Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 22. 11. 2012.

Fudbaleri Radničkog spremni za Javor

pedja-stamenkovic,-radnicki.jpg Kapiten Predrag Stamenković; foto: Mihajlo Lazarević

U subotu, 24. novembra od 13h fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju ekipi Javora u Ivanjici u okviru 14. kolu Superlige. Ekipa očekuje prekid loše serije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Milan Radojkovic

    15:53 // 22. 11. 2012.

    IDEMO RADNICKI.... IDEMO NIŠ..... Zauvek u SRCU.....

  • gagi

    17:02 // 22. 11. 2012.

    jako teska utakmica...javor he tvrda ekipa...sudije kada idu dole sude njima...mi moramo srce da ostavimo na terenu da bi izvukli makar bod...neznam sta sprema bas trener ali mora da uh motivise...ustvari ne trener nego uprava sa,platom....a para nema...tj igraci nisu primili niti im iko kaze kad ce dobiti

  • Pedro

    18:04 // 22. 11. 2012.

    aj pa izgubite 3-0

    • Neko Drugi

      08:30 // 23. 11. 2012.

      Када је партизан успео да направи сензацију у Бакуу,може и Раднички да изненади у Ивањици! Јел'тако пљувачи?

  • Merak

    18:59 // 22. 11. 2012.

    Javor - Radvički Niš 4:1

    • Pera

      19:55 // 22. 11. 2012.

      Ce bude LJULJAJ Javore

    • Ivan Miljkovic

      20:17 // 22. 11. 2012.

      Mislim da si preterani optimista,a ko je taj sto ce dati go za Radnicki? Ipak realno 4-0

  • sasa

    20:19 // 22. 11. 2012.

    ja verujem da mi mozemo doci do bodova u ivanjici...i zelim tako da bude ibace bi bila katastrofalna polusezona ako se ne uzne barem bod...razumem i nase igrace ..imaju i ini porodice...sve su to mladi momci..moraju biti zadovoljni da bi pruzali dobre igre...ovako kako da trenira i igra kad se stalno pitaju kad ce plata..a plate nema...nije nigde sjajno ali nemoze ni ovako..volim radnicki.ali mora da se zna...sta radi trener..koji je dobar covek a i strucnjak...mora da se zna sta je zadatak uprave..i onda mora da se zna sta rade igraci...kada je sve u redu.onda mozemo da kritikujemo igrace...i trenera...ovako...to je sto je

  • kude_je_taj_nis

    20:49 // 22. 11. 2012.

    Ajmo Radnicki da pobedimo iz inata ovim pljuvacima.

    • Nik Nolti

      09:00 // 23. 11. 2012.

      Nemo se pališ, pa vidiš da je nama iz Južne Srbije već presudjeno od strane Beogradskog pašaluka da ne možemo da imamo tim u Super Ligu, da je uprava Radničkog laka na Euriće i šta da očekujemo... Treba sad oni nama da plate po 300dinara da dodjemo na utakmicu, jer već se zna gde će Radnički ako se ovako nastavi i u prolećnom delu. Da je ovo ozbiljna ekipa, već bi pala uprava i trener i bili bi kažnjeni neki igrači zbog nezalaganosti na terenu protiv još gorih ekipa! Ajmo da nadjemo slobodne igrače iz Crne Gore, Bugarske, Makedonije, Republike Srpske, pa još i nekog Afrikanca u špic da juri i skače i eto ga Radnički negde oko 5. mesta! Kako sada stvari stoje ni stadion neće biti gotov za reprezentaciju Srbije protiv Škotske, a pare su sve dobili, pa čak i nove lampe za reflektore i semafor - ali niko to još ne vidi. Gde su stolice na gornjem delu istoka, gde je ograda, kad će tender za zapadnu tribinu, kad će krov oko celog stadiona... Mnogo pitanja, a nigde odgovora.

  • Vlada

    13:11 // 23. 11. 2012.

    Sa ovakvom statistikom i bod ce biti uspeh,ali me ne greje sunce ni za to.Posle Krusevca i Jagodina je dobila reflektore,sutra igraju u vecernjem terminu,a nasi neka stoje da kazemo da ih imamo.Bravo za Nik Nolt-ija odlican komentar,to isto sam i ja pisao ranije i dalje stojim iza toga.Najgore je sto niko iz kluba ne snosi posledice za izjave koje daju i obecavaju,kao na primer za utakmicu sa Partizanom pod reflektorima,ali nije to jedino,mnogo je primera.Cini mi se da ce sledece godine imati najlepsi stadion u prvoj ligi Srbije.

  • pukli smo....

    14:01 // 23. 11. 2012.

    Pukli smo , nažalost...to je naša realnost, nema tu mnogo filozofije, euforija i sreća zbog povratka u elitu je kratko trajala....opet kažem, nažalost

  • vuki

    14:04 // 23. 11. 2012.

    ovaj bi da dovede igrace iz crne gore...kad takve cujem muka mi je..oni imaju svoju ligu i neka ih tamo...pravimo igrace iz c.gore umesto da nasu decu afirmisemo

    • Nik Nolti

      15:16 // 23. 11. 2012.

      Fudbal je postao najveći biznis na svetu, tako da nije bitno ko je odakle i koje je nacionalnosti i vere, već da li dobro igra ili ne! Ako NPR. u Crnoj Gori postoji slobodan igrač koji može da postigne po tri gola na utakmici i pomogne Radničkom da osvoji 3 boda protiv Ofk, Sevojna, Vovodine, Javora... - onda nije bitno i da li je Kinez iz kineske prodavnice! Bitno je da igra i daje golove- to im je jedini posao!

  • napred real

    16:02 // 23. 11. 2012.

    Napred Radnicki,mi smo tebi odani!!! Ajmo bre da uzmemo 3 boda u Ivanjici,ako ne i bod je dobar,pa da napunimo stadion protiv Rada i da tu pobedimo,pa da imamo mirniju zimu!

  • Real Sa Nisave

    16:05 // 23. 11. 2012.

    Pravo pitanje je da li ovaj grad sa ovakvim komentarima ljudi koji zive u njemu zasluzuje da ima jak klub...
    Kakva ste vi sorta ljudi.

    • Real Sa Gabrovacke

      17:36 // 23. 11. 2012.

      http://www.youtube.com/watch?v=a1_0-Akt_6Y&feature=related

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: