Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:05, 3. 8. 2020.

| Sport

Foto-vest: Fudbalski teren u Popovcu osvanuo sa okrenutim golovima

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Izvrnuti golovi Popovac FK Budućnost
Golovi pomereni ka sredini terena i okrenuti na stranu; foto: FK Budućnost

Ekonoma i predsednika FK Budućnost jutros je na terenu u Popovcu dočekala neobična slika - oba gola ne samo da su bila pomerena sa svojih uobičajenih pozicija, već i okrenuti na stranu. Ipak, predsednik kluba Goran Tomić pretpostavlja da je u pitanju samo dečji nestašluk.

Iako post na Fejsbuku svedoči da su i sami bili iznenađeni prizorom koji su zatekli, Tomić kaže da ipak nije "ništa strašno".

Ništa strašno, pretpostavljamo da su to uradili tek svršeni osnovci tj. budući srednjoškolci. Znamo te dečake i devojčice i pretpostavljamo da su tako hteli da izbace višak energije. Nisu ni razmišljali da mogu nekoga da povrede - kaže Tomić.

Inače, iako broji tek nešto više od 2.000 stanovnika, Popovac nadomak Niša već četiri sezone zaredom ima predstavnika u trećem rangu fudbalskog takmičenja - Srpskoj ligi istok.

Kada su golovi na svom mestu, Budućnost se među trećeligašima snalazi odlično, pa je dve sezone završavao na 3. poziciji, a u trenutku prekida minule sezone bio je na 2. mestu. U novi pohod na jedinstveni rang takmičenja kreće za dve nedelje, pošto će u 1. kolu Srpske lige istok ugostiti Timočanin iz Knjaževca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    18:47 // 3. 8. 2020.

    Igrala se decica ...

  • Rudnik

    17:47 // 3. 8. 2020.

    Još jedan u nizu dokaza da policija ne radi ništa. Hoće li oni nekad nekog uhvatiti na delu? A da to je bilo u ranim jutarnjim satima, kad su oni u nekom vrbaku debelo spavali u službenim kolima.

  • ђура

    14:26 // 3. 8. 2020.

    Ништа необично . Успех се не прашта . Каква презентација простаклука.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: