Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:21, 4. 5. 2017.

| Sport

Fudbaleri Jagodine u Vranju seli na teren nezadovoljni sudijskim odlukama

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
U 24. kolu Prve lige, u svih 8 utakmica pobedili su domaćini; foto: Print screen/youtube
U 24. kolu Prve lige, u svih 8 utakmica pobedili su domaćini; foto: Print screen/youtube

U moru polemika koje se poslednjih nedelja vode o odlukama fudbalskih sudija Superlige, sporna situacija desila se i u nižem rangu - Prvoj ligi. Igrači Jagodine, nezadovoljnim brojnim sudijskim odlukama koje su, kako kažu, išle na ruku Dinamu, tokom sudijske nadoknade svoj protest izrazili su tako što su seli na teren. Ipak, meč je priveden kraju, a pobednci su bili domaći igrači rezultatom 2:1.

Jagodina je povela već u prvim minutima meča golom Miroslava Lečića, ali je Željko Dimitrov izjednačio pred kraj ovog dela. Gostujući fudbaleri su nezadovoljstvo počeli da iskazuju, jer su u nastavku isključena dva njihova igrača, a arbitri dosudili nadoknadu vremena od 10 minuta.

Tada je dosuđen i penal za tim iz Vranja, nakon čega je Aleksandar Stojković postigao gol za prvo vođstvo njegovog tima i konačni rezultat. Na snimku se ne vidi zbog čega je penal dosuđen, a trener Dinama Dragan Antić objasnio je da je protivnički igrač oborio njegovog u kaznenom prostoru.

On je gurnuo mog igrača u kaznenom prostoru, to je bio čist penal, sve se lepo vidi na snimku. Oba crvena kartona i penal su opravdani. Bodovi nisu potrebni ni nama ni njima, a oni su napadali sudiju od prvog minuta - rekao je Antić.

Sa druge strane, i šef struke Jagodine Vladan Petrović kazao je da je situacija bila potpuno jasna i da se svi vidi na snimku, te da ne zna zašto je penal dosuđen.

Pogledao sam snimak, na njemu se sve vidi jasno kao dan i ja stvarno ne znam zašto je sudija dosudio penal. Ja sam 10 minuta pre toga tražio dozvolu sudije da uđem na teren da smirim moje igrače, jer su hteli da ga napuste - ispričao je Petrović.

Ko je sve snimao i kada će snimak spornih odluka izađi u javnost, i dalje se ne zna, ali nakon izvođenja penala, fudbaleri Jagodine su seli na teren i prošlo je određeno vreme dok nisu ustali i nastavili utakmicu.

Do kraja Prve lige ostalo je još 5 kola, ali postoje veoma male šanse da bilo ko sustigne vodeći trojac - Mačvu, Zemun i Slobodu. Dinamo se nalazi na 5. mestu, iza pirotskog Radničkog, dok je Jagodina na relativno sigurnoj 8. poziciji, daleko od zone ispadanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: