Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:06, 22. 2. 2013.

Finalni turnir Jadranske lige u Nišu?

hala-cair-bez-stolica-2.jpg Hala Čair posle organizacije Finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća

Predsedništvo Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije odlučilo je da kontaktira čelnike ABA lige koji su pokazali interesovanje da Finalni turnir ovog takmičenja bude u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ilija

    08:41 // 23. 2. 2013.

    zasto se radujete? koliko ce karata opet dati sponzorima? da svalerke i neki tipovi koji kosarku gledaju dva puta godisnje sede na najboljim mestima. a mi obicni smrtnici da cekamo za tribine od 4 ujutru i da pazimo da nam neko ne zauzme mesto u redu

    • chote

      12:42 // 23. 2. 2013.

      Sve sto si reko je tacno. Ima opet ko stoka da se bijemo i guramo za karte od ranih jutarnjih casova i opet ce samo stotinak najupornijih i najsrecnijih da se jedva domogne ulaznica, a ostali ce ostati praznih saka. Znam o cemu pricas, odnosno znam kako izgleda cekati karte.

    • Nislija

      16:25 // 23. 2. 2013.

      Necete da se gurate a hocete da gledate kosarku?
      -Sutra igra Konstantin

    • Juznjak

      17:13 // 23. 2. 2013.

      @Nislija
      DANAS IGRA KONSTANTIN !!!
      OD 20H !!!

  • Real Sa Nisave

    13:18 // 23. 2. 2013.

    Date im halu oni je slupaju, a dok oni tu istu halu koriste gde ce sportisti Nisa???? Niski kosarkasi ce trenirati tri puta nedeljno, rukometasi dva puta,odbojkasi jednom, futsal nijednom i ko tu dobija a ko gubi?Pomozite ovom NISKOM Konstantinu,rukometasima Zelje i Radnickog, a ne da jedva cekate da poljubite dupe Beogradjanima!!Sta je grad Nis dobio od rukometnih utakmica Partizana!

    • Sai Baba

      19:22 // 24. 2. 2013.

      Bojim se da Vaša percepcija lokalnog patriJotizma i poznavanje sporta se svodi na čuvenog PEJČU iz MATEVAC i njegovom fascinacijom ŽIKOM PROMAJOM i pričama koje oni vode.Pokušavam da napravim analogiju sa,recimo,koncertima koji se održavaju u Nišu,na kojima se,takođe,oštećuju mesta na kojima sviraju muzičari sa strane, a pritom im se i plaća novcem,poreskih obveznika iz Niša,umesto da se plaćaju lokalni muzičari koji bi svirali umesto STRANACA.Tako bi samo mi slušali EYOT, i oni ne bi nikada svirali u Kini,Nemačkoj...I bili bi u rangu MEGERA harminikaša sa Trošarine, i nikada ne bi izdali album za Nemačku izdavačku kuću.Tako i sa sportistima,ceo svet se bije,u prenesenom značenju,ko će da dobije pravo da organizuje Olomijadu,Final 4 u svim sportovima,sem u klisu, a jedino ste Vi takvi,spremni da sve zaustavite a sve u slavu lokalnog promoterstva sa dijagnozom PROVINCIJALIZMA, a u slavu Nebeske SerBie i kosmičke nepravde prema svemu SerBskom.

    • Localloyal

      09:13 // 25. 2. 2013.

      @Sai Baba - zasto izvrćeš poentu onog što je rečeno u predhodnom komentaru? Ako ti je stalo do zvezde/partizana idi lepo u BG pa ih tamo gledaj.A nama ostavi nas Niš i nase niške klubove i neka pare iz gradskog budžeta idu za niške klubove a ne za reklamu topčiderskih blizanaca.
      Uvek samo LOKAL PATRIOTIZAM,nikad zvezda i partizan!

    • Перица Мали

      10:15 // 25. 2. 2013.

      @Real sa Nisave, браво,
      @Sai baba,ти си дечко очито залутао у глобализацији читаве ствари.Локал патриотизам је нешто од чега не треба бежати,али то је почетак свега,ко не воли себе и своје,мало морген воли моје.Али овде није реч о томе,неверујем да је неко паметан против било какве манифестације било културне било спортске ван градског нивоа.Али,да ли оправдање организације једне овакве утакмице се налази у популаризацији спорта и кошарке или подилажење хулиганима.И то за добре паре свих грађана коме таква врста забаве,која није бесплатна, ни најмање не недостаје.Мука ми је да прођем кроз град када се организују овакве утакмице од снага реда и безбедности.Маскирани и наоружани до зуба у својим анти демонстантским костимима као да статирају кад Спилберг снима филм о ваземаљцима.Ја бих пре рекао да у земљи мајмуна партизан и звезда играју кошарку као,хулигани се бију и ломе,а ми грађани уживамо и забаљамо се и то скупо плаћамо.Па ми ли смо луди...
      Обуздајте овај регионални савез.

  • Aleksa Žunić

    08:40 // 23. 2. 2013.

    Protiv. Učešće grada bi se svelo na davanje nekoliko miliona dinara za organizaciju turnira, što je krajnje neracionalno, u situaciji kada se Konstantinu, koji je na pragu Super lige daje novac "na kašičicu".
    Bolje je da se taj novac uloži u niške klubove.

  • Juznjak

    00:42 // 23. 2. 2013.

    Prvo moze ako Konstantinu daju mesto u ABA ligi.
    Drugo ako se to ostvari, skinuti stolice u hali na delu tribina gde se planiraju navijaci Zvezde i Partizana.
    Ili ugovoriti da svaku stolicu placa klub.
    Nego ne znam cemu logika organizovati takav kup, a za uzvrat ne dobiti nista.
    Samo slomljene stolice i unistene lavaboe u hali Cair.
    Ne samo to nego i ti sponzori koji ce se reklamirati, nista nece vredeti nama u Nisu, ako neko od njih ne udje kao sponzor Konstantina.

    • Basketballfan#1

      01:18 // 23. 2. 2013.

      Logika je prosta, gradjani Nisa ce gledati kvalitetnu i uzbudljivu kosarku, iako nemamo pecat jbg.Iako sumnjam da ce ovo desiti, zato sto znam da je ovaj grad previse propao i nesposoban, ipak bilo bi lepo i posteno kada bi se odrzao u Nisu, a ne u BG ili KG.Oni su se nagledali ove sezone dosta kosarke mi zasluzujemo sad malo da gledamo kvalitetnu kosarku.

    • Juznjak

      13:01 // 23. 2. 2013.

      Znaci da samo gledamo vrhunsku kosarku, po cenu da se hala unisti u potpunosti !
      E pa tako NE MOZE !!!
      Nego ne znam cemu logika organizovati takav kup, a za uzvrat ne dobiti nista.
      Samo slomljene stolice i unistene lavaboe u hali Cair. cccc....

  • Johny

    02:41 // 23. 2. 2013.

    Daj boze da Konstantin sutra pobedi i osigura super ligu sa Zvezdom,Partizanomi Radnicki KG,a jadransku ligu ko sljivi

  • Johny

    13:18 // 23. 2. 2013.

    Svi u 20-00 u halu Cair.Sloga Krljevo mora pasti.Napred KK Konstantin

  • Basketballfan#1

    00:57 // 23. 2. 2013.

    Nadam se da ce ovaj propali grad, bar da pokusa da se potrudi da se ovo ostvari.Da gledamo stvarno kvalitetnu kosarku.Mada ako se nekim slucajom ovo i realizuje onda bice krvavo tesko da se uzmu karte.

    • Niski Sin

      11:21 // 23. 2. 2013.

      Propao je zbog takvih kao ti i slicnih,ne treba nam ovi ako ne igra nas klub u Cairu necu da gledam blizance u svom gradu a vama kojima ne valja ovde pokrenite se uradite nesto za grad tako cete uraditi nesto i za sebe ne zalite se samo...SREDA 27.02 SVI NA CAIR IGRA NAS JEDINI KLUB SVI UZ RADNICKI...

  • moca meraklija

    09:47 // 23. 2. 2013.

    Ako se ovako nesto desi i Buducnost dodje do F4 onda ce oni da imaju najvecu podrsku.Svi znamo da je Nis grad Meraklija i svi znamo da smo u bratstvu sa Varvarima.

    • Juznjak

      13:04 // 23. 2. 2013.

      To ce biti onda pravi haos !
      Hala da se osigura, od krsenja svega sto se u njoj nalazi.
      Konstantinu naci sponzor, i pomoci mu da izbori aba ligu !!!

  • Srba

    01:03 // 23. 2. 2013.

    Wow, daj boze :)

  • Svedok

    13:08 // 23. 2. 2013.

    Moze da se igra finalni turnir ABA lige, i bez osiguranja hale.
    Ali samo pod uslovom, da pretres gledalaca obavlja Zandarmerija sa skenerima, a ne lokalno obezbedjenje, koje obicnim gledaocima koji ulaze u halu uzmu sve i svasta, a ekstremnim navijacima dozvoli cigare, baklje, upaljace, kovani novac i sl.

  • KriticarNi

    01:20 // 23. 2. 2013.

    Ovo je fenomenalna ideja ako se realizuje jer je ovo velika prilika za NIs.Nadam se da ce Perisic u dogovoru sa KSS dogovoriti odrzavanje final 4 ovde ako Kragujevac udje u top 4.AKo ne onda salili smo se.

  • Durlanac

    00:01 // 24. 2. 2013.

    Posle onoga sto se desilo u KG, nebi bilo lose da se F4 odigra u BGD.
    Neka malo "navijaci" "navijaju" po Beogradu. Ionako nam je nacelnik taze.
    Mi Nislije mozemo da gledamo i zenski tenis. Sportskom gradu treba sportski navijaci. Mi se super zabavljamo i sa Radnickim i sa Sindjom iz Durlana, a i KK Konstantin nam evo pravi merak. Mi smo samo merklije na sport.

  • Luka

    00:16 // 23. 2. 2013.

    Hoce, hoce, kako ne...

  • Nemanja Ilic

    19:29 // 23. 2. 2013.

    Ne trcite pred rudu, ima i drugih ozbiljnih kandidata za domacinstvo. A ako bude u Nisu, onda treba sav prihod usmeriti na Niske klubove i na podizanje materijalne situacije u Nisu. Zanemariti klubove koji dolaze, dodju, odu, zaboravi se kao i sve ostalo. Psi laju karavani prolaze.

  • Neko Drugi

    16:33 // 25. 2. 2013.

    Da li će opet gradski oci da troše pare na topčiderske blizance ili će preovladati osećaj pripadnosti?
    Kome se gledaju blizanci pravac BG,a mi koji se osećamo Nišlijama,pravac stadion ili hala Čair da bodrimo niške klubove!

  • Mihajlo 77

    12:40 // 25. 2. 2013.

    Dušan Projović, generalni sekretar RKSIS-a da malo objasni šta je on uradio za organizaciju košarke u Nišu! Ako se ustanovi da nije ništa, da ga menjamo! Ako postoje finansijski efekti za grad naravno da bi i ovakav jedan događaj bio dobrodošao u Nišu gradu u kome je košarka nažalost na niskom nivou ali bar imamo halu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: