Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:20, 9. 1. 2013.

Fudbaleri Radničkog odbili da treniraju

prazan-teren-stadiona-cair.jpg Na terenu jutros nije bilo fudbalera

Igrači Fudbalskog kluba Radnički iz Niša odbili su da izađu na teren na početku priprema za prolećni deo sezone u Superligi zbog neisplaćenih zarada.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Juznjak

    12:01 // 9. 1. 2013.

    Radnicki je BREND , mora se naci SPONZOR !!!

    VLAJKOVICU ODLAZI !!!

    Sta to znaci mozda ce otici do gradonacelnika ?
    Jel ga se boji !?
    Bolje da ide i trazi sponzore !!!

  • Златко Нечевски

    12:19 // 9. 1. 2013.

    Toliko truda da Nis dobije prvoligasa i sad? Oni koji treba da pomognu, kao i uvek okrecu ledja, stalo se sa izgradnjom Caira, Radnicki na rubu finansijskog kolapsa. Ima li ikog u ovom gradu da iskreno i bez zadnjih namera pomogne? Meraklije i svi ostali koji vole Radnicki treba da protestom pokazu da Radnicki nije ni politicko vlasnistvo stranaka na vlasti niti prcija koju ce politicari tek tako da gurnu niz vodu!!! Radnicki je Niski i niciji vise!!!

    • Моје име

      12:58 // 9. 1. 2013.

      Не,не,како Вучић каже само су Ц.Звезда и Партизан у кризи и само њима држава треба да помаже.Ето сад.Али ипак,Раднички је из унутрашњости,зашто би се њему помагало?

  • Nislija018

    12:48 // 9. 1. 2013.

    VLAJKO ODLAZI !!!

  • sasaNis

    13:00 // 9. 1. 2013.

    Ali zato MTS, EPS,... da ih ne nabrajam sponzorisu bg sestrice, jer u ovoj drzavi postoji samo bg :-( Radnicki i ostali klubovi mogu samo da se nadaju da ce slucajno neko sponzorisati klub, SRAMOTA !!

  • Zloki

    13:12 // 9. 1. 2013.

    Pa ti igraci ionako nisu nek. Kad sam ih gledao ocekivao sam da je to najbolje sto Nis ima, a ispostavilo se da (recimo) fk Car Konstantin igra mnogo lepsi i kvaltetniji fudbal od radnickog. To meni govori da ovi igraci koji su u radnickom nisu pravi fudbaleri nego vezare i mamini i tatini sinovi koje je neko pogurao.

    Zato i ne cudi sto nece da igraju kad im plate kasne.

  • Zika

    13:14 // 9. 1. 2013.

    Pa sta su radili cele zime,sad su nasli da idu po pare,zar sve prvo treba da propadne pa onda da se pokusa nesto,pa dokle vise.

  • ...

    13:47 // 9. 1. 2013.

    UPRAVA NAPOLJE !!!

  • luka

    14:08 // 9. 1. 2013.

    Ovajdice se od grada. Grad nema dinara, ali dinara jednog, shvatite, nikad gora situacija nije bila, i svi nesposobnjakovici koji su vodili ovaj grad godinama su zasluzni za to, na celu sa sadasnjom garniturom, sramota me je kad gledam niske politicare i ko sve predstavlja nesto u gradu koji tone sve dublje, i sportski klubovi su vec postali amaterski... Neka se ugledaju na Palmu i neka mi neko kaze da Jagodina ima veci potencijal od Nisa, i na kraju kakvo je stanje u sportu u Jagodini, a sta je ovde...

  • Milan Stamenkovic

    14:33 // 9. 1. 2013.

    Nećete da trenirate zbog 2 ipo plate idite kod blizanaca koji nisu primili po 6-7 plate pa tamo kažite da nećete da trenirate da vidite kako ćete da prođete, nego ste došli ovde god nas gde svako može da istriše m..a kako hoće a za to je kriv grad i uprava kluba!!! More motka treba za sve vas MOTKA!!!!

  • nislija

    14:42 // 9. 1. 2013.

    volim nis i volim fudbal ali ga preterase dobijaju stadion i non stop dobijaju pare da da su svojevremeno toliku podrsku imali Jastrebac, ofk nis, sindjelic ili zeleznicar bili bi prvaci drzave a ovima sve malo a veze nemaju. ne treba podrzavati gubitnike. stadio je gradski i najbolji klubovi treba da ga koriste a ne da ga radnicki iznajmljuje ostalima

    • meraklija 68

      15:00 // 9. 1. 2013.

      Koliko gluposti je stalo u 5 redova.Svi gore navedeni klubovi su svojevremeno imali vise sredstava nego Radnicki sada,fabrika pumpi Jastrebac,Zelenica su finansirali klubove,tako da prica tvoja ne pije vodu.
      I jo s nesto AKO SI NISLIJA BUDI MERAKLIJA.

  • Meraklija iz centar

    14:51 // 9. 1. 2013.

    igraci su donekle u pravu.ko hoce da radi 2-3 meseca,a da mu se za to ne daju pare?ali,oko svega ovoga najvise je kriva uprava.dovodjenje nekih igraca za velike pare,a ni jedan minut,ili mala minutaza na terenu!to su sve brige koje su oni napravili,a ne igraci!nazalost,ovde cemo samo mi,verni navijaci,koji su se mnogo cemu nadali,da ispastamo,jer necemo gledati kvalitetan fudbal,kao sto smo ocekivali,nego prepucavanja klupskih i gradskih funkcionera!zato,meraklije treba da dignu svoj glas,i da se cuje da iza ovog kluba stoji velika armija navijaca!

    • Milan Stamenkovic

      15:00 // 9. 1. 2013.

      Treba da se digne glas ali svi ćute!!

    • Meraklija iz centar

      22:44 // 9. 1. 2013.

      izgleda da je to zaista jedino resenje,jer u srbiji pricom ne mozes nista da resis.zato bi trebali,grupno, da se organizuje neki miran protest,setnja kroz grad ili tome slicno,jer ce tako da se posalje slika da radnicki nikad nije,niti ce biti sam!

  • Нишлија

    15:07 // 9. 1. 2013.

    Зар баш сваке полусезоне мора овако да буде? Да ли ћемо икада бити нормалан клуб? Туга, разочарење...

  • Meraklija

    15:07 // 9. 1. 2013.

    Idemo na ulice braco Meraklije,ajmo ajde svi u napad !!!!!Ne damo RADNICKI !!!!

  • BMSU

    15:34 // 9. 1. 2013.

    Podrsska braco Meraklije od Marinaca iz Subotice.

  • Ljubisa Stajic

    16:04 // 9. 1. 2013.

    e dobru temu ste neceli,ja imam jedno prosto pitanje za vas znalce;ko je doveo pavlicica i bajevskog u klub(koji ce kad tad da dodju za naplatu svog ugovora)?ako ne znate ja cu da vam kazem,ACA ILIC.Prema tome ne mesajte babe i zabe i kao uprava kluba gradonacelnik itd.bas su oni culi za njih.Jasno i glasno ACA ILIC.i ko ce sad treba da preuzme odgovornost pametnjakovici?

    • Петар Живковић

      04:20 // 10. 1. 2013.

      Ево да ти један зналац одговори мало другачије од очекиваног. Јеси ли ти Љубиша знао да је тренер Аца Илић уложио свој новац, и то 20000 еура у клуб, знајући да неће никако да се врати?

  • Nemanja Ilic

    17:20 // 9. 1. 2013.

    More rasterati te neradnike i dovesti igrace koji ce da igraju i kad su mrtvi umorni, gladni, zedni, mokri, bez para i bez drugih poriva sem zelje za pobedom i ponizaanjem protivnika!

  • kude_je_taj_Nis

    17:55 // 9. 1. 2013.

    Imamo posle petokrake najbolju posetu u celoj bivsoj jugi, a uprava neume da iskoristi taj potencijal da privuce sponzore. Simonovic je obecao prosle godine da ce reorganizovati klub i finansijski ga stabilizovati . Zar je moguce da Hajduk iz Kule ili Javor iz Ivanjice imaju vise para i bolju organizaciju od nas ?!

  • Kriticar Ni

    23:08 // 9. 1. 2013.

    Mislim da su igraci u pravu.Ne zele da trose svoje vreme za dzabe.Neka se isplati sta je dogovoreno.Nije gradonacelnik nista kriv,racun nije u blokadi.Ispadne neki problem,ajd da cmizdrimo kod gradonacelnika.Evo ga Filip Moris,Beneton,Jura i Sinvon... neka oni daju deo para a ne samo privatnici koji vole klub.Samo Aca Ilic zna koje i kakve igrace je dovodio,pa neka ostane sa njima u ligi.Ali da treba neka injekcija sa strane-treba.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: