Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 10. 4. 2012.

“Filipovići” šampioni u Mini Maksi ligi

01 (2)

Talentovana generacija fudbalera ekipe "Filip Filipović", rođenih 2000. godine, osvojila je titulu i zvanje najbolje ekipe u svom uzrastu na završnom turniru Mini Maksi lige.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Duvani[te

    09:36 // 10. 4. 2012.

    Sve cestitke na osvojenom priznanju. Klinci iz fudbalskog kluba Filip Filipovic vec godinama uspesno predstavljaju nas grad gde god da odu na turnire, sta se desava sa tim klincima kad odrastu, ako odlaze u Radnicki tamo ih docekaju mamini i tatini sinovi, i oni gube strpljenje za fudbalom, ako odlaze vrlo mladi u beogradske klubove utope se u guzvu beogradske i sve druge dece. Nema grad strategiju razvoja fudbala, pre svega Radnicki, talenata imamo ali sva je prilika sa nima najcesce rade mesetari, neznalice, i raznorazni seoski djilkosi kojima je najmanje mesto u fudbalu. Koliko znam u Filipovicu treneri imaju zavrsene visoke skole i vrlo pedagoski i strucno rade sa njima. Neka se ugledaju i drugi ili neka repisu od Filipovica kako se radi sa najmladjima.

  • Nuci

    10:01 // 10. 4. 2012.

    Svaka cast!! Stvarno godinama skola fudbala Filip Filipovic (ranije ,,Dusko Radovic,,) stvara neke nove talente i kao sto se zna oni nestaju kad sazre,potrebna je strategija za dalji razvoj nasih mladih NADA i treba se ozbiljno pozabaviti tim pitanjem dosta se nasa deca gube u sivilu MAMINIH I TATINIH sinova,ili u neznanju ili nestrucnosti pojedinaca,trener sa slike sa decom je godinama stvarao talenti da bi se kasnije ti talenti negde pogubili... Ajmo probudite se i otvorite oci pred talentima novim!!!

  • Miodrag

    12:14 // 10. 4. 2012.

    Bravo za najboljeg ucitelja malog fudbala Ristu

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: