Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:07, 30. 4. 2012.

Fudbaleri Radničkog izdali saopštenje

RADNICKI, PROTEST

Fudbaleri Radničkog su nakon protesta na meču u Kraljevu izdali saopštenje gde navode koliko im klub duguje. Predsednik Skupštine kluba Miloš Simonović ističe da će dugovanja biti isplaćena.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nikola

    19:45 // 30. 4. 2012.

    ilose molim te ne lupaj igraci su 100% u pravu...

  • max

    09:23 // 1. 5. 2012.

    Ljudi koji igraju u radničkom su profesionalci što znači da žive od toga šta rade, shodno tim treba da se poštuju njihovi ugovori i da se izmiruju redovno plate posebno sobzirom na to, da to što rade - rade odlično. Kao što Simonović prima redovnu platu za ono šta radi (neću da ulazim u to kako radi i da li je zaslužuje) tako i ovim momcima treba da se isplaćuje redovna primanja kako bi imali dostojan život i pružili maksimum na terenu kao što i rade!

  • Nislija

    07:45 // 1. 5. 2012.

    Sto laze Simonovic da Radnicki najredovnije prima platu?? Banat, Donji Srem, Novi Sad, Proleter, Sloga, Teleoptik, Napredak u DAN (citaj sat) primaju plate, i nije tacno da su najplaceniji, Napredkovi igraci primaju vise. Mislim da bi sada ovaj grad trebalo OZBILJNO da se zapita sto se finansiranja Niskog sporta tice, ako se ovako kasni u prvoj ligi, kako li ce tak u Super ligi da se kasni, a igraci koji ce biti visak na kraju sezone igrace SPRSKU ligu u Sindjelicu jer grad nije stao iza istog jer koliko je potrebnan jedan superligas, toliko je potreban i prvoligas (Vojvodina-Novi sad, PRoleter, Partizan-teleoptik.)

    • Pera

      13:34 // 2. 5. 2012.

      Bravo,meta je pogodjena.Na kraju krajeva sva cast igracima

  • Сташко Стојковић

    12:27 // 1. 5. 2012.

    У локалном програму Српске радикалне странке за Ниш и Медијану је и пројекат"РАДНИЧКИ НА МЕЂУНАРОДНОЈ СЦЕНИ"
    Да би ФК Раднички стао уз раме Партизану, Звезди и Војводини мора обезбедити годишњи буѕет од милон евра. То је могуће постићи из 5 извора:
    1. 150000 евра од 5000 сезонских претплатних карата 2. 150000 евра из буџета града 3.150000 евра од продаје осталих улазница, тв права и изнајмљивања просторија клуба и продаја сувенира, 4. 250000 евра од 3 велика и 10 малих спонзора. 5 300000 евра од продаје играча богатим европским клубовим. Да би то било могуће мора се успоставити добар рад у омладинској школи. По узору на Партизан-Земунело-Телеоптик треба формирати систем Раднички-Чаир- Железничар са једним великим стадионом и пет помоћних терена, од којих 4 већ постоје. И наравно пуно ентузијазма и способна управа.

    • Navijac

      20:07 // 1. 5. 2012.

      Lepo izracunato ali prosto nemogu da verujem da je predizborna kampanja dosla i na sportske strane !!Ide 6 maj, 5 maja nova tri boda iskreno se nadam u prisustvu publike da se ne penjemo na one zgrade preko, i kraj ove kampanje. Nesmem prosto ni serpu da otvorim iskocice neki politicar!!!

  • Milos

    18:05 // 30. 4. 2012.

    Tetke a ne fudbaleri!A i sarlatanska uprava sa njima...

  • nikola

    22:28 // 2. 5. 2012.

    Pa zar ne shvatas covece u zabludi da ti igraci zive od toga kao i bilo koji zaposlei. Oni ne rade nista drugo vec samo igraju fudbal i zive od toga. Zamisli ti da ti tata i mama ne daju 2 meseca pare za kafu i cigarete, a gde su ostale sitnice koje cine zivot.

  • Pera

    15:02 // 2. 5. 2012.

    Grobar sam ali mogo je Tadic kad je vec pomogao Partizanu i Zvezdi pred izbore,mogo je i Radnickom

  • Dare

    19:41 // 2. 5. 2012.

    Koga briga sta misli jedan otpadak ovog grada ili najverovatnije nekog sela u okolini.

  • Grobar iz Niša

    21:44 // 2. 5. 2012.

    Dok ste igrali u Svrljigu i Vlasotincu niste protestovali, već sada kad se ukazala šansa da uđete u Super ligu. Za 90 godina postojanja kluba nikome to nije palo na pamet, već samo Vama. Znajte da niko nije ostao bez para koje je zaradio u FK Radnički, pa nećete ni Vi. Dobićete pare kad tad milom ili preko suda. Ne brinite. Šta da rade hiljade Nišlija koji ne mogu da naplate svoje zarađene pare. Mislite malo o tome. Sramota za ponašanje. Ako ne želite Super ligu, marš u Srpsku ligu-Istok!!!

    • 101% nislija

      23:55 // 2. 5. 2012.

      Koliko ispisanih gluposti,koliko nepotrebne zavisti,isfrustriranosti...ne mogu da verujem! Ko ti drma kavez? Mnogo boli sto ce mozda Radnicki u JSL?

  • Grobar iz Niša

    11:45 // 2. 5. 2012.

    Marš u Srpsku ligu-Istok!!!

    • 101 % nislija

      14:00 // 2. 5. 2012.

      Ha,ha...ovim pokazujes da si jedan obican malogradjanin! Koliko vredis govori iz cinjenice da ne navijas za svoj grad.U inat tebi i slicnima mi idemo u Super ligu!

    • Treca generacija Meraklija u porodici

      19:40 // 2. 5. 2012.

      Mars iz ovog grada stakori!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: