Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 13. 9. 2012.

| Sport

Fudbaleri Radničkog spremni za Smederevo

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2419.JPG
Strahinja Petrović na treningu

Posle dvonedeljne pauze u Superligi fudbaleri niškog Radničkog dočekuju Smederevo u subotu, 15. septembra od 16:30h najverovatnije na stadionu Čair.

Svi željno očekuju povratak na stadion Čair i prvi meč ove sezone Radničkog u Nišu. Konačna odluka o mestu odigravanja biće doneta u subotu ujutru, ali mnoge Nišlije, navijači kluba i ljubitelji fudbala u gradu veruju da će u subotu od 16:30h na Čairu pozdraviti svoje miljenike.

Ekipa Radničkog se za meč sprema, bez obzira na mesto odigravanja, a svakako bi dodatan motiv bio Čair i domaća publika željna superligaškog fudbala.

- Biće nam drago da zaigramo na Čairu, očekujemo tu pravu atmosefru koja bi mnogo značila u ostvarenju ciljeva. Na dobrom smo putu da formiramo ozbiljan igrački fond koji mi zadaje pozitivne probleme da sastavim tim - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

U Niš dolazi Smederevo koje nema nijednu pobedu jer je do sada ostavrilo 3 remija i jedan poraz.

- To je protivnik kog sigurno uvažavamo i cenimo. Pokušaćemo da izguramo svoj način igre i da damo sve od sebe da utakmicu završimo u svoju korist. Uvek smo maksimalno spremni, odgovorni i disciplinovani i želimo to da pokažemo - rekao je Ilić.

Ekipa dobija par novih imena u konkurenciji za tim. Aleksandar Bajevski i Nikola Lukić se još neće priključiti. Makedonac još ima problema sa papirima, dok mladi Lukić polako ulazi u trenažni proces.

- U konkurenciji je Saša Stojanović. Dalibor Mitrović dolazi u Niš do subote, a on je već u trenažnom procesu u Kanadi. Kamerunac treba da stigne, ima problema sa papirologijom. Milutin Ivanović je registrovan i za sledeći meč stiče pravo igranja. u konkurenciji su i Milan Jovanović, Miloš Živković, Stevan Stefanović - otkrio je Ilić.

Kako Ilić kaže, teren na stadionu nije baš u najboljem stanju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • skaut

    10:50 // 17. 9. 2012.

    sa lukicem idemo u evropu....

  • Саша

    21:40 // 14. 9. 2012.

    Нишлије са срећом сутра! Поздрав из Смедеревске Паланке

  • Popara

    11:23 // 14. 9. 2012.

    Samo hrabro

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: