnije
  • DSC-0883.JPG

    Svrljižani ispali iz Kupa FS RIS

    Fudbaleri niškog srpskoligaša “Car Konstantina” četvrti su polufinalisti Kupa Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije, nakon što su u Svrljigu u nedelju savladali domaćina rezultatom 0:2.

    detaljnije
  • FUDBAL-kosta.jpg

    Balkanski i Svrljig u Kupu FS RIS

    Dimitrovgradski "Balkanski“ u prvom kolu takmičenja za Kup FS RIS 12. juna gostuje na svrljiškom “Pastirištu”. Svrljižani su kolo pre kraja na 8.mestu Niške zone sa 44 boda, dok je „Balkanski“ na 7. mestu sa 4 boda više.

    detaljnije
  • DSC-0040.JPG

    Dule Savić u Svrljigu

    Legendarni fudbaler Dušan Savić i Miloš Miljanić, koordinator instruktorske službe FSS, boravili su danas u Svrljigu gde su posetili lokalni fudbalski klub i razgovarali sa rukovodstvom opštine o unapređenju sporta.

    (2) detaljnije
  • 2

    Svrljižani poraženi u Babušnici

    Fudbalski klub Svrljig poražen je u 19. kolu Niške zone u Babušnici od ekipe Lužnica rezultatom 3:0.

    detaljnije
  • ALIM4790.JPG

    Svrljig dočekuje Balkanski

    Fudbaleri Svrljiga u 18. kolu Niške zone, u subotu 30. marta, od 15:30h na svom terenu dočekuju ekipu Balkanskog iz Dimitrovgrada. 

    (5) detaljnije
  • fk-car-konstantin,-ekipa.jpg

    Car Konstantin poražen sa 6:2 od Dinama

    U prvom kolu Srpske lige - Istok niški Car Konstantin poražen je u Vranju, dok je Sinđelić ostvario pobedu od 2:1 protiv Borca iz Bivolja.

    detaljnije
  • fk-car-konstantin,-pocetak-priprema.jpg

    Počinje Srpska liga - Istok

    Mečevima prvog kola u nedelju, 19. avgusta počinje fudbalsko takmičenje u trećem rangu u kom će igrati i dva niška tima Car Konstantin i Sinđelić.

    detaljnije
  • Igor Stefanovic golman, Svrljig

    Svrljiški golman potpisao za Porto

    Svrljiški golman Igor Stefanović potpisao je trogodišnji ugovor sa portugalskim prvakom Portom, u koji dolazi iz drugoligaša Santa Klare.

    (5) detaljnije
  • DSCF0330

    Svrljig ispao iz Srpske lige

    Fudbalski klub Svrljig odigrao je poslednju utakmicu u Srpskoj ligi-Istok nerešeno 1:1 na svom terenu protiv negotinske ekipe Hajduk Veljko. Nakon 5 sezona u srpskoligaškom društvu, Svrljig se seli u niži rang.

    (1) detaljnije
KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: