Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:30, 9. 6. 2023.

Fudbaleri Inđije prijavili pokušaj mita zbog meča sa Radničkim u Nišu

1 (5 of 14) Slučaj mita u srpskom fudbalu?; foto: Jelena Mišić

Pokušaj podmićivanja - 10.000 evra za napravljen penal i prelazak u Radnički tokom leta, prijavila su dvojica prvotimaca Inđije prvo svom klubu, ali i Fudbalskom savezu Srbije i Tužilaštvu, pišu Sport klub i Mozzart sport. Iz Tužilaštva su tražili da novinari pitanja pošalju zahtevom za informacije od javnog značaja, a iz Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog kluba Inđija nisu odgovorili novinarima Južnih vesti. Nezvanično saznajemo da osobe koje su prijavljene za mito, nisu zvanično deo Radničkog. Takođe, niška policija je potvrdila da istražuje bušenje guma autobusa Inđije u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Vulkanizer

    19:07 // 9. 6. 2023.

    A šta ako napravi penal u drugom poluvremenu onda dobija valjda 5000 eura. Pa to se i desilo, kakvo je ovo priznanje nameštanja.

  • Milan

    20:48 // 9. 6. 2023.

    Ovo je nazalost istina...ovi ljudi moraju da se sklone iz Radničkog pod hitno!!!Totalno su urušili autoritet nekada velikog kluba..prvo igranje kokezinog šofera protiv Zvezde ej, pa Lalatoviceve reči"ovoga mi krsta"pa sad ovo..što je mnogo mnogo je!UPRAVA NAPOLJE

  • Petar Stojanovic

    05:18 // 10. 6. 2023.

    Nije FK Radnicki vec Trgovacki,od kraja sedamdesetih godina proslog veka,Odmah ih izbaciti iz lige-vratiti Idjiju u super ligu a Radnickom zabraniti igranje u ligama iznad niske zone naredne pet godine i pohapsiti rukovodstvo i poceti od petlica.Pozdrav

  • Tile

    08:14 // 10. 6. 2023.

    E zato postavljaju trenera pocetnika Djordjevica da vodi zadnju utakmicu,jer su je oni zavrsili!!!UPRAVA NAPOLJE i svi njeni poltroni

  • Piki

    09:26 // 10. 6. 2023.

    UEFA moze da kazni celu ligu a Radnicki da nabije u Nisku zonu narednih 15 g.Sta se radi ljudi? Ovakvim stvarima nema mesta .

  • Гага

    11:15 // 10. 6. 2023.

    То,што причају из Инђије,нека докажу...ако не могу,биће тужени за клевету и "каљање"имена великог спортског колектива,са 100-гадишњом традицијом!

  • Ddd

    12:34 // 10. 6. 2023.

    Izbacuj iz lige.

  • Milorad

    14:31 // 10. 6. 2023.

    Generalno, fudbal je u ćor sokaku, SVE LIGE. Ne znam, zašto se Inđijci uopšte javljaju. Nešto novo !? Ma hajte. Zbog svega nepoštenog, slabih igara i ostalog lošeg,na tribina će biti uža familija igrača i Uprave.

  • Braca

    15:34 // 10. 6. 2023.

    Da li iko normalan moze da poveruje da mesecima tim koji ne zna da da gol u redovnim utakmicama u odlucujucem mecu postigne cak 3 a da ne primi ni jedan. To su pricice za teletabise.

  • Nebojša

    15:39 // 10. 6. 2023.

    Što nisu ti igrači prijavili to odmah nego kad su izgubili utakmicu ili da se predstave i javno kažu ko im je nudio? Inače,sram bilo nišlije koji nipodaštavaju svoj klub,što ne predložite rešenje nego jedete g.

    • Znam Kalemegdan

      21:39 // 10. 6. 2023.

      Pa sta ti nije jasno treba da ode uprava i svi njihovi, kao sto je bilo pre nego sto su dosli da iz loze pokazuju srednji prst nislijama ili ti nisi nislija?!

  • Razbibriga

    17:43 // 10. 6. 2023.

    Sta god se utvrdi, bedno je da ljudima busis gume i pravis buku,uoci utakmice, pod prozorima hotela. Na sta spadosmo, da ometamo Indjiju, a igrasmo sa Napolijem, Fejnordom, Hamburgerom...
    U,konacnom, najbolji tekstovi iz Indjije i Nisa su u Sportskom zurnalu i jedne i druge strane.

  • Slobodan

    19:22 // 10. 6. 2023.

    Nudili vam mito,vi niste prihvatili,oni vas dobili bez mita.Znači sve je čisto.

  • Maki

    20:59 // 10. 6. 2023.

    Zvanično se spominje sportski direktor Aleksandar Jovanovic da je zvao igrače Inđjije i nudio mito...a bio pošten momak nekada...

    • Auttrikter

      19:30 // 11. 6. 2023.

      Dzabe bio..., Kad si nesposoban i nepismen, ulizujes se mahinatorima !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: