Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:12, 3. 8. 2011.

| Sport

Fudbaleri Sinđelića na proveri u Bugarskoj

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sindjelic novi payar
Fudbaleri Sinđelića; foto: Neven Obradović

NIŠ - Fudbaleri Sinđelića odigraće u subotu, 6. avgusta u Velikom Trnovu protiv Etra pripremni meč za početak nove sezone u Prvoj ligi.

Niški prvoligaški tim sprema se za novu sezonu u drugom rangu takmičenja, a tokom priprema odigrali su samo jednu utakmicu i to protiv Svrljiga koju su i dobili. Generalna proba za start prvenstva će imati u Bugarskoj i to protiv ekipe Etra iz Velikog Trnova. Bugarski tim će se ove sezone boriti u drugoj ligi pošto je to ostvario kao prvi u trećem rangu.

- Sve ide svojim ustaljenim tokom. Ušli smo u petu nedelju trenažnog procesa. Imamo nova pojačanja, a ti momci se polako uklapaju sa ostalim igračima. U odnosu na one fudbalere koji su otišli, ja sam zadovoljan sastavom ekipe. Imamo kvalitetne igrače, samo treba da se uigraju. Potrebno je vreme i strpljenje - rekao je Saša Mrkić, trener Sinđelića.

Za sada, u Sinđelić je stiglo osam pojačanja. To su golman Petar Jokić i Dejan Ristić iz Mladog radnika, Nemanja Paunović iz Čukaričkog, Lazar Knežević iz niškog Radničkog, Nikola Nikolić iz Cara Konstantina, Aleksandar Kastratović iz Palilulca, Miljan Mijatović iz Dinama iz Vranja i Goran M. Stojković iz Balkana iz Mirijeva.

Iz kluba su otišli golman Velimir Zdravković, Miroljub Kostić, Aleksandar Komadina, Aleksandar Jovanović i Jovan Jovanović.

Početak Prve lige je 13. avgusta, a Sinđelić će dočekati Slogu iz Kraljeva.

 

 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dare, Katar

    19:40 // 5. 8. 2011.

    Koliko ste jadni i smesni, vi stranacki dupeuvlakaci, i koliko ste samo providni! Rekao vam tatica Bananica da udarite ofanzivu po internetu, ali kolika stranka, toliko i komentara. Bedan i zalostan trzaj coveka koga samo stranacki paraziti podrzavaju u ovom gradu!
    A Radnicki ne uzimajte u usta! Nepostoji nikakvo rivalstvo izmedju dva niska kluba! Nislije su oduvek gotivile Sindjelic, ali ne mogu da podnesu ovu dvojicu prevaranata na celu kluba!

  • Tek ce da vam bude zaooo!

    02:37 // 5. 8. 2011.

    Tako je bre ceco, ti mora da si aktivistkinja unistitelja regiona srbije? :) Ne mozete da prokomentarisete nesto, a da ne spomenete Radnicki u nekom negativnom kontekstu. Sramota, drugovi, sramota

  • Dragisa Stanimirovic

    18:52 // 3. 8. 2011.

    Dajte ljudi nije valjda sve tako crno u Radnickom,mozda imate bolju upravu trenutno ali imamo bolji stadion sa sve rovovima kao u vreme prvog svetskog rata

    • Misko

      23:58 // 3. 8. 2011.

      To je GRADSKI STADION!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: