Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:30, 21. 4. 2011.

| Sport

Fudbaleri Sinđelića prete štrajkom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ - Fudbaleri Sinđelića stupiće u štrajk ako im se ne uplati deo dugovanja do početka treninga, rekao kapiten Aleksandar Jovanović.

- Imamo zakazan trening u 16:30h i otići ćemo spremni da treniramo. Ako nam ne bude uplaćen dug, nećemo trenirati. Predsednik Skupštine Branislav Jovanović nam je rekao posle meča sa Radničkim da će nam biti uplaćen novac - dodao je Aleksandar Jovanović.

Sinđelić je u 24. kolu Prve lige savladao rezultatom 1:0 trenutno drugoplasiranu ekipu Radnički 1923. Iz Uprave kluba najavljuju da će sredstva biti uplaćena do treninga i da će igrači nastaviti sa radom.

- Deo plata će biti uplaćeno. Duguje se novac igračima, razumemo da im je potreban jer ide i praznik, a dugo su bez para. Na odličnom nivou su odigrali meč protiv Radničkog i pokazali da imaju kvalitet. Trebalo bi grad da nam prebaci neka sredstva, a članovi Uprave će obezbediti novac i preko prijatelja kluba. Očekuje nas utakmica sa Bežanijom, pa bi trebalo da se spremamo dalje - rekao je Zoran Pavlović, sportski direktor Sinđelića.

Sinđelić je trenutno 6. na tabeli Prve lige sa 37 bodova.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • jordan

    16:02 // 21. 4. 2011.

    KATANAC VAM NE GINE!!!!!

  • Meraklija

    15:50 // 21. 4. 2011.

    nek' ih "gospodin" jovanovic isplati od svojih para. A ne da trazi pare od grada za finansiranje njihovog privatnog mafijaskog kluba....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: