Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:47, 31. 12. 2015.

| Sport

Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja darovao mlade "Delfine"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
pokloni-delfin.jpg
Dekan FSFV-a Milovan Bratić uručuje paktić članu Delfina

U prostorijama Sportskog centra Čair predstavnici Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja iz Niša podelili su novogodišnje paketiće i sportsku opremu mladim plivačima kluba za osobe sa invaliditetom Delfin.

Poklone za preko 20 najmlađih i najuspešnijih takmičara Delfina, koji su donacija Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, uručio je dekan Milovan Bratić.

Zastupnik Delfina Miljan Perović se zahvalio na humanosti dekanu FSFV-a.

delfin Najmlađi sa paketićima

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ruzica pavlovic

    22:07 // 3. 1. 2016.

    Kada D
    ekan fakulteta 31.12.daruje poklone u ime deda Mraza,umesto da sedi u kafani u prijatnom drustvu kao svi muskarci odbegli od zena koje same spremaju peceno prase i rusku salatu ili pak od onih koje sede pod haubom u salonu dok se oko sporeta znoje njihove kucne pomocnice,to je za veliko bravo,to je primer drugima da je darovanje put do srece,to je znak da ima jos pravih ljudi

  • Марко

    18:36 // 31. 12. 2015.

    Кроз волонтирање у "Делфину" праксу је протеклих година стицало на стотине студената ДИФ-а у Нишу. Неки од тих студената су добили престижне стипендије и послове у земљи и иностранству (Србија, Белгија, Малта, САД, Словенија...). "Делфин" кроз то волонтирање обезбеђује квалитетнији индивидуални рад са децом из те популације. "Делфин" је најбољи пливачки клуб у земљи, а нишки ДИФ најбољи факултет

  • kukolj

    14:24 // 31. 12. 2015.

    porodicni fakultet na delu...lep gest. zasluzila su ova deca vise!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: