Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:16, 11. 1. 2017.

| Sport

Fudbaleri Radničkog se vraćaju treninzima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Okupljanje na -12 stepeni; foto: R. J.

U nešto drugačijem sastavu i bez nekih od ključnih igrača u jesenjem delu šampionata, fudbaleri niškog Radničkog počeli su pripreme za drugi deo sezone, gde ih očekuje velika borba za plasman u plej-of Superlige Srbije i eventualno takmičenje u Evropi.

I pored velikih novčanih problema sa kojima se suočava niški klub, održan je trening pod palicom pomoćnog trenera Dragana Ilića, dok će se prvi strateg Milan Rastavac ekipi priključiti u petak.

Na prozivci su se od fudbalera pojavili Saša Stojanović, Lazar Arsić, Miloš Perić, Miloš PetrovićDušan Živković, Miloš Stanojević, Aleksandar Jovanović, Vladimir Bajić, Dušan Ivanović, Andrija  Apostolović, Nemanja Kartal i Marko Mrkić, a Radoš Bulatović i Nikola Stanković, kako kažu iz kluba, pridružiće im se ovih dana.

Sa standardnim prvotimcima treniraće i omladinci: Nikola Stevanović, Aleksa Jovanović, Lazar Anđelković, Milorad Kojić, Nikola Petković, Nikola Mitrović, Marko Listeš, Petar Krstić, Marko Branković, Petar Bogdanović, Mladen Mitrović i Aleksa Ivanović.

Što se tiče povređenih igrača, Miloš Živković i Pavle Popara se oporavljaju, dok na Petra Krstića u niškom klubu neće moći da računaju.

Podsetimo, tokom zimskog prelaznog roka klub su napustili Miloš Radivojević i Aleksandar Ignjatović koji su sporazumno raskinuli ugovore. Želje obojice, kažu u Radničkom, bile su afirmacija u inostranstvu, a klub im je izašao u susret, tako da su i dalje u potrazi za novim angažmanima.

Nakon dužih pregovora, Milan Pavkov prešao je u Crvenu zvezdu, dok su internacionalci Ivan Konovalov, Ramazan Isajev i Anastasijs Mordatenko otišli još pre završetka jesenjeg dela prvenstva.


Mrkić ostaje

Sa saigračima, na prvom treningu posle zimskog odmora, bio je i Marko Mrkić, napadač Radničkog koji je u jesenjem delu prvenstva privukao pažnju nekoliko klubova, među kojima je bila i Crvena zvezda.

O njegovom odlasku su pisale novine, a u Radničkom kažu, da izdanak niškog kluba ne napušta Čair.

Mrkić nije na prodaju. On ostaje i eksplodiraće ove godine u klubu - striktan je predsednik Radničkog Ivica Tončev.

Napadač Nišlija u dosadašnjem delu sezone nastupio je na svim zvaničnim mečevima i za to vreme se osam puta upisao u strelce, uz jednu asistenciju.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: